Karbonatla Nasıl Temizlik Yapılır?

Temizlik yaparken daha etkili sonuçlar alabilmek için karbonat kullanmanızı tavsiye ediyoruz fakat karbonatı ne şekilde kullanmanız gerektiğine dair bilgilere ..

Temizlik yaparken daha etkili sonuçlar alabilmek için karbonat kullanmanızı tavsiye ediyoruz fakat karbonatı ne şekilde kullanmanız gerektiğine dair bilgilere sahip değilsiniz makalenin içeriye takip edebilir ve sizlerden mükemmel bir temizleyici ortaya çıkartabilirsiniz.

Buzdolabında oluşan kötü kokuları kesinlikle karbonatla giderebilirsiniz Öncelikle ağız açık bir kabın içerisine bir miktar karbonat koyup birkaç saat buzdolabının en üst rafında bekletin.

Ocak üzerinde oluşan yara ve yemek lekeleri temizlemek için de karbonat kullanılabilir bunun için su ile beraber karıştırarak bir solüsyon ortaya çıkarmanız yatan olacaktır.

Mutfak banyo ve diğer alanlardaki lavaboları giderilebilmesi için ya da giderlerinin açılabilmesi için yarım bardak karbonatı içerisine az bir miktarda sirke dökerseniz kaynatılmış su ile beraber bunu giderden döktükten sonra Oldukça rahat bir şekilde giderlerin açıldığını ve lekelerin söküldüğünü görürsün.

Bu işlemin hemen ardından 5 dakika kadar sonra soğuk su dökerek Lavabodaki gidelim tamamen rahat bir şekilde açılmış olduğunu Sizler de fark edeceksiniz.

Sararmış olan çay bardaklarını ya da kahve cezveleri Çaydanlıkları eskisi gibi olmasını istediğimiz zaman karbonat dökebilir ve tekrar puan atabilirsiniz..

Dibi yanan tencere tavaları temizlemek için içine 5 çorba kaşığı karbonat ve su kaynadıktan sonra kalan kısımlarının hızlı bir şekilde temizlenir sizlerle göreceksiniz.

Halılarınızı ve kilimlerin izin üzerinde oluşan kötü kokuların giderilebilmesi ve makineyle Beraber temizlik yapmadan önce temizlik ya çiftleştirmek için karbonat oldukça avantajlı olacaktır.

Evlerde vitrinlerde bekletilen uzun süre olarak Duran Gümüşlerin tekrardan parlayabilmesi için öncelikle bir kabın içerisine silgi ve kahvaltı ekleyerek Gümüşlük lerinizi burada üç saat kadar bekleyin ardından soğuk suyla durulayın ve çok rahat bir şekilde temizlendiğini farkedip.

Halı fırçalarız ama oluşan kirleri temizlemek için yine 3 parlaklık su içerisine 2 tatlı kaşığı karbonat atarak bu temizle gerçekleştirebilirsiniz.

Tarak fırçalarını za su içerisindeki saat kadar beklettikten sonra karbonatın etkisini sizde de fark edeceksiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hızlı yorum için giriş yapın.


Giriş Yap