Theta Healing Theta Şifası Nedir ve Nasıl Yapılır?

Theta Healing Theta Şifası Nedir ve Nasıl Yapılır? Huzuru bilinç altında arayanların tercihi Theta Healing giderek yaygınlaşmaya başladı. Bu şifa dolu tedavi yöntemini siz de kolayca yapabilirsiniz.

Theta Healing Theta Şifası Nedir ve Nasıl Yapılır? Son zamanların en çok ortaya çıkan konusu theta healing oluyor. Bu durum bir nevi bilinçaltına yapılan bir yolculuğun serüveni anlamına geliyor. İnsanlar yaşadıkları olaylara, sorulara ve hayatın karşısına çıkan sorularına üst bilinç denilen şey ile cevap arayıp buradan bir cevap çıkarıyor.

Her insanın sorulara verdiği cevaplar üst bilinç denilen alandan alınan cevaplar ile dışa vurguluyor. Pek çok sorunun cevabı insanoğlunun bilinçaltı denilen yerinde saklı duruyor.

Hemen hemen her şeyi buraya kopyalama yeteneğine sahiptir. Son günlerde çok fazla şifa tekniği ve enerji modeli bulunuyor. Bunlardan biri de theta şifası olmakta. Bazı şifa yöntemleri ise sadece insanların duygularını sömüren umut tacirciliğinden ibaret Gerçekliği kanıtlanan şifa teknikleri ve enerji modelleri kullanılmalıdır.

İnsanlar kendileri denemedikleri ve sonuç alamadıkları şifa yöntemlerini de insanlarla paylaşmaktan kaçınmıyor. Yapılan en büyük yanlışlardan biri de bu oluyor. Şifa yöntemi ve enerjisel durumlar denenirken ya da önerilirken ilk olarak belirli bir süre sonuç almak gerekir. Sonuç almadan insanlar ile paylaşıldığı zaman umutları sömürüp insanlara zaman kaybettiriyor.

Theta Healing Yani Theta Şifası Nedir?

Theta Healing Theta Şifası Nedir ve Nasıl Yapılır?

Şifa teknikleri arasında yerini alan theta healing nedir? Bir tür bilin altı tedavi tekniği olarak bilinir. Son zamanlarda en çok tercih edilen bilinçaltı şifa yöntemlerinden biridir.

Bu yöntem dünya çapında bilinen ve uygulanan bir yöntemdir. İleri derecede kanser hastası olan ya da ciddi bir hastalığı olan kişilerde uygulanır. Kısa bir zaman sonra hastada iyileşme gözlenir. Bunu yaşayan pek çok insan kendini meditasyona ve enerjisel şifalara adar.

Theta healing bilinçaltı terapi yöntemlerinden biridir. Bu şifa tekniğini uzun süreli devam ettirme ile birlikte karşılığını almak mümkün  olacaktır.

Bilinçaltı hayatımızın her alanında büyük önem taşır. Bu sebeple theta healing etkisi bilinçaltı gücüne göre değişir. Bazı insanlarda direkt etki gösterirken bazılarında çok uzun zaman sonra etkisini göstermeye başlıyor. Hemen pes etmeyerek uzun süreli devam ettirmek çok önemlidir.

Theta Healing Etkisi

En önemli bilinçaltı terapi yöntemlerinden biri olan theta healing, theta şifa olarak da bilinir. Bu şifa yöntemi bir tür bilinçaltı ile birlikte çalışarak hasarlı organları tedavi etmeye yarar. Son zamanlarda en çok tercih edilen şifa yöntemlerinden biri oldu. Theta healing faydaları pek çok kişi tarafından bilinen bir gerçektir.

Bu şifa yönteminin etkili olup olmadığını öğrenmek adına mutlaka beyin frekanslarını öğrenmek gerekir. Theta healing son derece etkili olmasına rağmen bazı insanlarda bilinçaltı güçlüğünden dolayı etki gösteremez durumda olur.

