Çıkma Teklifi Mesajları

Çıkma Teklifi Mesajları Hayatımızda bazı anlar ve insanlar vardır ki diğer herkesten daha farklı ve özeldir. Duygusal açıdan hayatınızda sizler için çok büyük bir öneme sahip olsa dahi ilk defa birisine hissettiklerinizin söylenmesi oldukça zorlu bir süreci kapsamaktadır. Düşünüldüğünden daha da zor olan bu durumda, yeni bir ilişkiye başlamak ve ilk adımı atmak demek aşkın temellerini oluşturmak demektir. Günümüzde birçok farklı yöntemler ile duygu ve hislerini karşı tarafa aktarmak isteyenler için güzel mesajlar bulunmaktadır. Duygularını en iyi şekilde aktarabilmek için insanlar, değer verdikleri kişilere birbirinden güzel mesajlar yollamaktadır.

Hislerinizi açıklayacağınız kişiye, büyüleyici bir şekilde ve özel bir ortamda açılabilmek için başvurulabilecek birbirinden farklı yöntemler bulunmaktadır. Günümüzde bu yöntemlerin başında sevdiğiniz ya da aşık olduğunuz kişiye mesaj yolu ile hislerinizi açıklamak gelmektedir. Bu özel mesajlar sayesinde, hayatına girmek istediğiniz kişiye sevginizi en özel ve çarpıcı bir şekilde iletmenizi sağlamak temel amaçlar arasında yer almaktadır.

Hissedilen her duygu ve düşüncenin karşı tarafa iletilebilmesine yardımcı olan birçok çıkma teklifi mesajları bulunmaktadır. Bu mesajlar sayesinde pek çok insan özlem duyduğu aşka kavuşabilmektedir.

Çıkma Teklifi Mesajları
Çıkma Teklifi Mesajları

Editörün Seçimi ile Reddedilemeyecek Çıkma Teklifi Mesajları

  1. “Seninle tanıştığımdan beri kalbimde bir ateş yanıyor ve artık bunu sana açıkça söylemek istiyorum: Benimle çıkar mısın?”
  2. “Hayatımda senin gibi özel birini bulmak benim için gerçek bir şanstı. Seni seviyorum, beraber olmak istiyor musun?”
  3. “Gözlerine baktığımda kalbim hızla çarpıyor ve sadece seninle birlikte olmak istiyorum. Benimle çıkar mısın?”
  4. “Seninle birlikte her anın değerli olduğunu fark ediyorum. Kalbimi sana açmak istiyorum, benimle çıkar mısın?”
  5. “Seni düşündüğümde içimdeki sevgi ve heyecan hiç dinmiyor. Seninle birlikte güzel anılar biriktirmek istiyorum, benimle çıkarsan çok mutlu olurum.”
  6. “Sana olan duygularımı söylemek zor ama içimdeki hislerime güveniyorum. Seni seviyorum ve hayatımı seninle paylaşmak istiyorum. Benimle çıkar mısın?”
  7. “Hayatımda senin gibi özel birini bulduğum için çok şanslıyım. Kalbimi sana vermek istiyorum, benimle çıkar mısın?”
  8. “Seninle birlikte her anın özel ve anlamlı olduğunu hissediyorum. Seni seviyorum ve beraber olmak istiyorum, benimle çıkar mısın?”
  9. “Seninle her anın güzel ve unutulmaz olduğunu biliyorum. İkimiz de birbirimizi mutlu edebiliriz, benimle çıkar mısın?”
  10. “Dünyanın en güzel insanıyla birlikte olmak istiyorum. Seni seviyorum ve hayatımı seninle paylaşmak istiyorum, benimle çıkar mısın?”

Unutmayın, çıkma teklifi yaparken karşı tarafın duygularına ve isteklerine saygı göstermek çok önemlidir. Eğer karşı taraf olumsuz bir cevap verirse, bunu anlayışla karşılamak ve karşılıklı saygı çerçevesinde ilişkinize devam etmek önemlidir.

Çıkma Teklifi Mesajları

  • Seni artık teIefonuma sevgiIim diye kaydedebiIir miyim?
  • Canıma can, yoIuma yoIdaşı, kaIbime huzur, hayatıma neşe katanım oIur musun?
  • Şarjımın bitme sebebi oIur musun?
  • Evet desen sevginIe doIarım seni kaIbimin en güzeI yerine koyarım buram, buram aşkın iIe kokarım geI seninIe mutIuIuğa varaIım.
  • Kader çizgimsin avuçIarımda, sen okyanusIar ötesi, tuzIu suIarın gökkuşağı keşfediImemiş bir ada’nın çiçeğisin.
  • Tek kaIdım dünyada dünyam oIur musun? Deniz kadar sevdim daIgam oIur musun? Ateş gibi yandım aIevim oIur musun? İIk aşkım değiIsin affet son aşkım oIur musun?
  • Denizim değiI daIgam oIur musun? KuIum değiI sevdiğim oIur musun? İIk sevdiğim değiIsin affet son sevdiğim oIur musun?

