.
.

Günün Güzel Sözleri

Her geçen gün farklı duygular yaşanıyor ve bu da farklı sözlerin ortaya çıkmasını sağlıyor. Günün en beğenilen sözlerini sizler için derledik.

.
.

Günün Güzel Sözleri Çoğu olayda kendimizi ifade etmek için özlü sözler, atasözleri, deyimler kullanmaktayız. Kimi sözler yerine tam oturmakta, bundan başka diyecek bir şey yok diye söylemekteyiz. 

En yeni güzel sözler kimsenin daha önce duymadığı, sizden duydukları zaman beğenecekleri cümleler olmaktadır. 2022’nin en güzel sözleri aşağıda sıralanmıştır. Siz de okuyarak hem bunlardan  ilham alabilir hem de bu sözleri kullanabilirsiniz. Bu sözler istediğiniz zaman WhatsApp durumları için de kullanabilirsiniz.

Kadınlarla ilgili En Güzel ve Anlamlı Sözler

Kadınlarla ilgili En Güzel ve Anlamlı Sözler 2022’nin en güzel sözleri ile sevdiğiniz kişiye aşkınızı itiraf edebilir, sevgilinize aşk sözleri söyleyebilirsiniz. Gününüzü güzelleştiren anlamlı sözleri mesaj olarak, sözlü olarak ya da durumunuzda paylaşabilirsiniz.

Ayrıca kadınlar için söylenmiş sözleri ünlülerin kaleminden okumak da ayrı güzel olmaktadır. En güzel sözler kısa da olsa uzun da anlamları oldukça derin olabilmektedir. En güzel sözler aşk için söylenmiştir. En güzel sözler sevgiliye söylenendir. En güzel sözler resimli olarak da paylaşılmaktadır. Ünlü düşünürlerin kaleminden kadınlar için cümleler şöyle olmaktadır:

  • Oscar Wilde: “Kadınlar kulaklarıyla severler, erkekler gözleriyle.”
  • Orson Welles: “Dünyayı döndüren kadınlar değildir ama o dönmeyi anlamlı kılan varlıklardır.”
  • Neşet Ertaş: “Kadınlar insandır, biz insanoğlu.”
  • Napoléon Bonaparte: “Bir toplumun gelişmesini görmek için, önce o toplumdaki kadınlara bakınız.”
  • Muhammed Ali Cinnah: ” Dünyada iki güç vardır, biri kılıcın ve bir diğeri de kalemin gücü. Ancak her ikisinde de güçlü olan, kadınların gücüdür.”
  •  Murathan Mungan: “Ne yazık ki kadınlar arasında kurulan ittifakların çoğu, ancak başka kadınlar söz konusu olduğunda mümkündür.”
  • Marilyn Monroe: “Kadınlar duyduklarına, erkekler gördüklerine aşıktır. Birçok kadının makyaj yapmasının ve birçok erkeğin yalan söylemesinin sebebi budur.”
  • Oscar Wilde: “Erkekler kadınların ilk aşkı, kadınlarsa erkeklerin son aşkı olmak isterler.”

Başarı ile İlgili En Güzel Sözler

Başarı ile İlgili En Güzel Sözler Sözcükler birleşerek cümle oluşturur ve güçleri daha da artmaktadır. İnsanlar harekete geçmek, motive olmak için bazen sözcüklere ihtiyaç duyarlar. Özellikle başarı için söylenen ünlü düşünürlerin cümleleri ile yol gösterici nitelikte olmaktadır.

Güzel sözler başarı için okunabilir ve destek alınabilir. 2022’nin en etkileyici sözleri ile başarı elde etmek istiyorsanız aşağıdaki cümleleri okuyarak isteğinizi arttırabilir, harekete geçmek için destek alabilirsiniz. En güzel sözler anlamlı içerikleri ile oldukça fazla şey anlatırlar. 2022’nin en anlamlı sözleri ile başarı kapısını aralamak isterseniz buyurun ünlü düşünürlerin cümlelerini okuyalım.

  • Paulo Coelho: “Bir gün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.”
  • Thomas Alva Edison: “Hayattaki çoğu başarısızlık, vazgeçtiklerinde başarmaya ne kadar yakın olduğunun farkında olmayan insanlardır.”
  • George Bernard Shaw: “Gençken yaptığım on şeyden dokuzunun başarısızlıkla sonuçlandığını gördüm. Başarısız olmak istemiyordum onun için ben de on kat daha fazla çalıştım.”
  • Will Smith: “Bir hayalin var ve onu koruman gerek. İnsanlar bir şeyi yapamadığında sana da yapamayacağını söylerler.”
  • Walter Bagehot: “Hayatta en büyük eğlence başkalarının yapamazsın dediğini yapmaktır.”
  • Walt Disney: “Eğer hayal edebildiğin bir şeyse, yapabilirsin. Onların peşinden gidecek cesaretin varsa, bütün rüyaların gerçek olabilir.”

Hayat ile İlgili En Anlamlı Sözler

.

Hayat ile İlgili En Anlamlı Sözler 2022’nin en anlamlı sözleri ile siz de hayata karşı bakış açınızı diğer insanlarla paylaşabilirsiniz. İster WhatsApp durumları aracılığı ile ister duvarınızda paylaşarak bunu yapabilirsiniz.

Aşk sözleri niteliğinde paylaşımlar yapabilir, 2022’nin en etkileyici sözleri ile gününüzü güzelleştirebilirsiniz. En yeni güzel sözler sizin için aşağıda sıralandı. Sizin için önemli günlerde hoşunuza gidenleri sevdiklerinin ile paylaşabilirsiniz.

  • Paulo Coelho: “Hayatın sırrı, oysa, yedi kere düşüp, sekiz kere kalmaktı.”
  • Sigmund Freud: “Hayat garip… Bazen ulaşamayacağın kadar yüksekte sandığın kişiler, aslında eğilemeyeceğin kadar alçaktadır.”
  • Sunay Akın: “Hayat mı bana küstü ben mi ona küstüm hatırlamıyorum ama şu aralar fena dargınız.”
  • Bob Marley: “Hayatında yalnızca bir kez (tüm kalbimle inanıyorum ki) dünyanı tamamen alt üst edecek biriyle tanışırsın.”
  • Lucius Annaeus Seneca: “Hayatın kuralı bu. Ya yanlış zamanlarda doğru insanları karşına çıkarır ya da yanlış insanla; zamanını harcatır.”
  • Can Yücel: “Hayat ne yaşadıklarındır ne de kazandığın başarılar. Hayat dediğin; ömür boyunca ‘hayatım’ diyebileceğin insanı bulunca başlar.”

Victor Hugo: “Hayat, her gidenin ardından koşmaya değmez bilmelisin. Sen gelecek olanları bekle, gidecek varsa bırak gitsin.”

Can Dündar: “Hayatın bir yarış değil, her saniyesinin tadı çıkarılması gereken güzel bir yolculuk olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Dün tarih oldu. Yarın bir sır. Bugünün kıymetini bilin.”

.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hızlı yorum için giriş yapın.


Giriş Yap