.
.

Hearts Of Iron IV Hileleri ve Kullanımı

Hearts Of Iron IV Hileleri ve Kullanımı Savaşları sevmesek de savaş oyunlarını çok seviyoruz. Hearts Of Iron IV 4 senelik geçmişse sahip. Hala onuyorsanız bu hileleri kullanabilirsiniz.

.
.

Hearts Of Iron IV Hileleri ve Kullanımı 2016 Yapımlı Hearts Of Iron IV, 2. dünya savaşını konu alan oyunun amacı ise değişik stratejiler, askeri güçler ve ittifaklar gibi güçlerle başka ülkeleri fethetmekten geçer. Ancak hilesiz fazlasıyla zor olan oyunda genellikle hileler kullanılmaktadır. Hile ile ülkesinin gücünü arttırmak isteyen kullanıcılar hileleri nasıl kullanacağı ve kodları hakkında bilgi arayışı sürmektedir. Bunlar ise makalemizde bulunmaktadır.

Hearts Of Iron IV Hileleri Nasıl Kullanılır?

Hearts Of Iron IV Hileleri oldukça fazladır. Bu hilelerin bir sürü özelliği vardır. Her biri ülkeyi güçlendirmek veya başka bir amaç için kullanılmaktadır. Ancak hileyi bilen insanlar bulunsa da kimisi bu hileyi bilmesine rağmen nasıl kullanacağını bilmemektedir. Hileyi kullanmak isteyen insan klavyedeki é tuşuna basarak bir panel açmalıdır. Bu boş panelde alt tarafta bulunan yazı yerine hilenin kodunu yazarak hileyi yapmaktadır.

Sonrasında ise parantez kullanmadan kişi hilenin miktarını konsola yazmalıdır. Daha sonra ise yaptığı hileyi herhangi bir bölgeye veya askere uygulaması gerekiyorsa o bölgeyi de haritadan seçmelidir. Bu şekilde Hearts Of Iron IV hileleri oyuncu tarafından kullanılmıştır. Konsola yazılan Hearts Of Iron IV şifreleri daha sonrasında panel kapatılarak uygulanabilir.

Hearts Of Iron IV Hileleri ve Kullanımı
Hearts Of Iron IV Hileleri ve Kullanımı

Hearts Of Iron IV Konusu Nedir?

Hearts Of Iron IV’ün konusu her strateji meraklı oyuncuların aşık olacağı tarzdadır. Ülkenin lideri ile 2. Dünya savaşını kazanmak için çaba sarf ettiğiniz oyunda birlikler, komutanlar, ekipmanlar ve dilerseniz ittifaklar oluşturarak ülkeleri değişik stratejilerle yeterli güçteyken fethetmek gerekir.

Hearts Of Iron IV Hileleri

Oyun içerisinde bir sürü hilesi bulunan Hearts Of Iron IV hile kodları fazlasıyla merak edilmektedir. Hol4 hileleri, Hearts Of Iron 4 savaş hileleri, Hearts Of Iron IV diplomatik hileleri gibi birçok arama yapılmaktadır. Bu soruların cevabı ise merakla araştırılmaktadır. Hol4’te bulunan hilelerden birisi ise ai kodudur. Bu kod yapay zekanın açılmasını sağlar. Bir diğer kod ise building_health kodudur. Bu hile şifresi oyunda seçili bir binaya can eklemenizi sağlamaktadır. Oyunda başka bir şifre nu’dur. Bu hile yazılan miktar kadar ulusal birlik eklemektedir.

Ai accept şifresi tüm diplomatik tekliflerin kabul edilmesini sağlar. Focus.AutoComplete focusların çabucak bitmesini sağlar. Instant_prepare hazırlanan tüm deniz işgallerinin hazırlığını sona erdirip işgali uygulamaya geçer. Allowdiplo kurallara bakmaksızın tüm diplomatik seçeneklerin kullanılmasını sağlar. Winwars tüm savaşlarda maksimum skor verir. Xp kodu ise yazılan miktar kadar ordu, gemi ve uçak tecrübesi verir. Ancak bu kod günde bir defa kullanılabilir. Whitepeace tagi yazılan ülkeye beyaz barış yapmayı sağlar. Annex kodu ile tagi yazılan ülke ilhak edilir.

