.
.

Yıldönümü Mesajları

.
.

Yıldönümü Mesajları. Yıldönümleri yaşamlardaki en önemli olayları anmak için kutlanan, bir anlamda yine yaşamlarımızın en önemli anılarını oluşturan günlerdir. Bu sebeple bu günle ilgili hissedilenlerin paylaşılması da büyük önem taşır. Tüm tanıdıklarımızın, bazen anne-babamızın, bazen akrabalarımızın çeşitli yıldönümlerini kutlamak, onlara neler hissettiğimizi aktarmak, verdiğimiz değeri gösterecek bir konudur. Çeşitli güzel mesajlar, bu görevi layıkıyla yerine getirebilecek küçük, ancak unutulmayacak jestler oluşturur.

Herhangi bir yıldönümünün kutlanması için gereken, elbette neyin yıldönümü olduğuna bağlı olarak değişir. Bununla birlikte yıldönümü mesajları, samimi ve iyi dileklerle dolu olmalıdır. Çeşitli konulardaki yıldönümü mesajları, kutlanan günün anısını taze tutacak özelliklere sahip olmalıdır. Her kutlama mesajında olduğu gibi, kişiye ya da kişilere bu konuyla ilgili neler hissettiğimizi en samimi şekilde aktarmamız, işin en önemli kısmını oluşturur.

İnsan ilişkilerinde, onların yaşamları açısından önemli her olayın tebrik edilmesi, hatırlanması büyük bir hatıra sebep olur. Bunun karşılığında daha samimi ve daha yakın ilişkiler kurulabilir. Bu sebeple bu tür kutlamalar sırasında, iyi mesajlar seçilmesi de önemlidir.

Yıldönümü Mesajları
Yıldönümü Mesajları

Editörün Seçimi En Anlamlı Yıldönümü Mesajları

  1. Bugün hayatımızdaki özel anları ve birlikte geçirdiğimiz harika zamanları kutluyorum. Seninle her geçen gün daha da mutlu olmak için sabırsızlanıyorum. Yıldönümümüz kutlu olsun!
  2. Sevgilim, bugün seninle olan yolculuğumuzun bir yılını tamamlıyoruz ve seninle geçirdiğim her anı çok özel buluyorum. İyi ki varsın ve nice mutlu yıllara birlikte adım atalım. Yıldönümümüz kutlu olsun!
  3. Bugün sadece bir yıl değil, aynı zamanda birlikte geçirdiğimiz güzel anılarla dolu bir yılın kutlaması da yapıyoruz. Seninle her anı paylaşmak benim için büyük bir mutluluk. Birlikte nice yıllara! Yıldönümümüz kutlu olsun!
  4. Bugün, seninle birlikte geçirdiğimiz harika yılın kutlamasını yapıyoruz. Seninle her gün daha da büyüyen bir aşkı yaşamak benim için en büyük mutluluk. Yıldönümümüz kutlu olsun sevgilim!
  5. Sevgilim, bugün seninle olan yolculuğumuzun yıldönümünü kutluyoruz. Seninle geçirdiğim her an benim için değerli ve özel. Birlikte nice mutlu yıllara! Yıldönümümüz kutlu olsun!
  6. Bugün, seninle paylaştığımız güzel anıları ve birbirimize olan sevgimizi kutluyoruz. Seninle geçirdiğim her gün benim için bir armağan. Birlikte daha nice yıllara! Yıldönümümüz kutlu olsun!
  7. Bugün, seninle olan birlikteliğimizin bir yılını kutluyoruz. Seninle geçirdiğim her an, benim için çok değerli. Seni seviyorum ve birlikte daha nice yıllara! Yıldönümümüz kutlu olsun!
  8. Sevgilim, bugün seninle birlikte geçirdiğimiz güzel yılın kutlamasını yapıyoruz. Seninle hayatım her geçen gün daha da anlam kazanıyor. Birlikte nice mutlu yıllara! Yıldönümümüz kutlu olsun!

Unutma ki, yıldönümleri sevgi, mutluluk ve birlikte geçirilen özel zamanları kutlamak için harika bir fırsattır. Kendi duygularını yansıtan ve samimi bir mesaj seçmek en iyisidir.

