.
.

Ziraat Bankası Acil ve Hızlı 7800 TL Veriyor! Son Tarih 31 Aralık

Ziraat Bankası tarafından sunulan 7.800 TL’lik nakit desteği vatandaşı ekonomik olarak ferahlatacak. Acil ve hızlı nakit ihtiyaçlarınız için en önemli alternatiflerden birisi olan artı para için geç kalmayın.

.
.

Aralık sonuna kadar geçerli olan bu teklif ile beraber Ziraat Bankası tüm müşterilerine 7.800 TL’ye kadar nakit desteği sağlıyor. Mevcut nakit KMH hesabına tanımlanıyor ve artı para olarak mevduat hesabınızda sizi bekliyor. Dilerseniz kart çekimlerinde kullanabileceğiniz gibi dilerseniz ATM üzerinden nakit olarak çekim sağlayabiliyorsunuz. Tüm bunlar size hızlı bir biçimde nakit sağlama amacını kapsıyor.

Üstelik başvurular için tüm kanalları aktif eden Ziraat Bankası mevcut müşterileri dışında emeklilere de aynı sistemi sunuyor. Emeklilerin KMH hesaplarını hızlı bir biçimde aktif ederken 7.800 TL tutardan faydalanmaya devam edebiliyorsunuz.

 

Son Başvuru Tarihi 31 Aralık

 

31 Aralık 2021 tarihine kadar 2021 yılının son fırsatı olarak nitelendirilen bu kampanyadan hemen faydalanın. Ziraat Bankası müşterisiyseniz ve aktif bir mevduat hesabınız varsa hemen 7.800 TL kredili mevduat hesabı limitinizi tanımlayabilirsiniz. Bu tanımlamalar başvuru usulüne göre yapılıyor ve aynı zamanda herkes başvurabiliyor.

.

Çalışanlar, emekliler ve gelir belgesi olmayanlar şansını deneyebiliyor. Başvurular alındıktan hemen sonra onay süreci başlıyor ve onay almanız durumunda nakdi kullanmanızda bir engel kalmıyor. Kartınıza tanımlı hesabınıza KMH limiti olarak artı para şeklinde 7.800 TL ekleniyor.

 

Ziraat Bankası 7.800 TL Artı Para Başvurusu

 

Artı para olarak tanımlanan 7.800 TL’den faydalanmak isteyenlerin Ziraat Bankası hesabı olması şart. Aynı zamanda hesabınızla ilişkili olan internet şubesi şifrenizle ya da mobil uygulama üzerinden alacağınız şifreyle hemen giriş yapabilirsiniz. Ardından artı para başvurunuzu ileterek dakikalar içerisinde onay alabilirsiniz.

Tabii ki Ziraat Bankası müşterisi olmayanlara da hemen hesap açıp değerlendirme şansı sunuluyor. Başvuru aşamasında tek şart kredi kullandırma politikalarına uygun olmak. Zira kredi notu düşük, gelir belgesi olmayan, daha önce ödeme sicili kötü etkilenmiş, yasal takibe düşmüş olan vatandaşların bu noktada onay alabilmeleri pek mümkün görünmüyor. Yine de şansınızı deneyerek 7.800 TL artı para başvurunuzu Ziraat Bankası mevduat hesabınız üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

 

.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hızlı yorum için giriş yapın.


Giriş Yap