İnsanların bilinçaltı ve beyin frekanslarına bağlı olarak etkisinde değişmeler söz konusu olur. Derin bir uykuya dalmadan önce beynimizin bulunduğu frekans theta ile aynı frekanstır. Son zamanlarda insanların en çok sorduğu sorulardan biri theta healing nedir oluyor.

Bu uygulama ile en ağır hastalıklardan bile kurtulmak mümkün oluyor. Çok büyük bir şifa kaynağı olarak bilinir. Hastalığın tedavi ile iyileşmemesi durumunda bu yöntem sıkça tercih edilen bir yöntem oluyor.

Theta Healing Nasıl Uygulanır?

Bir tür bilinçaltı tedavisi olan theta healing bilinçaltı terapi yöntemleri arasında en çok tercih edilen yöntemlerden biridir. Bu yöntem tamamen beyin frekansları ile alakalı olur.

Bilinçaltı her türlü hastalığın sebebi olabildiği gibi her türlü tedavinin de yardımcısı olabilir. Son zamanla da en çok tercih edilme sebeplerinden biri de uygulayan kişilerden gelen öneriler sonucu oluyor. Theta şifası herkes tarafından bilinen çok önemli bir yöntemdir.

Uygulama esnasında beyin frekansları ile ilişki kurularak hastanın iyileşmesi yönünde söylemler söylenir. Tek seferde etkisini göremeyen kişiler tekrar tekrar yatırabilir.  Theta healing etkisi çok fazla görülen bir şifa yöntemidir.

Enerjiler ile tedavi etmesi ilk olarak kulağa biraz garip gelse bile zamanla bu durumdan olumlu sonuçlar alınmaya başlayınca düşünceler silinip gidiyor.

İnsanı iyi eden yine kendisidir. Bilinçaltı iyileşeceğine inandığı vakit kesinlikle iyileşir. Meditasyon yöntemleri ile de benzerlik gösterir. Fiziksel müdahale gerektirmeksizin hastaların iyileşmesine yardımcı oluyor. Özellikle ileri evre kanser hastaları için son derece ideal bir yöntemdir.

Theta Healing Bilinçaltı Terapi

En çok tercih edilen şifa yöntemlerinden biri olan bu yöntem insanların beyinleri ile iletişim kurarak hastalıklardan iyileştirmeye yardımcı olan bir yöntemdir. Son zamanlarda adını pek çok yerde görmek mümkündür. Bu terapiyi pek çok doktor hastalarına önermekten de çekinmiyor. İleri evre hastalıklar ile mücadele eden insanlar için en ideal tedavi yöntemleri arasında yer alıyor.

Theta şifası pek çok kişi tarafından bilinen bir gerçektir. İnsanlara gerçek anlamda şifa dağıtıyor. Gerekli tedavisini olup yine de iyileşemeyen hastalar için son çare olarak tercih ediliyor. Her ne olursa olsun insanlar faydasını görüyor. Kimi bir günde fayda görürken kimi 2 ayda fayda görüyor.

Theta Healing Faydaları Nelerdir?

Theta healing faydaları çok fazla bulunuyor. İnsanları beyin frekansları ile iyi etmeye yarayan bu yöntem hiçbir fiziksel müdahale gerektirmeden insanların işlemelerine yardımcı oluyor.

Tamamen iyileşme sağlamazsa bile elbet tedavi sürecine olumlu etkisi oluyor. Yapılan çalışmalara göre bilinçaltı tedavi yöntemi pek çok tedavi yöntemine göre çok daha kısa bir sürede etkisini gösteriyor.

Uzun süreli bir hastalık yaşayan kişilerin mutlaka bu tedaviden olması gerekiyor. Aynı zamanda insanların bilinçaltını da güçlendirmesinden dolayı daha az hastalanma durumu söz konusu oluyor. İnsanlar ilk zamanlar ön yargılı davransa da zamanla bu durumun ne kadar faydalı olduğunu anlamaya başladı. Theta healing şifa dağıtması ile neredeyse tüm dünyada ün saldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hızlı yorum için giriş yapın.


Giriş Yap