.
.

Sigara Kokusu Ağızdan Nasıl Giderilir?

Sağlık açısından zararları birçok platformda defalarca kez vurgulanmış olsa da birçok insan sigara içmeye devam ediyor ve maalesef her gün sigara içen insan sa..

.
.

Sağlık Açısından zararları birçok platformda defalarca kez vurgulanmış olsa da birçok insan sigara içmeye devam ediyor ve maalesef her gün sigara içen insan sayısının arttığı gözlemleniyor. Sağlığa zararları nun yanında olumsuz Diyar etkilerinden bir tanesi de kötü ağız kokusu olmaktadır. Sigara içen kişilerin saçlarına ellerine kıyafetlerine ve yoğun olarak da ağızlarına bulaşmak da olan bu kötü koku ne giderilebilmesi için çok farklı yöntemler uygulanabiliyor.

Sigara içmiş kişilerle konuşurken onlara çok yakın durmak sizleri rahatsız edebilir bu nedenlerden ötürü bu durumu ortadan kaldırabilmek için sigara içen kişilerin ağız kokusunu giderici belli başlı uygulamalar yapması oldukça büyük önem teşkil etmektedir. Özellikle aile fertlerinden gizli sigara tüketen kişiler sigara kokusunun küçük çocukların alınmasını istemeyen kişiler toplumda rahatsız edici duruma düşmek istemeyen bireyler sigaranın ağız oluşturmuş olduğu kokulardan uzak durmaya çalışması gerekmektedir. Hangi yöntemlerin sigaranın kokusunu daha iyi gidere bildiğine şimdi hep beraber bakalım.

Ağızdaki Sigara Kokusunun Giderilmesi İçin Ne Yapılmalıdır?

Ağzınıza sinmiş olan sigara kokusunun giderilebilmesi için dişlerimizi etkili bir şekilde temizleyecek diş macunu kullanmanız büyük önem teşkil eder. Diş fırçalamanın ardından hem sigara kokusunu hem de Taze bir nefese sahip olmak için kaliteli bir naneli ağız bakım suyu kullanmanız ve yaklaşık 2 dakika boyunca gargara yapmanız oldukça büyük önem taşır. Eğer ağız bakım suyu temin edemiyorsanız evde eşit oranda beyaz sirke ve su karıştırarak ağzınız için doğal bir gargara hazırlayabilirsiniz.

Kahvenin yoğun araması sigara kokusunu önlemede etkilidir bununla beraber genellikle ikisi bir arada daha kötü bir koku yayar.

Limonlu su ağızda hafif çalkalanırsa sigara kokusunun giderilmesinde etkili olabilir ve aynı zamanda içeriğinde limon bulunan Ağız spreyleri ve sigara kokusuna giderilmesinde oldukça başarılı.

Dişlerin ve diş etlerinin Tuzla’da karbonat ile beraber temizlenmesi naneli sakız çiğnenmesi Defne yaprağı tüketilmesi de sigaranın kokusunu giderir.

.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hızlı yorum için giriş yapın.


Giriş Yap