Karafatma Nasıl Yok Edilir?

Karafatma Nasıl Yok Edilir? Kara Fatma böcekleri Özellikle de yaz aylarında ortaya çıkmakta olan ve ortaya çıktığı anda Birçok insana telaşa sürükler önemli pis böcekler arasında görülmek..

Karafatma

Karafatma Nasıl Yok Edilir? Kara Fatma böcekleri Özellikle de yaz aylarında ortaya çıkmakta olan ve ortaya çıktığı anda Birçok insana telaşa sürükler önemli pis böcekler arasında görülmektedir. Uygulayacağınız basit yöntemlerle böceklerden rahatlıkla kurtulabilirsiniz. Karafatmalar çok hızlı hareket eden böcekler arasında yer almaktadırlar.

Bu nedenlerden ötürü Genellikle bu hayvanlar beslenmek için gece olmasını beklerler Çünkü gündüz Işıkla aydınlatma dolaşmayı sevmezler. Çatlaklarında tahtalardan parke altlarında elbise dolapları iç kısımlarında yer yer Çamaşır makinelerinde beslenmek için bulundukları görülmektedir buralarda insanları giremeyecekler yerlere yumurtalarını bırakırlar ve toplu halde yaşamaktadırlar.

Karafatma Nasıl Yok Edilir?

Karafatmaları yok etmek için neler yapılmalıdır?

Karafatmaların bir üreme yeri de banyolar olmaktadır banyoda bulunan delikler Eğer bulunuyorsa sızıntıları bunu hemen tamir ettin beni niye tavsiye ediyoruz Bu sayede karafatmaların ortadan yok olmasını sağlayacaksınız. 

Bazı Kalafat otelleri bulaşan Aksu almayı tercih ederler ilaç kullanmadan olarak gerçekleştirir seninle karafatmaların engellemiş olursunuz. Koltukların alt kısımlarında kanepelerde halılarda hangi süpürülmesi çok ciddi önem teşkil etmektedir Bu sayede böcek yumurtalarını yok olmasını sağlayabilir.

Mutfağınızda karafatma bulunuyorsa kesinlikle dışarıda yiyecek bırakmanızı tavsiye etmiyoruz mutfak dolaplarında veya ortalıkta en ufak bir kırıntı bile karafatmaların gelmesini sağlayabilir. Buradan nerede oturuyorsun temizlik yapmalı temizlik yaparken de çamaşır suyu gibi dezenfektasyon özelliği yüksek kimyasallar kullanmanızda tavsiye ediyoruz

Tüm önlemleri aldıktan sonra karafatma sorununuz devam ediyorsa ilaçlama yöntemini başvurmalısınız piyasada karafatma böcekler olarak birçok ilaç satılmaktadır bu ilaçları talimatlarına göre kullandığınız takdirde rahatlıkla öldürebilirsiniz. Fakat şunu da unutmamamız gerekiyor ki piyasadaki ilaçların böcekler üzerindeki etkisi yaklaşık yüzde 95 oranında bulunmaktadır kimse garanti edemez.

Kara Fatma böcekleri ilaçları karşı bağışıklık kazandığı için yüzde 5 lik kısım hala evinize var olmaya devam edecektir Bu nedenlerden dolayı karafatmalardan tamamen kurtulmak için gözetleme şirketlerine başvuru Diğer detayları öğrenin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hızlı yorum için giriş yapın.


Giriş Yap