Zeytinyağı Lekesi Örtüden Nasıl Çıkar?

Günlük yaşamda sıklıkla karşılaştığımız en büyük problemlerden bir tanesi de yağ lekeleri olmaktadır. Sofrada yemek yerken salatadan zeytinyağının lekeleri ört..

Günlük yaşamda sıklıkla karşılaştığımız en büyük problemlerden bir tanesi de yağ lekeleri olmaktadır. Sofrada yemek yerken salatadan zeytinyağının lekeleri örtü üzerinde kötü bir görüntü oluşturur. Bu lekelerin temizlenebilmesi için uygulayacağımız belli başlı yöntemler bulunmaktadır bekletildiği zaman fazla işlem yapmak doğru olmayacaktır.

Zeytinyağı lekesi orta üzerinden çıkarmanın yolları farklı şekillerde mevcut olmaktadır bu yöntemleri aşağıda detaylı bir şekilde inceledik şimdi hep beraber bu yöntemlere bakalım

Zeytinyağı lekesi örtüden nasıl çıkar?

Leke Henüz tazeyken bir kağıt havlu yardımıyla ile lekeyi yaymadan üzerine tampon uygulaması gerçekleştirerek yağı Emin. Zeki’nin üzerine bebek pudrası yatan Mısır nişastası dökerek bekletme işlemini yapı ve ardından sıvı bulaşık deterjanı ile beraber lekeli bölgeye eski bir kullanmadığınız diş fırçası yardımıyla fırçalama işlemini gerçekleştirin çamaşır makinesinde sonradan yıka.

Az miktarda su ve sirke karışımını Zeki üzerine döktükten sonra bir müddet bekletmeyi Unutmayın ki Sonrasında çok sıcak su ve çamaşır deterjanı ile beraber köpürtülmüş bir kova içerisinde yaklaşık yarım saat kadar bekleyin. Burada kullanacağınız su Kaynar şekilde olmak zorundadır kaynar suyun lekelerini kırma yağı çekme özelliği bulunduğundan dolayı çamaşır makinesinde temizleme işlemine sonlandırabilirsiniz.

Lekenin üzerine çakmak gazı sıkmak ve içerdiği kimyasal maddeler nedeniyle temizlemede önemli bir araç olmaktadır. Çakmak gazını lekenin üzerine çıktıktan sonra bir müddet bekleyeyim mi sıcak Deterjanlı su ile beraber lekeli kısmı çifteleme işlemine uygulayarak temizliği gerçekleştirebilirsiniz. Tüm bu uygulamalara rağmen eğer istediğiniz sonucu almak da büyük bir zorluk yaşadığınızı fark ediyorsanız profesyonel Kuru Temizleme mağazalarına götürerek burada Gözlerinizin temizlenmesini sağlayabilirsin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hızlı yorum için giriş yapın.


Giriş Yap