Yıldönümü Mesajları

  • Ne mutlu bize ki hala göz göze geldiğimiz zaman birbirine hayran hayran bakan çocuklar gibiyiz. Yıldönümümüz kutlu olsun bir tanem.
  • Başıma gelebilecek en güzel mutluluktu seninle hayatımı birleştirmek.
  • Çok sevilmeye değil, hep sevilmeye ihtiyacım var. Yıldönümümüz kutlu olsun canım karıcım.
  • Aşk iki bedende yaşayan tek ruhtan oluşur. Ruhum yıldönümümüz kutlu olsun canım.
  • İyi ki tanıdım seni iyi ki bana ellerini verdin iyi ki birlikte yaşlanıyoruz. Yıldönümümüz kutlu olsun.
  • Birleştirdiğimiz ellerimiz ve yüreğimiz asla ayrılmasın. Yıl dönümümüz kutlu olsun sevgilim.
  • Seninle birlikte var olmanın verdiği mutluluğu sonsuza kadar yaşamak istiyorum. Nice sonsuzluklara sevgilim.
  • Bana geldiğin gün benim bayramım olmuştu. Bayramımız hep şen olsun hep kutlu olsun güzelliğim.
  • Sanma ki unuttum her sene bugün bizim yeniden doğuşumuz seni canımdan çok seviyorum yıldönümümüz kutlu olsun.

Kalbimi yalnız sana verdim. Yalnız sana ait bütün sevgim. Bir ömür boyunca sonsuz bir birlikteliğe yürüyelim.

Ne mutlu bize ki hala göz göze geldiğimiz zaman, birbirine hayran hayran bakan çocuklar gibiyiz. Yıldönümümüz kutlu olsun bir tanem.

.

Birbirimize hala hayranlıkla bakabiliyoruz. Çocuklarımıza böyle bakalım isterim. Nice sonsuz senelere seninle birlikte sevgilim.

Ne hoş gelmişsin ömrüme, öyle bir hoş ki anlatamam. Dertlerimin boğulduğu bir aşk pınarı bağışladın ömrüme. Yıldönümümüz kutlu olsun bir tanem.

Sana en güzel şarkıyı söylemek isterdim ancak duyduğum en güzel şarkı senin eşsizliğin. Yıllarımız tükenmesin, hiç bitmesin sevgilim.

Yazılan en güzel şiir olarak kalbimde yankı bulur senin ismin. En güzel şiirim, en güzel şairim sensin benim. Hiç bitmeyecek sonsuz bir zaman istiyorum sadece.

Bana sarıldığın zamanlar sanki yeniden doğuyorum senin aşkından. Senin aşkın beni canlı tutuyor sevgilim. Hep canlı kalalım senelerimiz boyunca.

Sen bana koşarken ben de sana doğru koşmuştum. Bu hayat için birbirimize koşmaktan hiç yorulmadık. Yorulmayacağız da. Nice yıldönümlerimiz olsun bir tanem.

Sana çok daha yakının kalbinin her atışında ben varım. İçine işlemenin verdiği sevinç beni hayata bağlıyor. Yıllarımız hiç bitmesin bir tanem.

.

Bütün dünya buz tutsa dahi benim yüreğim alev alev ısıtacaktır her yeri. Sana olan aşkımın sınırı olması imkansız! Sınırsızca seviyorum seni sevgilim. Nice beraber yıllara.

Gözlerine her baktığımda içimi titrettiğin o gün geliyor aklıma ve ben yine sana bir kez daha aşık oluyorum bir tanem, yıldönümümüz kutlu olsun.

Nefes alabildiğim her an senin adın yankılanır kulaklarımda. Seninle kurduğumuz hayallerin tamamı gerçekleşiyor ve seninle olmak kadar güzel bir şey yok bu evrende. Yıldönümümüz kutlu olsun.

Sana olan aşkım gökyüzünde var olan yıldızlardan daha fazla ve ayın parlayabildiğinden daha fazla ışık saçmakta. Her senemiz böyle aşk dolu geçsin hayatım yıldönümümüz kutlu olsun.

