Şarap Lekesi Kıyafetten Nasıl Çıkar?

En zor lekelerden bir tanesi olarak bilinen şarap lekesinden artık korkmanıza gerek yok çünkü belli başlı metotları uygulayarak giysileriniz den tamamen bu lek..

En zor lekelerden bir tanesi olarak bilinen şarap lekesinden artık korkmanıza gerek yok çünkü belli başlı metotları uygulayarak giysileriniz den tamamen bu lekelerden kurtulmanın mümkün hale getirildi.

Şarap Lekesi Kıyafetten Nasıl Çıkar?

Şarap lekesi oluşmuş olan kıyafetinizi Öncelikle ters çevirin ve sadece lekeli alanı ıslatarak soğuk su ile beraber yıkamayı deneyin. Içerisinde ağartıcı olmayan Deterjan ve ılık su karışımı uyguladıktan sonra hazırlanan Bu karışımı indirmiş olduğunuz bir bez yardımı ile beraber havluda şarap lekesinin oluştuğu bölgeye iyice bastırma yöntemi uygulayarak temizleyin. Bu işlemi yapmadan önce şarap lekesinin bir bölümünün diğer yüzü arasında temiz bir havlu koymayı unutmayın^.

Bu sayede şarap lekesinin kıyafetin diğer tarafına geçmesi tamamen engellenir. Ardından kıyafetleri yıkama talimatlarına göre çamaşır makinasında yıkayın ve kıyafetinizi kurutma makinesi kullanmadan kendi halinde kurumaya yerleştirin ve bu sayede Kendini tamamen çıkarıldığını Sizler de rahatlıkla göreceksin.

Kıyafetlerdeki Şarap Lekesini Çıkarmak İçin Alternatif Yöntemler

Yukarıda anlatılan yöntemler uyguladıktan sonra hala lekeyi çıkarmak da problem yaşıyorsanız belli başlı yöntemleri uygulayabilir ve bu sayede lekelerden tamamen kurtulabilir. Kıyafet üzerine dökülen kırmızı şarap ise elinizde beyaz şarap varsa beyaz şarabı kırmızı şaraptan kurtulmak için kullanabilir bunu bir temizleyici olarak görebilirsin. Kıyafetinizin üzerine tuz döktükten sonra bir süre bekleyin ve su altında yıkayın yine şarap lekesinin kıyafetlerden çıkarıldığını Sizlerde fark edecek.

Soda şarap lekelerini çıkartmakta kullanılan en önemli yöntemlerin başında gelir temiz bir bezin üzerine soda dökerek nemlendirir ve ardından lekenin üzerine bastırın ve son olarak yine soğuk su altında yıkayın.

Tüm bu yöntemlere rağmen hala leke çıkartıyor Sayar bir kuru temizlemeci vererek profesyonel destek almanızı tavsiye ediyoruz. Şarap lekesini çıkarmak için kullanacağınız yöntemler basit anlamıyla bu şekilde sıralanmaktadır en doğru çözüm Eğer seni son derece değerli bir kıyafet ve profesyonel destek alarak bunu kuru temizlemeciler çıkartmak olacak.

Kuru temizlemeye Vermiş olduğunuz kıyafetleriniz çok hızlı bir şekilde şarap lekesinden arındırılır ve size geriye verilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hızlı yorum için giriş yapın.


Giriş Yap