Beyazlar Kaç Derecede ve Nasıl Yıkanır?

Beyazlar Kaç Derecede ve Nasıl Yıkanır? Beyazlar düşük sıcaklıkta lekeleri zor çıkar. Deterjan miktarı da fazla olursa leke bırakır. Renklerini korumak için uygun sıcaklık yıkanmalıdır.

Beyazlar Kaç Derecede ve Nasıl Yıkanır Beyaz çamaşırlar İlk günkü alındığı gibi temiz gözükebilmesi için birçok kadın uğraş vermektedir. Çamaşırlarınız asıldığında yüzünüze gelen mükemmel kokularla beraber aynı zamanda ilk günkü gibi beyaz çamaşırlar görmek istiyorsanız eğer doğru bir şekilde beyazlatma uygulamamız gerekiyor.

Beyaz çamaşırlar yıkanırken kesinlikle 50 derece gibi yüksek bir derecede yıkamanın gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Aynı zamanda 50 dereceden daha yukarı çıkmamız da kumaşın yapısına zarar verebileceği için tavsiye edilmez. Dereceden daha yüksek sıcaklıklarda çamaşırlar yıkanırsa lastik bölgelerinde bazı esnemeler ortaya çıkabilir ve kumaş Deforme olur.

Renklileri yıkarken yada Beyaz çamaşırları yıkarken hiç farketmez makinanızın fazlaca doldurulması da yıkama verimini mutlaka aşağıya çeker. Önemli olan kriterleri çamaşır makinesinin kapağından camdan dışarıdan görülebilecek kadar olmasıdır bunu göz kararı olarak birçok ev kadını ayarlayabiliyor.

Beyaz çamaşırlar yıkanırken 2 tam ölçek deterjan yerleştirmeniz aynı zamanda köpürmeye arttırabilmek için de evde bulunuyorsa soda Ya da cep sodası eklemeniz yeterlidir. Yarım su bardağı kadar ekledikten sonra çamaşır suyu kullanımını da kullanabilirsiniz Fakat bu yeterli olacaktır.

Beyazlarda lekeler çok rahat bir şekilde görüldüğü için lekeler en ufak çıkmadığında beyaz çamaşırlarınızı oldukça can sıkıcı hale gelebilirler.Leke çıkarıcı ekleyerek de bu problemin ortadan kalkmasını engelleyebilirsiniz

Beyazlar Kaç Derecede ve Nasıl Yıkanır

Çamaşır makinanız Eğer iyi durumdaysa ve temizliği gerçekten Başarılı İhsan ekleyeceğiniz ev temizlik malzemeleri makinanın su bölümüne konulmaması ne tavsiye ediyoruz. Makina nüfusu çekerken deterjanı tam olarak alamazsa istemiş olduğunuz temizlik kalitesiyle gerçekleşmeyecek tir.

Ülkemizde satılan bazı Amerikan şirketlerinin sağlamakta olduğu çamaşır beyazlatıcı ürünleri hem organik hem de çok hızlı sonuçlar verebiliyor bu nedenlerden ötürü bir piyasa araştırması yapmanızda büyük bir fayda göreceksiniz.

Herkes çamaşırlarının mükemmel kopmasını isteyecektir ve aynı zamanda yumuşak olmasını isteyecektir bu özellikleri de sizleri yumuşatıcılar sağlayabilir. Doğru yumuşatıcıları tercih ettikten sonra beyaz çamaşırlarınızı çok daha kaliteli bir şekilde temizleyebilirmi ciddi anlamda temiz bir görüntüyle beraber beyazlık elde edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hızlı yorum için giriş yapın.


Giriş Yap