Dünya'da Bir İlk! Akıllı telefon 1 milyon AnTuTu puanını geçerek performans rekoru kırdı

Antutu testlerinde tarihi bir an yaşandı ve bir akıllı telefon ilk kez 1 milyonu aşan bir puan alarak performans testini tamamladı.En yüksek antutu puanı alan akıllı telefon unvaını hak kazandı.

Antutu Benchmark çok uzun yıllardır referans alınan bir performans testi sunuyor. Tüm akıllı telefonlara yapılabilen bu test ise alınan puanın yüksekliğine göre her zaman güncel bir performans sıralaması yapılabilmesine olanak tanıyor. Şimdilerde ise daha önce hiç yaşanmamış bir olay yaşandı ve 1 milyon puanı aşan ilk akıllı telefonun duyurusu yapıldı.

Tabii ki bu testler yapılıyor ve tüm telefon üreticileri daha iyi bir performans sunmak için birbiriyle yarışıyor. Örneğin üreticinin henüz piyasaya çıkmamış olan bir model üzerinde yaptığı bu test 2022 yılında akıllı telefon modellerinin nasıl bir noktaya ulaşacağını da göstermiş oluyor.

Çünkü son olarak en yüksek performansı sağlayan model 858.734 puanla Nubia Red Magic 6 modeli olmuştu. Şimdi Nubia’yı tahtından eden marka ise Reelme oldu.

 

Reelme Hangi Modeliyle 1 Milyon Antutu Puanı Aldı?

 

Reelme yaptığı testlerle yeni amiral gemisinin Antutu testinde 1 milyon puan aldığını servis etti. Model kodu olarak RMX3301 kullanıldığını ve bu kodu daha önce hiç görmediğimizi vurgulamak gerekiyor.

Reelme 2022 yılında piyasaya süreceği ve muhtemelen model tanımı GT Pro 2 5G olan modeliyle amiral gemiler arasında bariz bir yükseliş yaşayacağının sinyallerini veriyor.

Çünkü Antutu’dan Reelme telefonla alınan 1.025.215 puan milyonu aşması dışında en yakın rakibinden de %20 oranında daha yüksek bir performans sunuyor. 850 bin dolaylarında alınmış en yüksek Antutu puanında Snapdragon 898 işlemci yongası kullanılmıştı. Dolayısıyla Snapdragon 898’den %20 dolaylarında daha yüksek bir işlemci yongası geleceğini rahatlıkla ifade edebiliriz.

Antutu’da 1 milyon puan alan Reelme modeli hakkında diğer teknik özellikler de ayrıca merak konusu olmaya devam ediyor. Sızıntılara göre Full HD bir AMOLED ekranla gelecek olan cihazın 6,51’’ bir ekranı olacak.

Andorid 11 ile satışa sunulacak olan modelde Reelme UI 3.0 arayüzü kullanılacak. 50 MP ana arka kamerası ve 5.000 mAh pil desteğiyle müthiş bir amiral gemisi göreceğiz. Ayrıca 125 watt hızlı şarj özelliği dikkat çekiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hızlı yorum için giriş yapın.


Giriş Yap