Yeni Sevgiliye Sözler

Yeni Sevgiliye Sözler Sevgi ve aşk bu hayatta insanı canlı tutan en değerli duygulardır. Bu değerli hisler, dünya ve insan arasında bir köprü kurmaktadır. İnsanın dünya içindeki yalnızlığını gideren ve onu dünyaya bağlayan duygulardır. Güzel sözler kategorisinde yeni sevgiliye sözler başlığı altında birçok farklı söz bulunmaktadır. Sevgiliye karşı hissedilenler o kadar yoğun ve anlamlıdır ki bu hisler ona karşı ifade edilmek istenir. Sevgi dile getirilmelidir ki bir anlamı olsun.

Hissedilen güzel duygular karşı taraf ile en güzel şekilde paylaşılmalıdır. Paylaşılmayan, cümlelere dökülmeyen bir sevgi yavan kalacaktır. Kalpten hissedilen her duygu diğer insanlar ile paylaşılmalıdır. Sevgiliye söylenen çok sayıda cümle vardır. Aşağıda bu sözler derlenmiştir ve hislere tercüman olan cümleler seçilip, paylaşılabilir. Sevgi dile döküldükçe ve paylaştıkça çoğalacaktır. Karşımızdaki insanlar çoğu zaman onları ne kadar çok sevdiğimizden habersizdir. Cümlelerin kalbe etkisi bir gerçektir. Sevgimizi cümleler ile ifade etmeliyiz. Tarih içinde önemli kişiler sevgiliye karşı söylenebilecek birçok farklı söz söylemiştir. Aşağıda bu sözler düzenli bir şekilde paylaşılmıştır.

Yeni Sevgiliye Sözler
Yeni Sevgiliye Sözler

Editörün Seçimi ile Yeni Sevgiliye En Samimi Sözler

  1. “Hayatımda senin gibi özel birini bulduğum için çok şanslıyım.”
  2. “Seninle her anım bir masal gibi, kalbimde sonsuz bir aşkla dolu.”
  3. “Kalbimdeki en güzel melodiyi seninle keşfettim, hayatıma renk kattın.”
  4. “Seninle her günüm, bir öncekinden daha anlamlı ve dolu dolu geçiyor.”
  5. “Gözlerinde kaybolmak istiyorum, çünkü orada sevgi dolu bir dünya var.”
  6. “Seninle yan yana olmak, dünyanın en güzel yerinde olmaktan daha güzel.”
  7. “Seninle her şey daha güzel, daha anlamlı ve daha dolu dolu.”
  8. “Sana olan aşkım her geçen gün büyüyor, kalbimde sadece sen varsın.”
  9. “Sana olan sevgim, sonsuz ve değişmeyen bir his, sen benim için çok özelsin.”
  10. “Seninle her an, birlikte geçireceğimiz güzel anılarla dolu bir gelecek hayal ediyorum.”

Unutmayın ki, içten ve samimi duygularınızı ifade etmek en güzeli. Yeni bir ilişkiye başlarken, karşılıklı anlayış ve saygıyla birbirinizi tanımaya ve birlikte büyümeye önem verin. Sevgilinize duygularınızı paylaşmak, ilişkinizi daha da özel ve anlamlı kılacaktır.

Yeni Sevgiliye Sözler

  • Sen aklıma gelince, ben kendime gelemiyorum.
  • Bütün insanları sevebilirdim. Sevmeye senden başlamasaydım.
  • Sen gülümseyince reklam arasına giriyor tüm acılar.
  • Yüreğime düştüğün günden bu yana Allah’tan tek dileğimsin.
  • Sen bana Allah’ın emanetisin. Seni sevmek aşktır bana.
  • Canımın içi, sen hangi şiirden kaçık geldin yüreğimin orta yerine!
  • Sonunu bilmeden izlediğim en güzel filmdi gözlerin.
  • Sen benim gökyüzüne gönderdiğim duamın yeryüzündeki cevabısın.

Sen yeter ki çocukluk yap. Gönlümde salıncağın hazır.

Aşk, yer yerinden oynasa da; yâri yürekteki yerinden oynatmamaktır.

Sadece sev dedi gözlerin, bense aşka müebbet yedim.

Ey yar seninle ölmeye geldim, yağmursan ıslamaya, ateşsen yanmaya.

Bazen öyle biri gelir ki bütün gidenlere teşekkür edersin.

İster yar ol, ister yara. Lütfun da başım üstüne, kahrın da. Şems-i Tebrizi

Tek sevenim sen ol. Geri kalan dünya nüfusuna konuyu ben açıklarım.

Ve ben dilek tutmadım hiç. Hep dua ettim. Ömrün ömrüme nasip olsun diye!

Gözlerinin ‘kahve’sinden koy ömrüme, kırk yılın hatırına ‘sen’ de kalayım.

Sen benim yıldız kayarken tuttuğum dileğim değil, ezan okurken ettiğim duamsın.

Her şey yalan, bir tek sevgilim gerçek olan, var mı başka bizim gibi mutlu olan.

Ey canımın sahibi yar! Sen benimle olduktan sonra kaybettiklerimin ne önemi var.

Elimdeki resmin yerine kendin olsaydın. Olsaydın da benim yine derdim olsaydın.

