ATM'de 1000-5000 TL Nakit İsteyenlere güzel haber! Akbank İNG sıfır faizli kredi dağıtıyor

ATM’den hemen çekip kullanabileceğiniz 1.000 TL’den 5.000 TL’ye kadar olan acil ihtiyaç kredisi herkes için hazır. Üstelik sıfır faizle geri ödeme şansınız var.

Vatandaşın ekonomik güçlük çekmesi üzerine bankalar ve finans kurumları ciddi bir çözüm üretmek için harekete geçti. Yılın son çeyreğinde yaşanan döviz kuru dalgalanmaları ve yüksek enflasyon oranı bazı ihtiyaçların karşılanmasında büyük aksaklıklara yol açtı. Bu yüzden özel bankalar harekete geçerek vatandaşın cebini rahatlatacak sıfır faizli kredi tekliflerini yavaş yavaş duyurmaya başladılar.

 

İlk olarak Akbank ve ING Bank ile başlayan sıfır faizli ihtiyaç kredisi fırsatının düşük tutarlı taleplere yönelik anlık bir finansman desteği olduğunu vurgulayabiliriz. Aynı teklif Aktif Bank tarafından sağlanan N Kolay Kredi servisiyle de vatandaşların tercihine sunuluyor. Dolayısıyla sorunsuz bir biçimde ihtiyaç finansmanlarınızı ATM üzerinden şubeye bile gitmeye gerek kalmadan kullanabiliyorsunuz.

 

Bu krediler için minimum kullanım tutarı 1.000 TL olarak belirlenirken maksimum limit ise 5.000 TL olarak şekillenmiş durumda. 5 bin TL’ye kadar olan acil nakit ihtiyaçlarınızı dilediğiniz bankadan çekebiliyorsunuz. Akbank 5.000 TL’ye kadar acil ihtiyaç kredisinde herhangi bir faiz ya da dosya masrafı bulundurmuyor. 5.000 TL nakit ihtiyacınızı hemen ATM ile çekebiliyorsunuz. Başvurular için Akbank mobil uygulamasını kullanabilir, eğer Akbank hesabınız varsa ön tanımlı 5.000 TL kredinizin hemen mevduat hesabınıza yansımasını sağlayabilirsiniz.

 

ING Bank acil kredi olarak sunduğu sıfır faizli kredisini 12 ile 24 ay vadeye bölerek ödeme kolaylığı sağlıyor. Bu açıdan bakıldığında da son derece iyi bir seçeneğe dönüşüyor. Yine 1.000 TL’ye kadar Turuncu hesap nakit iade kampanyası başlatan banka finansman isteyen tüketicilere de 1.000 TL ile 5.000 TL arasında anlık çözüm sunuyor.

 

Aktifbank ise N Kolay Kredi servisi ile büyük bir kitlenin favorisi olmayı başarmıştı. Bu bağlamda faizsiz kredi desteğini de sürdürmeye devam ediyor. 30 gün boyunca sıfır faiz ile hiçbir ek tutar ödemeden 1.000 TL’den başlayan tutarları ATM’ler aracılığıyla kullanabiliyorsunuz. 30 gün faizsiz kredi teklifinin üst limiti ise 5.000 TL olarak açıklandı. İnternet üzerinden başvurunuzu hemen resmi web sitesi aracılığıyla yapabilirsiniz.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hızlı yorum için giriş yapın.


Giriş Yap