Antep Fıstığının Kabukları Nasıl Kullanılır?

Fıstığının sevenlerden senin bir avuç yedikten sonra elinize ne kadar çok kabuk kaldığınız görmüşsünüzdür daha öncede… Atıştırmalık bittikten sonra kabuk..

Fıstığının sevenlerden senin bir avuç yedikten sonra elinize ne kadar çok kabuk kaldığınız görmüşsünüzdür daha öncede… Atıştırmalık bittikten sonra kabukları atmak yeni yaratıcı bir şekilde kullanabilirsiniz ister inanın ister inanmayın Antep fıstık kabukları ya daha takılan ev dekorasyon ne kadar çok fazla alanda çalışma gerçekleştirebilme şansınız bulunmaktadır.

Mozaikler

Antep fıstık kabukları kullanmanın en basit yollarından bir tanesi olmaktadır. Mutlu günü fon boyutlarında ve şekilleri projeleri kolay planlama biliyor veya tuzlu Fıstıklar Öncelikle kabuklarını durmamız gerekiyor suyla Selahattin’in gıda boyası ile beraber kaplarda boyama işlemini gerçekleştirdikten sonra, durulama işlemi ve kurutma işlemi ile beraber Carlos doldurmak için Farklı renkleri kullanarak kabukları yapıştırın. En sevdiğiniz beyzbol takımı için veya çocuğumuzun mezuniyet için bir inşaat ortaya çıkarabilirsiniz.

Yakacak

Antep fıstığı kabuğundaki liflerin oranı yüksek olduğundan dolayı kavuştu şekli ile beraber birbirlerine yapışmayı da engeller Bu sayede ya bileşenleri onu mükemmel bir ateş yakıcı haline geldi getirmek. Eğer sık sık antepfıstığı yemekte hoşlanıyorsanız dekoratif bir şekilde Sepetin içerisine toplayın mangal yapmak istediğimiz zaman bir avuç alım ve Çıra ile beraber bir arada hızlı bir şekilde ateşinizi yakın.

Ev bitkileri, gübre

Bitkinin dibindeki boşaltım deliğini kapatmak için kırık çanak parçaları aramak yerine Antep fıstığı kabuklarını yerleştirebiliriz. Saksıdaki toprağa suyunun beraber akmasına engelliler ve Zaman geçtikçe düşürürler Bu sebepten dolayı iki yılda bir yenilenmesi gerekmektedir.

Çalkalanmış olan kabukları güller veya açelyalar gibi basit basit seven En sevdiğiniz çalıların altın yerleştirebilirsiniz Bu sayede bitkilerin altındaki nem daha fazla muhafaza edilecektir.

Istenmeyen otların çıkmasını engellemektedir ve yavaşça çocuklarından dolayı Antep fıstığı kabukları kısa süre içerisinde gübreye dönüşürler.

Diğer bir ağaç kaynakları gibi onları bir arada tutan güçlü selüloz bağlarını kırmak için nem ve zamana ihtiyaç duymaktadır. Eğer onları başka bitki ve içecekleri ile beraber kullanmak isterseniz gübreye karıştırdığınız zaman bu gübreleme süreci hızlanır ve son derece işe yarar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hızlı yorum için giriş yapın.


Giriş Yap