.
.

Kişiye Özel Gülüş Tasarımı

Kişiye özel gülüş tasarımı yaptırarak kaybettiğiniz özgüveninize kavuşmak mümkün olduğu gibi özellikle günümüz stresli yaşamında zorda olsa pozitif görünmek iç..

.
.

Kişiye özel gülüş tasarımı yaptırarak kaybettiğiniz özgüveninize kavuşmak mümkün olduğu gibi özellikle günümüz stresli yaşamında zorda olsa pozitif görünmek için birçok insanın derin düşünme, yoga gibi rahatlatıcı ve doğal yüz ifadeleri kazanmaya çalıştığını biliyoruz.

Günümüzde sadece psikolojik olarak değil görsel olarak ta gülmeye ihtiyacı olan bir toplum olduğumuz gerçeğiyle karşı karşıya kaldığımız bu günlerde kişilerin dişlerindeki görüntüsü nedeniyle gülümsemekten çekinen donuk ifadeli ve gülümsemeği unutan insanlar olduğunu biliyoruz.

Gülüş tasarımı nedir?

Gülmek insan için doğal duyguların görsel olarak hareketle dışa vurumudur. Gülüş hayatın her alanında dikkat çeken bir yüz görseli olarak dikkat çekmeye başladı. Estetik gülüş hayatın her alanında başarı getirdiğini belirtelim. Yüz ifadesi hayatımızda karakterimizi ele veren birçok sırla dolu özellikle iş görüşmelerinde ve yeni tanışılan kişiler üzerinde olumlu etki yaratmak için yüz ifadesi olarak genelde ilk karşılaşıldığında insanlar birbirlerine hafif bir tebessüm atarak tanışırlar bu da insanların karakterlerini ortaya koyan önemli b,r detaydır.

Güzel bir gülüş kişiye sosyal ilişkilerinde pozitif değer kattığını söylemekte yarar var. İnsanların iş yaşamında kaliteli ve düzgün giyinmeleri kadar önemli olan estetik bir gülüşe sahip olmaktır.

Estetik bir gülüş kişinin kendine özgüvenini ortaya çıkan gizli bir mimiktir aslında iş görüşmelerin de insanların doğal gülmeleri, rahat gülmeleri, yapay gülmeleri yani gülüş çeşitliliği kişinin karakterini ya da gizlediklerini dışa vurmaktadır. Gülüş tasarımı yapılırken kişilerde doğuştan ya da farklı sebeplerle oluşan bozuk gülüşün sebeplerini ortadan kaldırmak ve kişinin öz güvenli bir şekilde mükemmel gülüşe kavuşması sağlanmaktadır.

.

Gülüş tasarımı yapılırken kişinin gülüşünü olumsuz etkileyecek tek bir sorun ya da tümüyle değişecek bir diş estetiği tedavisiyle bu gülüşün yakalanması sağlanmaktadır.

Gülüş tasarımı yapılırken hasta ve hekim diyalogu önemlidir. Hastanın özel isteklerini ve karakteristik özelliklerini de göz önüne almak oldukça önemlidir. Her insanın kişilik yapısı ve karakter özellikleri farklıdır bu sebeple özellikle ön dişlerin restorasyonu, bireyin özel isteklerine, karakteristik özelliklerine ve konuşma biçimine uygun olarak tasarlanmaktadır. Diş etleri, dudaklar, çene ve hatta burun gülüş tasarımında çok etkili faktörler olurken gerekli durumlarda diş eti estetiği, dudak ve çenede şekillendirme bile yapmak gerekebiliyor.

Kişiye özel gülüş tasarımı yapılırken genelde yüz hatları, cinsiyet, yaş, gülüş simetrisi, dişlerin sıralanışı ve renkleri, dudaklar, diş etleri, çene ve burnun şekli baz alınarak tedaviye başlamanın doğru olduğu belirtiliyor.

Ön dişlerin boyu gülüşü ve kişilikleri etkiler özelikle kısa ön dişlere sahip insanlar daha yaşlı görünürken ön dişeri uzun insanlar daha genç görünmektedirler sadece ön dişlerde yapılacak küçük müdahalelerle dahi daha genç ve güzel görünmek mümkün. Dişlerde oluşan renk değişiklikleri de kişilerde olumsuz bir gülüş sağlamaktadır bunun için bir saat gibi kısa bir sürede diş beyazlatma yaparak kişinin ışık saçan dişlere kavuşması mümkündür.

.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hızlı yorum için giriş yapın.


Giriş Yap