Şu hayatımda verip verebileceğim en doğru karar sana evet demem oldu. İyi ki o evet çıkmış dudaklarımdan senin kalbine doğru. Seni her şeyden çok seviyorum bir tanem. Mutlu yıllarımız olsun.

Seni sevmenin verdiği gücü içimde taşıyorum. Senin sevgin beni anlamlı kılıyor. Dünyanın en güzel gözlerine sonsuza kadar bakmak istiyorum. Yıldönümümüz kutlu olsun sevgilim.

Her gün daha çok seviyorum seni. Her gün daha çok bağlanıyorum sana. Bütün bir ömrü uğruna feda etmekten çekinmiyorum. Seninle bir bütün oluyorum. Nice yıldönümlerimiz olsun bir tanem.

.

Seni ilk gördüğüm zamanı unutmayarak her gün aynı gözlerle seni izliyorum. Ömrüm boyunca da o gözlerle sana bakmaya devam edeceğim. Seni seviyorum, yıldönümümüz mutlu olsun.

Sonsuz bir ışık oldun dünyama. Aydınlattın beni aşkınla fikirlerinle ve varlığınla. Beni ben yapan sen oldun sevgilim. Sana her şeyimi borçlu hissediyorum. Bir ömür seninle olmak istiyorum. Yıldönümümüz kutlu ve mutlu olsun.

Seni tanıdığım gün başlamıştı her şey. Engellenemez bir şeydi bu. Sanki yüreğim senin gelmeni bekliyor gibiydi. Bugün de aynı hisleri yaşıyorum. Her gün yeniden gel bana, her sene olacağı gibi.

Kalbime kilit vuran ey güzel, senin geçen bu ömür her sene daha da güzelleşmekte. Kokunun bekçisi gözlerinin esiriyim. Ölüm anıma kadar gözlerime aynı sevgiyle bak sevgili ben senin eserinim. Yıldönümümüz kutlu olsun bebeğim.

O kadar işlemişsin ki içime senin sevgin her daim bu yürekte. Yıllarımız beraber geçsin. Zorlukları beraber aşalım. Beraber ağlayalım beraber gülelim. Yıldönümlerimizi beraber geçirelim.

Devrik cümlelere inat, seni her geçen gün daha çok seviyorum. Her yıl bugün bir senemizin daha dolması hem mutluluk hem de korku besliyor içimde. Yaşlanmak ve ömrümde kokunu almaktan daha da uzaklaşmak gibi. Yıldönümümüz kutlu olsun.

Sen ayın kıskandığı güzel ey gönlümün sultanı biricik yarim. Sol yanım umudum her şeyim. Yarınlar hep bizim olsun ve her sene birlikte aynı günü hatırlamak dileği ile yıldönümümüz kutlu olsun.

.

Bir dahaki sefere ne kadar yaşlanacağız bilmiyorum ama umudum ve ümitlerim her zaman seni düşleyecek kadar sevmeye devam edecek. Yanındayken bile seni sevmekten vazgeçmeyeceğim ve hep seninle olacağım. Yıl dönümümüz kutlu olsun bir tanem.

Yıldızlar kadar uzak olsun bize dertler ve acılar. Bir ömür paylaştığımız bu birlikteliğimizde sevgi sürekli sol yanımızda dursun ve kalbin yalnızca benim için çarpsın. Seni canımdan çok seviyorum aşkım, yıldönümümüz kutlu olsun.

Ne bir parça hüzün kaplasın bizi, nede dertler uğrasın koynumuza. Seninle yaşadığım yıllar boyu hayatımda hep seninle kalmak istiyorum geleceğimde. Ne olur gözlerini hiçbir zaman gözlerimden ayırma. Yıldönümümüz kutlu olsun sevgili.

Kalbin kalbime emanet ey güzel korkma. Nicedir sensiz geçmez hiçbir zikrim ve fikrim. Sürekli aklımda ve kalbimde sen varsın. Her dem seninle olmak ister bu ruh, seni çok seviyorum aşkım yıldönümümüz kutlu olsun.