Seni geç buldum ama hiç kaybetmeyeceğim, seni severek kara toprağa gireceğim, seni unutmak mı asla asla asla.

Sen mazimi kapatan, yarınlarıma neşe, mutluluk, umut katan sevgilim, hoş geldin hayatıma, hoş geldin.

Sen güller kadar güzel, uğrunda can verilecek kadar bir tanesin, sen benim deliler gibi sevdiğim çiçeği burnunda sevgilimsin.

Seni görmedikçe seviyorum, gördükçe daha da çok seviyorum velhasıl sevgilim ben seni çok seviyorum.

Haydi, uzat ellerini gireyim hayatına, birlikte yelken açalım bu sonu gelmeyecek aşka, sana söz veriyorum doyacaksın mutluluğa.

Hoş geldin hayatıma bir tanem, sevincime sevinç, neşeme neşe kattın, hayatımı aşkınla taçlandırdın. Hoş geldin sevgilim.

Bana sevmeyi gösterdiğin için, beni bir sevgili olarak sevdiğin için, benimle mutlu günlere yelken açtığın için teşekkürler sevgilim.

Uzaklardan geldim, bir güzeli sevdim, ey güzel sen yeter ki ol benim sevgilim, bu ömrümü senin yoluna sereyim.

Ben seni gördüğüm gün yaptığım bir şakama aşk olsun demiştin ya, işte bende o günden sonra aşk oldu, aşkın bir volkan gibi kalbimde beni yakıp durdu.

Artık benimde bir sevgilim var, güzeller güzeli, iyilik perisi, güneş kadar sıcak, melekler kadar güzel bir sevgilim var. Canım sevgilim seni çok seviyorum.

Eski sevgiliye elveda, yeni sevgiliye en güzel sözler ile merhaba. Hayatın bundan sonra benim hayatım, sevgin benim sevgim, kalbin o zaten benim kalbim.

Tesadüfen karşılaşan iki kişinin ve birbirini deliler gibi seven aşıkların büyük aşkı “Canım Sevgilim tüm sinemalarda, herkesin dilinde, kıskananlar çatlasın.

Aşkımıza bir isim koymadım ben, aşkımız için bir şarkı belirlemeden sevdim ben seni, nazar değer, aşkımızın büyüsü bozulur diye sessiz çığlıklarımla sevdim seni.

Canım sevgilim sana bakarken ellerim titriyor, gözlerim senden başkasını görmüyor, seni seviyorum derken kalbim çarpıyor, ruhum beni terk edip gidiyor.

Ne aramış ise boşa aramışım, sevgili diye uzaklarda boşa yorulmuşum, canım sevdiğim hemen yanı başımdaymış bir türlü fark edememişim. Seni çok seviyorum bir tanem.

Merhaba diyerek buluşan gözlerimizin şahidi birbirine kenetlenen ellerimiz olsun, seni seviyorum diyen sözlerimizin şahidi birbirimiz için çarpan kalplerimiz olsun.

Güneşin doğduğu da bir gerçek; battığı da. Kalbimin attığı da bir gerçek; günün bittiği de. Ne çıkar tüm gerçekleri saysak tek tek, seni çok seviyorum ya işte o en büyük gerçek.

Seni gördüğüm gün çarpmıştı bu kalbim hala da çarpmaya devam ediyor, seni gördükten sonra bu gözlerim başkasını görmez oldu, senin sevginle kalbim mutluluk buldu.

Belki ben senin ellerini tutamayacağım, sana haykırarak seni seviyorum diye bağıramayacağım, seni hep düşlerimde, hayallerimde seveceğim, sen beni sevmesen bile ben hep seni seveceğim.

Bir okulu bitirdim bir baltaya sap olamadım ama çok sevdiğim bir güzele sevgili oldum. Onun sevgisiyle tüm dünya nimetlerinden vazgeçtim, ben gözlerimi sende açtım be sevgilim.

Seni tanıdığım gün eyvah dedim; eyvahlar olsun ki bana seni tanımadan, sevmeden boşa geçmiş gençliğime eyvah dedim. Canım sevgilim seni tanıdığım gün hayatı yaşamayı öğrendim, seninle birlikte mutlu günlere adımı yazdırdım.

Canım sevgilim hayatımın miladi oldun, hayatım senden önce, senden sonra diye ikiye ayrıldı. Senden önce yalnızlıklar içinde, sahte dostlar arasında kaybolmuşum, şimdi ise beni çok seven canım sevgilimi bulmuşum.

Hani bir tabir vardır ya yeni sevgililer gibi ne fısıldaşıp duruyorsunuz diye sevgilim, ben seninle ağzıma açmadan gözlerine bakarak konuşmayı özledim, ben senin yanına sokulup kulağıma seni seviyorum demeni özledim. Ben seni çok özledim canım sevgilim.

Seni tanıdığım gün eyvah dedim, eyvahlar olsun ki bana seni tanımadan sevmeden boşa geçmiş gençliğime eyvah dedim. Canım sevgilim seni tanıdığım gün hayatı yaşamayı öğrendim, seninle birlikte mutlu günlere adımı yazdırdım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hızlı yorum için giriş yapın.


Giriş Yap