Pancarlı Havuç İle Yorgunluğunuzu Unutacaksınız

Pancarlı Havuç İle Yorgunluğunuzu Unutacaksınız Psikolojik ya da fizyolojik olarak kendinizi halsiz ya da yorgun hissetmeniz son derece doğal. Özellikle günümü..

Psikolojik ya da fizyolojik olarak kendinizi halsiz ya da yorgun hissetmeniz son derece doğal. Özellikle günümüzde bu durumu çok fazla yaşamak durumunda kalıyoruz. Genel itibariyle Pancarlı havuç suyu olarak bilinen ve doğal kürler üzerine uzmanlaşmış kişilerce önerilen karışım bize bu aşamada yardımcı oluyor. Yorgunluğu alan bu meyve suyu aynı şekilde vücudun ihtiyaç duyduğu tüm enerjiyi sağlamayı başarıyor.

Bunu başarabilen farklı içecek ve besinler görebiliyoruz. Ancak doğal yollarla başarması ve herhangi bir yan etki göstermeden kullanılabiliyor olması en büyük avantajıdır. İster istemez üzerinde araştırmaların yoğunlaştığını görürken, kanser tedavisinde aktif olarak rol aldığını öğrenmek kaçınılmaz oluyor. Ne kadar faydalı olduğunu ya da olabileceğini kısaca açıklayan bu durum diğer hastalıklar içinde etkin bir tedavi modülü olabileceğini gösteriyor.

Farklı malzemelerin eklenmesine karşılık klasik bir meyve suyundan daha koyu bir kıvama sahiptir. Nektar görüntüsüne karşılık meyve suyu olarak anılsa da tadının çok cezbeden bir yanı yoktur. Hatta çoğu kişinin tadından ötürü kullanmadığı bitkisel çözümler arasında sayılmaktadır. Halsizliğe karşı pancar ve havuç kürü uygulamak kısa vadede sizin dinginleşmenizi sağlar.

Yorgunluk ve Halsizlik Neden Olur?

Yorgunluğun ya da halsizliğin farklı temellere dayanan sebepleri olabilir. Örneğin yorgunluk fiziki olduğunda genellikle gün içerisinde yapılan ağır aktiviteler boy gösterir. Bazen ise depresif bir duygu durumu içerisinde kayboluruz. Bu yoğunluk daha çok psikolojik anlamda yorulduğumuzu kanıtlar. Günümüz şartlarında her ikisi de çok rastlanan durumlardandır.

İnsanoğlu iş hayatını, sosyal hayatını ve yaşam döngüsünü kontrol altında tutmak için var gücüyle çalışır. Bu çabalamaların yorgunluk ve halsizlik ile sonuçlanmasında enerji eksikliği pay sahibi olur. Enerji veren meyveler, sebzeler ve içecekler size eksik olan tarafı doldurmanız için fırsat tanır.

Tabi bu aşamada herhangi bir yan etkiyle karşılaşma durumuna sahipsiniz. Yalnızca Pancar ve havuç suyu kürü uygulayarak hiçbir zararının olmadığı halde bu noktadan kurtulabileceksiniz. Kanser ilaçları için tercih edilmeye başladığından beri uygulama sayısı artan bitkisel kürün önümüzdeki süreçte çok daha aktif olacağına şüphe yok.

Pancar ve Havuç Kürü Nasıl Yapılır?

Birçok kişi yalnızca pancar ve havucun suyunun karışımından yapıldığını zannediyor. Ancak çok daha dolu bir malzeme listesine sahip olduğunu söylemeliyiz. Bunun sebepleri arasında iki suyun karışımdan ortaya çıkan hoş olmayan lezzet önemli bir rol oynar. Keza içmeye karar veren çok sayıda insan bu aşamada lezzetsiz bulduğundan vazgeçer.

Lezzetsiz olmasına karşılık çok daha yararlı yönleri ön plandadır. Bunu bildiğimiz içinde kanser dahil tüm hastalıkların tedavi süreçlerinde enerjimizi geri kazanmamızı sağlamaktadır.

Malzemeler

– 2 Bardak Havuç Suyu
– 4 Bardak Pancar
– 3 Tane Portakal
– 3 Tane Elma
– 1 Tane Limon
– 1 Çorba Kaşığı Bal

Hazırlanışı

Tüm meyvelerin ve sebzelerin kesinlikle doğal olması gerekir. Bu yüzden hormonlu olan, size bitkisel ürünlerin sağlayacağı avantajları sağlayamayacak hiçbir malzemeyi listeye almayın. Taze elma ve portakalı soyduktan sonra, taze aldığınız bir adet orta büyüklükteki limonu malzeme listesi için sıkın. Aynı durum havuç ve pancar içinde geçerlidir. Hazırlık aşaması için herhangi bir sıralama olmadığını söylemeliyiz.

Doğrudan Pancarı ve havucu suyunu çıkarmak için blender içerisine koyuyoruz. Tabi bu esnada portakal ve elmanın soyulmuş olması gerekiyor. Onları da ilave ettikten sonra bir adet limonun taze sıkılmış suyunu blender içerisinde çırpmaya devam ediyoruz.

Son olarak krem kıvamında bir pelteye benzer içecek görmeye başlarız. Tam bu esnada son kez blenderdan geçirmek için içerisine doğal ve organik baldan 1 yemek kaşığı kadar koyup devam ediyoruz. Karışımımız hazır ve size enerji depolamak için içmenizi bekliyor.

Yorgunluk İçin Pancarlı Havuç Kürü Nasıl Uygulanır?

Yorgunluğunuzu alacak olan Pancar ve havuç kürü meyve suyu olarak anılan bir içecektir. Enerji yönü çok güçlüdür ve her anlamda size daha iyi bir yaşam standardı sunar. Genellikle pancar ve havuç gibi kuvvetli meyve sebzelerin organik olması karşılığında olumlu sonuçlar alınır.

İçilme sıklığına gelirsek, gün içerisinde bir bardak içmeniz ve bunu sabahları kahvaltı etmeden önce yapmanız daha etkili olacaktır. Fakat günün farklı bir saatinde içilmez diye bir kural yok. Hazırladığınız ve blenderdan çıkardığınız meyve suyunu şişelere koyarak daha kolay muhafaza edebilirsiniz. Buzdolabında saklamanız ve dilediğiniz zaman çıkarıp içebilmeniz mümkündür.

Minimum uygulama süresi 7 gün olduğundan ilk etkileri burada fark edilir. Sonrasında ise düzenli kullanıma bağlı olarak Pancar ve havuç suyunun yararları kendisini göstermeye başlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hızlı yorum için giriş yapın.


Giriş Yap