Hala şükür ediyorsam seninle olduğuma bil ki halen senin için çarpıyor bu yürek, tüm özlemlerim ve hasretim sanadır ey sevgili. Zira sensiz geçen her günüm perişan. Bir yıl daha kayıp gitti ellerimizden, seni çok seviyorum bir tanem yıl dönümümüz kutlu olsun.

Takvim yaprağından bir yılın gününü daha düşürdük seninle. Mutlu bir yıl daha geride bırakarak inşa ettiğimiz bu evliliğin yeni yıl temelinde de bir ömür mutluluklar diliyorum her ikimize de. Yıldönümümüz kutlu olsun aşkım.

Sarhoş bir söyleniştir seni seviyorum demeler, fakat ben hep uyak kafayla sevdim seni. Aşkımın yılları tesbih ettiği bu yollarda seninle olmak kadar daha güzel bir şey yok bu dünyada. İyi ki karımsın, iyi ki helalimsin. Seni çok seviyorum, yıldönümümüz kutlu olsun.

.

Nicedir sanadır şiirlerim, ezelden bilmem kendimi seninle buldum sadece. Haykırışlarım sevdama ve sevgime yönelik attığım naralardır. Seni bulduğum her nefeste özlüyorum ilk günkü gibi yıldönümümüz kutlu olsun bir tanem.

Hayatta zorluklarla karşılaşabiliriz ama bu zorlukların üstünden gelmemizi sağlayacak olan aşkımızıdır. Aşkımızı büyütelim ki her şeye bir çözüm olalım. Belki ölümsüzlüğün bile çaresini buluruz, belli mi olur. Sevdiğim kadın, yıldönümümüz kutlu olsun.

Gözlerinde kaybolmak ve içerisine hapsolmak en büyük arzum yıllardır. Seneler geçse de üstünden beyazlaşan saçlarımızın inadına halen kalbim seni görünce ilk günkü heyecanla çarpmakta. Yıldönümümüz kutlu olsun aşkım.

Zor durumlara düştüğümde hep seni aklıma getirirdim. Bu zorlukları yenebilmemin tek sebebi senin bana verdiğin enerjiydi sevgilim. Senin sayende tutundum bu yaşama. Senin sayende dünyadaki en huzurlu insanım ayrıca. Nice yıldönümlerimiz olsun.

Artık unutulmayacak anılarımız var evliliğimizin bu senesinde de aynı yıla benzer bir mutluluğun çerçevesinde yer almak istiyorum seninle. İyi ki varsın can özüm seni canımdan çok seviyorum yıldönümümüz kutlu olsun.

Bütün güllere senin adını verdim belki senin kadar güzel kokarlar diye. Bütün ağaçlara senin adını verdim belki senin kadar güzel görünürler diye. Bütün yaşamıma anlamını verdim belki yaşamım hiç bitmez diye. Seni çok seviyorum hayatım. Yıldönümümüz kutlu olsun.

Bu gece dilimden dökülen tüm dualar bir sene sonra yine aynı mutlulukla gözlerine bakmak üzeri nedir sevgili. Sen benim ilk aşkım karım ve yanında olduğum halde bitmeyen özlemimsin. Yıl dönümümüz kutlu olsun.

.

Gözlerimi gözlerinden çektiğim zaman karanlığın içinde buluyorum kendimi. Yaşamak sadece seninle anlam kazanıyor. Sen olduğun için güzel bütün mevsimler. Sen olduğun için güzel bütün seneler. Seninle yaşlanmaya devam etmek istiyorum, ömrümüz ne kadar yetiyorsa artık. İyi ki benimlesin, iyi hep varsın aşkım. Nice yıldönümlerine.

Yine gelsem bu dünyaya yine seni alırdım bu yüreğe. Sensizliği hiç düşünmediğim gibi sensiz ne yaparım onu da bilmiyorum. Beni senden mahrum bırakma hep yanımda ol. Senelerce beraber yaşlanalım istiyorum. Bu senemiz gibi.

.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hızlı yorum için giriş yapın.


Giriş Yap