.

Pp şifresi konsola girildiğinde yazılan miktar kadar politik güç, manpower yazılan miktar kadar insan gücü, massconquer toplu fethetme, add_equipment yazılan miktar kadar ekipman, add_latest_equipment son verilen ekipmandan, deleteallunits tüm birlikleri silmeyi, teleport birlikleri ışınlamayı ve add_opinion ise yazılan ülkenin tagi ile ilişkiyi güçlendirir. Oyunda daha birçok hile de bulunmaktadır.

Bunlara tagi yazılan ülkeyi kontrol etme olan Tag şifresi, inşaatları anında tamamlatan ancak tüm ülkeler için geçerli olan instantconstruction, olay ID’si ve hedef ülkenin tagı ile yazılıp o olayın gerçekleşmesini sağlayan event, sisi kaldıran ancak ülke tagi ile yalnızca o ülkedeki sisi kaldıran fow, ID’si yazılan şehrin ID’si yazılan şehri kontrol etmesini sağlayan setcontroller, ID’si yazılan şehre core eklenmesini sağlayan add_core, ID’si yazılan ülkenin ID’si yazılan eyaleti kontrol etmesini sağlayan setowner, ID’si yazılan şehirden core silen remove_core, araştırma ağacında araştırmaya tıkladığınız anda araştıran research_on_icon_click şifreleri vardır.

Bunlara akla gelecek tüm emirleri silen theathersrebuild, bir sıradaki veya sıradaki tüm teknolojiyi araştıran research, oyuncunun tehdit miktarını gösterip yazılan kadar arttıran threat, iç savaş çıkartan civilwar, her bölgeye atom bombası atan debug_nuking gibi hileler oyunda mevcuttur.

Bunların yanı sıra ticaret yollarının görünürlüğünü açıp kapayan traderoutes, ikmal sistemlerini yeniden yapan reloadsupply, yabancı cephelerin görünürlülüğünü açıp kapayan fronts, çalan şarkıyı beğenmediyseniz değiştiren nextsong, harita ikonlarını açan nomapicons, bir olay olmadan test ettirmeyi sağlayan testevent,

oyundan çekilmenizi sağlayan resign, sadece gözlemci olmanızı sağlayan observe, seçtiğiniz ülkeyi ilgi alanınıza ekleyen add_interest, seçtiğiniz ülkeyi ilgi alanından çıkaran remove_interest, yapay zekanın çıkarma yapabilmesini açıp kapayan ai_invasion, arayüzü açıp kapayan debug_nogui, oyun versiyonunu gösteren version, hava durumunu değiştiren reloadweather,

bir şehirde birlik ortaya çıkaran spawn, bir birliği şehire yollayan moveunit, o eyaleti merkeze alan goto_province, 3D istatistikleri açıp kapayan 3dstats, parti popülaritesini değiştiren add_party_popularity, 1000 politik güç ekleyen pp, ülkenin yönetici partisini değiştiren set_ruling_party, komuta puanı kazanmayı sağlayan cp, belirtilen miktarda nuke kazandıran nuke, seçili general/lidere tecrübe kazandıran gain_xp, savaş desteği kazanmayı sağlayan ws, stability kazanmayı sağlayan st,

focuslar için gereklilikleri kapatan Focus.NoChecks, işgal boyamayı açan occupationpaint, tüm komutları sıralayıp yardım sağlayan help, oda gerekliliklerini kapatan Focus.IgnorePrerequisites, debug bilgisini görüntületen tdebug, yerleştirme dosyalarını yeniden yükleyen reload loc, Decision gerekliliklerini kapatan Decision.NoChecks, ülkeye belirlenmiş ID veren add_ideas, kara muharebesini yeniden yükleyen reload landcombat.gui,

.

ülkeninin otonomi seviyesini değiştiren add_autonomy, oyunu kaydeden savegame, oyunu belirlemiş bir süre sonra sonlandıran pause_in_hours, anında savaş sebebi elde etmeyi sağlayan instant_wargoal ve focus dosyalarını yeniden yükleyen reload focus hileleri bu oyunda mevcuttur.

.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hızlı yorum için giriş yapın.


Giriş Yap