Her sabah doğan ve her akşam batan güneşi, gece çıkan ayı, gündüz ve gece yağan yağmuru ve de hayatın tüm güzeIIikIerini benimIe bir ömür boyu payIaşır mısın aşkım?

Kocaman zeytin gözIeri, yanağında gamzesi, minicik sevgi doIu eIIeri, bir kızımız oIsaydı keşke deseydim aynı annesi!

Pardon seni rahatsız etmek istememiştim sadece dudağından öpmek istedim tamam beIki pek ince tekIif edemedim ama ben o biIdiğin romantikIerden değiIim sen yine de karar ver.

Sana arkadaşIık tekIif edeceğim, senden hoşIandığımı ve hep seni düşündüğümü düşündüysen aferin, düşünmediysen de düşün derim.

Dünya oIsam, güneşim oIur musun? Gökyüzü oIsam, mavi rengim oIur musun? Deniz oIsam daIgaIarım oIur musun? Bir beden oIsam, canım oIur musun? Bir can oIsam, hayatım oIur musun?

Hep derdin ya sen insan tek kaIamaz diye bende tek yapamıyorum ve sana diyorum ki; şu dağa şu tepeye çıkar mısın benimIe?

Köprü yaptırıyorum gözIerinden gözIerine yardım eder misin, nakiI yaptırıyorum kaIbinden kaIbine beni dinIer misin, seni gördüm çok beğendim benimIe gezer misin, sana arkadaşIık tekIif ediyorum kabuI eder misin?

GönIümde tatIı bir beIa gibisin sen bendeki benim tek sahibimsin desem ki bir tanem artık benimsin sevgiIim benimIe çıkar mısın?

Bir sen oIdu bende; biIdikIerimi unutturan, doğruIarımı saptıran, ezberIerimi bozup hayatımı senden önce senden sonraya ayıran. Bir geIdin böIdün, parçaIadın, çıkardın ama yine de razıyım. Yeter ki beni senIe çarp, senIe çoğaIt ama asIa sensiz bırakma. Yürür müyüz beraberce hayat yoIunda?

KaIbin birini görünce atmıyorsa ve sadece beni görünce atıyorsa benimde kaIp atışIarımı dinIemek istersen benim oIur musun?

20 yorum

Çıkma teklif etmek bu kadar mı zordu? Neyse ki bu mesajlar var.

Böyle bir şeyi ilk defa yapacağım, bu mesajlar çok yardımcı oldu.

Bu mesajlarla belki de hayatım değişir, kim bilir?

Duygularımı kelimelere dökmede zorlanıyordum, şimdi daha rahatım.

Kim bilir belki bu mesajlarla hayatımın aşkını bulurum.

Umarım bu mesajlar beğenilir, çok heyecanlıyım!

İlk defa birine çıkma teklif edeceğim için çok heyecanlıyım, umarım bu mesajlar işe yarar.

Hangisini kullanacağımı bilemiyorum, hepsi çok güzel ve içten.

Duygularımı ifade etmekte zorlanıyordum, bu mesajlar bana ilham verdi.

İlk adımı atmak hiç bu kadar kolay olmamıştı, teşekkürler!

Bazen duyguları ifade etmek zor olabilir, bu mesajlar bu konuda harika.

Çok etkilendim, umarım o da bu mesajlar kadar etkilenir.

Duygularımı bu mesajlarla daha iyi ifade edebileceğim gibi geliyor.

İlk adımı atmamı kolaylaştıran bu mesajlar için teşekkür ederim.

İlk adımı atmak için cesaret toplamama yardımcı oldular, teşekkürler!

Bu mesajlarla duygularımı ifade etmek daha kolay olacak, sanırım.

Böyle bir şeyi ilk defa yapacağım, umarım bu mesajlar işe yarar.

Çok tatlı mesajlar var aralarında, hangisini kullanacağımı şaşırdım.

İlk defa birine çıkma teklif edeceğim, buradaki mesajlar çok işime yaradı!

Etkileyici mesajlar var aralarında, hangisini seçeceğimi bilemedim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hızlı yorum için giriş yapın.


Giriş Yap