Kırkkilit ve Adaçayı İle Terlemeye Son

Kırkkilit ve Adaçayı İle Terlemeye Son İnsanların farklı zaman dilimlerinde farklı reaksiyonlarla vücutlarının verdiği sinyalleri anlayamadıkları aşikârdır. Bu..

İnsanların farklı zaman dilimlerinde farklı reaksiyonlarla vücutlarının verdiği sinyalleri anlayamadıkları aşikârdır. Bunlardan birisi ise ellerimizin terlemesidir. Çoğunlukla ayaklarımızda da aynı şikâyet olsa da çoraptan ötürü bunu hissetmeyebiliriz. Fakat ellerimiz her terlemede ilk göze batan bölgedir. Stresten aşırı mutluluğa kadar birçok duygusal değişimde aniden ellerimizin nemlendiğini hissederiz.

Bu tabi ki herkes için geçerli olan bir durum değil. Özel bir rahatsızlık olmakla beraber tıp bilimlerinde Endokrinoloji bölümünün baktığı bir durum olarak biliniyor. Bu sorunun kaynağını, nedenlerini, vücudunuzdaki reaksiyonların sebebini öğrenebilmek için muayene olmanız şarttır. Haliyle ara ara olması ya da devamlı aynı problemle karşılaşmanızın bir önemi olmadığını, her halükarda bir uzman tarafından muayene edilmenizi öneririz.

Eğer el terlemesi nasıl geçer sorusunun karşılığını bitkisel yöntemlerde arıyorsanız bunun için İbrahim Saraçoğlu tarafından sunulan kürü uygulayabilirsiniz. Bu kür 5 kişiden 4’ünde olumlu sonuçlar vererek doğal yollardan el ve ayak terlemelerini kesmiştir. Uzakdoğu’da çok daha sık görülen bu rahatsızlığın temelinde özgüven eksikliği, korkular ve benzeri psikolojik sorunlar yatabilmektedir.

El ve Ayak Terlemelerini Önleyen Bitkisel Kür Nasıl Hazırlanır?

El ve ayak terlemelerini önlemek için izlenmesi gereken yol oldukça basittir. Doğanın bize sunduğu şifa dolu bitkilerden yararlanarak sorunsuz bir biçimde bu etkileri en aza indirebiliriz. Yan etkilerinin olmayışı, buna ek olarak herhangi bir zararının bulunmaması tıbbi araştırmalarca kanıtlanmıştır. İster istemez profesörlerin hastalarına önerdiği bir doğal ilaç haline dönüşmüştür.

El terlemesi nasıl geçer yönündeki araştırmaların çoğunlukla psikolojik bir yatkınlığı olduğundan psikoloji bölümünde çözülebildiğini hatırlatalım. Buna yardımcı çözümün doğal bileşenlerde bulunduğu tartışılmaz bir gerçek haline dönüşüyor.

Malzemeler

1 Tutam Adaçayı
1 Tutam Kırkkilit Otu

1 Tutam Testeredişli Aslan Pençesi
1 Bardak Su

Hazırlanışı

Suyun klorsuz olmasına dikkat etmemiz gerektiği için arıtılmış su kullanmamız tavsiye ediliyor. Bunu sağlayamazsak satın aldığınız suyla hazırlayabilirsiniz.

Suyu kaynatmadan önce adaçayı ve kırkkilit otu birer tutam olarak eklenir.
Ardından ise testeredişli aslan pençesi çiçeği ilave edilerek güzelce karıştırılır.

Sonrasında karışımı hazırlayıp ocağa alarak kaynatma işlemine başlamalısınız.
Kürün hazır olması için minimum 5 dakika, maksimum ise 10 dakika kaynaması gerekir.
Kaynadığına emin olduktan sonra ocaktan indirin ve süzmek için biraz soğumasını bekleyin.

Kırkkilit Otu ve Adaçayı Kürü Nasıl Kullanılır?

Süzme işlemini sıcakken yapmamanız tavsiye edilir. Altı açık olmadığından duru bir biçimde özlerini salan bitkiler çok daha etkili bir karışım haline dönüşecektir. Soğuduktan sonra süzüp suyunu ayrı bir bardağa alın. Bir su bardağı miktarındaki el ve ayak terlemesi kürü bir öğünlük içeceğiniz olacağından günde 2 defa bu tarifi uygulamak durumundasınız.

Ancak sabahları ve akşamları içilen adaçayı ve kırkkilit otu kürü her seferinde baştan yapılmak zorundadır. Yani bir anlamda sabah yaptığınız kürü akşam içmeniz önerilmez. Tercihinize bağlı olarak kahvaltı ve akşam yemeğinden önce ya da sonra tüketilebilir.

Minimum 30 günlük bir periyotta uygulandığında el terlemesinin geçtiğini görebilirsiniz. Ayak terlemeleriniz devam ediyorsa bunun ya herhangi bir rahatsızlıkla ya da giydiğiniz çorap ve ayakkabıyla bir bağlantısı vardır. Net sonuçlar ise doktor muayenesinin ardından ortaya çıkacaktır. Fakat bir ay boyunca düzenli bir biçimde günde 2 bardak içildiğinde terleme sorununuzun strese ve benzeri duygusal değişimlere yönelik olan kısmı ortadan kalkacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hızlı yorum için giriş yapın.


Giriş Yap