.
.

Battlefield 4 Sistem Gereksinimleri

Battlefield 4 Sistem Gereksinimleri Oyun için PC bakıyorsanız öncellikle sistem özelliklerine bakmanız gerekiyor. Battlefield 4 gibi bir oyunun gereksinimleri karşılaması önemlidir.

.
.

Battlefield 4 Sistem Gereksinimleri Üst düzey bir PC’niz olduğunu düşünmüyorsanız Battlefield 4 satın al demeden önce çalıştırmak için doğru sistem özelliklerine sahip olup olmadığınızı kontrol etmek sizin için oldukça akıl karı olacaktır.

Battlefield 4 Sistem Gereksinimleri

Battlefield 4 Sistem Gereksinimleri

Bilgisayarınızın özelliklerini nasıl kontrol edeceğinizden emin değilseniz windows arama çubuğuna dxdiag yazarak ram, ekran kartı, işlemci özelliklerini kontrol edebilirsiniz. Bilgisayarınızın bir oyunu çalıştırıp çalıştıramayacağını kontrol ederken CPU, GPU ve RAM listelerine dikkat etmek en önemli noktadır. Aşağıda Battlefield 4 sistem gereksinimleri bulunmaktadır.

Bu kılavuzu kullanmak için, PC’nizdeki özellikleri aşağıda listelenenlerle karşılaştırmanız yeterlidir. Önerilenden daha yüksek özelliklere sahip bir bilgisayarınız mı var? Bu harika! Ancak minimum değerin altındaysanız, bilgisayar veya donanımlarınızı yükseltme zamanı gelmiş olabilir.

Battlefield 4 Oyun Detayları

  • Çıkış tarihi: 29 Ekim 2013 – PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 ve Xbox One
  • Sistem Gereksinimleri: Orta-Yüksek
  • Tür: Birinci şahıs nişancı
  • Geliştirici: EA DICE
  • Yayıncı: Electronic Arts
  • Battlefield 4 Fiyat (Ekim 2020 güncel) : 240-270 TL

Battlefield 4, oyuncuların kapsamlı tek oyunculu harekatı ve çok oyunculu modları aracılığıyla savaşın birçok yönünü deneyimlemelerine olanak tanır. Tek oyunculu modda, oyuncular yaya olarak veya hazır araçlardan bazılarını kullanarak çeşitli seviyelerde ilerlemelidir.

2020’de geçen bu oyunda oyuncular, operasyonlarını tamamlarken Bakü, Şangay gibi çeşitli yerleri ziyaret ederken Recker’ı kontrol ediyor. Battlefield’ın bu sürümünde manzaralar muhteşem görünüyor. Dolayısıyla bu harika grafiklerin sisteminiz ile uyum sağlayıp sağlamayacağından emin olmak isteyeceksiniz. Recker ayrıca manga arkadaşlarına düşmanlara saldırmalarını ve mangası bu alanlarda ilerlerken düşman birimlerini işaretlemelerini emredebilir.

Çok oyunculu deneyimde Battlefield’ın her zaman sürükleyici takım tabanlı aksiyona sahip olduğu biliniyor. Battlefield 4 discord üzerinden de oynayarak çok oyunculu deneyiminizi kendi arkadaş çevrenizle güzelleştirebilirsiniz. Battlefield 4 de serinin diğer oyunlarından farklı değil. Oyuncular oyun süreleri boyunca rütbeleri tırmanırken, oyun içi başarıları için çeşitli kurdeleler ve madalyalar kazanacaklar.

.

Oyunda dört sınıf sunulmaktadır; Assault, Engineer, Support ve Recon sınıfları. Bu sınıflar oyuncuların oyun stillerini oyundan oyuna değiştirmesine olanak tanır.

Burada zamanınızı geçirmek için yedi farklı oyun modu ile ondan fazla harita sunulmaktadır. Yıkılabilir ortamlar ve sayısız araçla, aksiyon dolu bir oyun deneyimi sizi bekliyor. Battlefield 4 türkçe yama kullanarak kendinizi uyum sağlayabildiğiniz daha gerçekçi bir savaşın içerisinde bulabilirsiniz.

