Ayna Nasıl Temizlenir?

Ayna Nasıl Temizlenir? Çoğu zaman farkında olmasak da gün içerisinde en çok kullandığımız eşyaların başında aynalar gelir. Evimizde işyerimizde ve alışveriş ma..

30Ayna Nasıl Temizlenir?

Çoğu zaman farkında olmasak da gün içerisinde en çok kullandığımız eşyaların başında aynalar gelir. Evimizde işyerimizde ve alışveriş mağazalarında spor salonlarında en çok kendimizi görmek istediğimiz için bilinçli ya da bilinçsiz olarak sürekli aynalara Hatta Cep telefonlarından yazmamıza bile bakarız.

Bulunduğu ortama göre tozlanma ve lekelenme olan aynaları temizleyerek ilk günkü gibi pırıl pırıl bir görüntüye kavuştu da bilmek birkaç bedelini teknik sayesinde son derece hızlı ve kolayca gerçekleşebilir.

Ayna nasıl temizlenir?

Ayna temizliğinde piyasada birçok temizlik ürünü Bursa’da işini bilen ve uygun yolla temizlik yapmak isteyen insanlar genelde gazete tercih ederler. Gazete kağıdını buruşturarak sildiğiniz

Aynalar normal bezesinin en aynalardan her zaman için daha parlak olmaktadırlar. Gazete kağıdı ile aynı iş silerken her yerde kolayca bulabileceğiniz bir camsil kullanmanız yeterlidir.

Camsil aynaya püskürtün dikten sonra doğrudan buruşturulmuş olan gazete kağıdı ile temizlik gerçekleştirildiği zaman muhteşem bir sonuç elde edilir.

Eğer elinizde camsil bulunmuyorsa yemeklerde kullandığımız salatalarda kullandığımız sirke camları temizlemek için oldukça kullanışlıdır. Ev hanımları genelde 1 litre su içerisine 3 kaşık sirke koyarak gazete kağıdıyla oldukça kaliteli bir temizlik yapabilirler.

Temizlik ürünlerini satan birçok mağazada nemli mikro fiber bez bulabilirsiniz ve ayna temizliği için bunları kullanabilirsiniz. Evdeki sıradan bildiğimiz bezler ile karşılaştırıldığında oldukça farklı ve hızlı sonuç veren mikrofiber bezler cam silmek için son derece uygundur.

Özel içeriği sayesinde parlaklık kazandığı ve kesinlikle camlar üzerinde leke bırakmaz. Uzun zaman kullandıktan sonra kararma ve sararma yapar ya da kolay lekelenen aynalarda temizlik gerçekleştirilirken mikro fiber bez kullanabilirsiniz.
Banyodaki temizliği gerçekleştirmek için de yine kullanacağınız belli başlı teknikler bulunmaktadır.

Banyodan sonra su lekelerinin ve Su buharının aynayı kötü hale getirilmesi temizlik yapılması ihtiyacını doğurur.

Bu nedenlerden ötürü bu hal etkisiyle aynaların lekelenmesi durumunda Çekçek adı verilen ufak fakat oldukça faydalı olan temizlik aletiyle buhar ve su kalıntılarından tamamen kurtulabilirsiniz. Ardından tek yapmanız gereken banyoyu havalandırmaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hızlı yorum için giriş yapın.


Giriş Yap