.
.

Kaz Tüyü Yastık Kaç Derecede, Nasıl Yıkanır?

Kaz tüyü yastıklar yıkanırken derece 30-40 derece olmalıdır. Çamaşır suyu ve deterjanlar tavsiye edilmez. Güneş görmeyen serin yerde kurutulmalıdır.

.
.

Kaz tüyü yastıklar genellikle kazların gıdık ve sırt bölümünde bulunan tüylerden elde edilmiş olan organik yastıklar olarak bilinmektedir. Diğer yastıklarla karşılaştırma yapıldığı zaman son derece hafif olması bu yastıkların daha öne çıkmasını ve uyku sırasında kişilerin çok daha rahat etmesini sağlamaktadır.

İçerisindeki hava geçirgenlik oranının neredeyse muhteşem olmasından dolayı hiçbir koşul altında terleme yaratmaktadır kaz tüyü yastıklar dışı Pamuktan üretilmiş olan özel bir kısa kalanlar genellikle ve bu kılıp diğer yastıklardan daha farklı olarak tüylerin yastık dışarı çıkmasını engelleyen özel bir tasarım içerisindedir.

Uykuyu dan kalite almak istiyorsanız ayar kaz tüyü yastıklar dan bir tanesi mutlaka edilerek uykunuzu düzenlemeli ve yatarken kullanmalısınız. Son derece özen gösterilmesi gereken bir yastık türü olduğundan dolayı yıkanırken de belli başlı özellikleri dikkat edilmesi gerekiyor.

Nasıl yıkanmalı?

Kaz tüyü yastık Yıkanmadan evvel mutlaka üretici firmanın yazmış olduğu talimatlar detaylı bir şekilde okunmalıdır. Bazı yastıklar elde ve çamaşır makinesinde yıkanabilirken bazıları kesinlikle kuru temizlemede yıkanması gerekmektedir.

Yaptığı yıkamadan evvel kılıp mutlaka kontrol edilmelidir Çünkü kılıf içerisinde oluşacak ufak delikler ya da dikiş bölgesindeki bazı dökülmeler tüylerin yıkama esnasında dışarı çıkmasına ve yazdığın deforme olmasına sebep verebilir.

.

Kaz tüyü yastık yıkanırken mutlaka 30 40 derece kurtlar kullanılmalıdır az miktarda Deterjan ve makinanın programı destekliyorsa ilave su seçenektir program kullanılırsa daha başarılı sonuçlar elde edilebilir. Çamaşır suyu veya ağartıcı Deterjanların Kullanılması tavsiye edilmez.

Yıkanmak de olan yastıkları vakit kaybetmeden kurutucu ile beraber açık havada kurutma işlemi tamamlanırsa daha başarılı sonuçlar elde edilir kesinlikle ıslak olarak bekletilmemeli gerekir.

Açık havada kurutulurken Güneş ışınlarına karşı korunması gerekiyor. Tüm Bu çalışmalar gerçekleştirildiği takdirde kaz tüyü yastıklarımızın son derece uzun ömürlü olacağına Sizlerde göreceksiniz. Uykudan keyif almak istiyorsanız eğer kaz tüyü yastık kullanmanın son derece büyük avantajları bulunmaktadır.

Sağlık açısından da oldukça faydalı olan kaz tüyü yataklar Düzenli uyku almak isteyen insanlar için birebir yastık türleri olmaktadır.

.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hızlı yorum için giriş yapın.


Giriş Yap