Battlefield 4 Minimum Sistem Gereksinimleri

Battlefield 4 kaç GB sorusunun cevabını aşağıda yer alan diskler bölümünde ayırmanız gereken alanda görebilirsiniz. RAM kullanımında oyuna ayırılan bellek miktarı da oldukça önem taşımaktadır. Eğer oyun deneyiminizde takılmalar yaşıyorsanız o esnada CPU değerinizi arttıran herhangi bir uygulamayı kapatıp yeniden deneyebilirsiniz.

  • CPU: Athlon X2 2.8 GHz veya Core 2 Duo 2.4 GHz
  • RAM: 4 GB
  • Diskler: 30 GB
  • GPU: AMD Radeon HD 3870 veya Nvidia GeForce 8800 GT
  • İşletim Sistemi: Windows Vista SP2 32-bit
  • DirectX: DirectX 10 Uyumlu Grafik Kartı
  • Ekran Çözünürlüğü: 720p veya daha iyisi
  • Ağ: Geniş bant İnternet bağlantısı
  • Battlefield 4 Önerilen Sistem Gereksinimleri
  • CPU: Intel Dört Çekirdekli İşlemci veya AMD Altı Çekirdekli İşlemci
  • RAM: 8 GB
  • Diskler: 30 GB
  • GPU: NVIDIA GeForce GTX 660 veya AMD Radeon HD 7870
  • İşletim Sistemi: Windows 8 64-bit
  • DirectX: DirectX 11 Uyumlu Grafik Kartı
  • Ekran Çözünürlüğü: 720p veya daha iyisi
  • Ağ: Geniş bant İnternet bağlantısı

Optimal Donanım Önerileri

Battlefield 4 oyunu birinci şahıs nişancı olduğu için, en azından oynarken sağlam bir 60 FPS hedeflemek isteyeceksiniz. Bazı konumlar ve seviye yıkımı zaman zaman oldukça muhteşem olduğu için, minimum tavsiyelere göre oynamak, özellikle çok oyunculu modda yeterli olmayacak. Ayarlarla uğraşmak için gerçekten oynamaktan daha fazla zaman harcayacaksınız.

Bu oyunun özel efektleri çağına göre hala oldukça etkileyici olsa da, kareleri düşürüyorsanız bunlardan bazılarını deneyimleyememe konusunda biraz şanssızsınız. Sonuçta, burada sahnede çok hızlı tempolu aksiyonla, herhangi takılma olasılığını en aza indirmek isteyeceksiniz.

Çoğu FPS oyununda olduğu gibi, ultra üzerinde oynuyorsanız ancak 60 FPS’ye tam olarak ulaşamıyorsanız, buna yardımcı olmak için bazı görüntü ayarlarını minimalize etmeyi veya kapatmayı deneyin.

Yalnızca bu oyun için minimum gereksinimleri karşılıyorsanız, kesinlikle bazı bileşenlerinizi yükseltmek isteyeceksiniz. Minimum gereksinimlerle, muhtemelen en düşük ayarlarda ve eşleşmesi çok ama çok güç bir kare hızıyla oynuyor olacaksınız. Battlefield 4 açılmıyor diyorsanız sorununuz minumum gereksinimleri dahi karşılamadığınızdan kaynaklanıyor olabilir.

.

Önerilen ayarlarla 60FPS ile oynayabiliyorsanız yüksek ayarlarda veya ultra ayarlarda 60FPS’ye ulaşmak için bilgisayar donanımlarınızı değiştirebilirsiniz. Bununla birlikte, bazı grafik ayarlarında ince ayar yaparak veya belki de çözünürlükte bir düşüşle amacınıza ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda çeşitli programlar kullanarak bilgisayarınızın arka planında çalışmakta olan uygulamaları kapatıp belleğinizi direkt olarak oyuna yönlendirebilirsiniz. Bu size minumum 2-3 FPS kazandıracaktır.

 

.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hızlı yorum için giriş yapın.


Giriş Yap