Espadril Ayakkabı Modelleri Nasıl Temizlenir?

Espadril ayakkabılarının üstündeki derileri mikro fiber bezle temizleyebilirsiniz. Kumaşları deterjan, ılık su ve sabun veya kuru temizlemeye götürebilirsiniz.

Ayakkabıdaki çabuk kurumasını bekledikten sonra bir yemek kaşığı kadar hafif deterjan ya da kokusuz bulaşık deterjanı kovaya dökerek iki bardakla su ekleyin ve oluşturmuş olduğunuz bir çözeltiyi iyice karıştırın.

Ayakkabıyı kuru bir pamuk beyaz ile beraber çıkarta bildiğiniz kadar çamurlu çıkartmak için hızlı bir şekilde kullandıktan sonra kullanmayacağınız bir diş fırçasını sabunlu Suya batırıp sadece bağcıkları yavaşça fırçalayarak çatlaklar arasındaki tüm kirlerin dışarı çıktığından Emin olmaya çalışın.

Sabunlu Ilık suya batırılmış olan bir bez yardımı sayesinde espadril kumaş üst kısımlarını temizlenecektir. Pamuklu bezin kenarına sabunlu suya batırdıktan sonra bizim kumaştaki lekelerine dairesel hareketlerle olma işlemi gerçekleştirerek rahatlıkla temizleyebilirsiniz.

Temiz ve nemli bir bez sabunu temizlemek için kullanılır ve ayakkabıları temiz hale gelinceye kadar bu işlemler tekrar edilir. Kuruması için güneş ışıklarından uzak bir alanda kendi halinde gölgede kurumaya bırakılır.

Espadrillerin derilerindeki üst kısımları tamamen temiz diyebilmek için mikro fiber bez ve bilindik bir marka deri temizleyici ürünü kullanmanızda büyük bir fayda göreceksiniz. Izleyicilerinin paketinin üzerinde yazan talimatlar sizlere solüsyon miktarında kullanmanız gereken oranları açıklamaktadır.

Leke yaratacağı için burada kullanmamanız daha büyük bir fayda var.

Kirlenmiş ayakkabıları Kuru temizlemeye yere götürerek temizleyebilirsiniz. İpek kumaşını temizleme konusunda tecrübeli değilseniz ayar mutlaka Kuru temizlemeye götürmeniz de büyük bir fayda var. Kişiler Bu tarz kumaşların nasıl temizlenecek konusunda en belirgin yeteneklere sahip kişiler olmaktadırlar.

Kumaşın deforme olmaması için bu tarz bir çalışmaya girmenizi sizlere Şiddetle tavsiye etmekteyiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hızlı yorum için giriş yapın.


Giriş Yap