Zeytinyağı Lekesi Koltuktan Nasıl Çıkar?

En sağlıklı bitkisel yağlardan bir tanesi olan zeytinyağı besin olarak tüketildiği zaman aynı zamanda sabun yapımında da kullanılabilmektedir. Bakımında kullan..

En sağlıklı bitkisel yağlardan bir tanesi olan zeytinyağı besin olarak tüketildiği zaman aynı zamanda sabun yapımında da kullanılabilmektedir.

Bakımında kullanılmakta olan zeytinyağı birçok Kozmetik ürününün içerisinde yer almaktadır ve en kalitelisi en doğal ısıtma olarak adlandırılan zeytinyağı. Salatalara ilave edilen kişi olarak tüketilebilen Hatta içilebilen bu zeytinyağını sağlıklı olmasının en önemli sebeplerin içerisinde organik bir şekilde üretilmiş olması gelmektedir.

Istenmeyen yüzeylerde sıçradığı zaman zeytinyağı leke oluşturabilir ve bu lekeleri çıkarmak için belli başlı uygulamaları gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Zeytinyağının bakım içinde sürmesi gibi durumlar yapılırken koltuk üzerinde istemediğiniz takdirde lekeler oluşabilir şimdi istenmeyen zeytinyağı lekelerini nasıl ile çıkarılacağını hep birlikte bakalım.

Koltuktaki Zeytinyağı Lekeleri Nasıl Çıkar?

Koltuk döşemesinde bulunan zeytinyağı lekesi Taze ise hemen yarın fazlasını emzirmek için bir kağıt havlu yardımıyla döşeme üzerindeki fazla yağ kolaylıkla çekilmelidir. Dahaa sonra kumaş tarafından emilmek de olan zeytinyağını müdahale etmeniz gerekiyor. Koltukta bu iş için en uygun olacak malzemelerin başında kabartma tozu ve bebek pudrası gelmektedir her ikisinden de bulamıyorsanız yar mısır unu kullanabilir.

Bu malzemelerden herhangi bir isimle kere bile bol miktarda döktükten sonra eliniz yordamı ile beraber hafif hafif tampon işlem uygulayarak iyice emilmesini sağlamanız gerekiyor Adana’da dökülen varken renk değişiminin hızlı bir şekilde olduğunu görüyorsanız kredi kartı gibi sert bir malzeme ile beraber yüzeyde kalmış olan Yarın tamamını kazıya bilirsin.

Aynı yere tekrar bol miktarda yağ emici Madde 4 Mayıs yarım saat sonra da tekrar aynı işlemi uygulamanız gerekmektedir. Bu işlemleri gerçekleştirdikten sonra yarın tamamını çıkartabilmek için son olarak fırça yardımıyla hafif bölgelere yumuşak uygulamalarla fırçalama işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Zeytinyağı lekesi seyyar kurumuşsa bu sefer deterjanla bir daha edilmesi gerekmektedir Ayarla kendini oluştuğu yardan çıkartılabilir özellikler bulunuyorsa Öncelikle bulaşık deterjanı ile müdahale etmeniz gerekiyor yada Eğer değiştirilemeyecek kadar koyu bir leke hisse bu sefer çamaşır suyu ile müdahale edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hızlı yorum için giriş yapın.


Giriş Yap