.
.

Sigorta Yaptırmadan Önce Nelere Dikkat Etmem Lazım

Sigorta yaptırmak istiyorsunuz, nelere dikkat edilmesi bilmiyorsunuz, soracak çok sorunuz var ama 3 bir gözden bu durum nasıl gözüküyor öğrenmek mi istiyorsunuz ?

.
.

trend724 interaktif medya kuruluşlarından bir tanesi olan Sigortasss.com sizlere sigorta hakkında sıkça sorulan soruları yayınlayan bir blog sitesidir.

Bu içerik sayfasında sağlık sigortası, seyahat sigortası, ev ve yaşam sigortası, Araç sigortası ve Araç ve ev hasar süreçlerinde neler yapılması gerekiyor. bu sigortalanma öncesi sigortalanma sonrası bilmeniz gereken tüm soruları yanıt vermek amacı ile kurulmuştur.

Neden sigortasss.com ?

Maalesef günümüzde rekabetinde artmasıyla sigortalanma sürecinde şirketlerin uyguladığı politikalar yüzünden Kâr marjlarını en üst seviye çıkarmak için sözleşmelerde kelime oyunları oynuyorlar.

Bunu ancak bir sorun başınıza geldinizde anlıyorsunuz, sigortanız ya o sorunu desteklemiyor yada kısmı desteklediğini öğreniyorsunuz.

Bu nedenden dolayı Kültürümüz gereği biraz kısmımız pek okuma sevmediğinden dolayı “o sözleşmelerde kaçırdığımız yer çok oluyor”

.

Bizde insanların bu konuda daha fazla zarar görmemesi için Sağlık, seyahat, ev yaşam, araç sigortası hakkında bir çok soruyu araştırarak yanıtladık.

Sizde sorularınıza yanıt almak istiyorsanız sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak : www.sigortasss.com

.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hızlı yorum için giriş yapın.


Giriş Yap