.
.

Yüklük Yatağı Nasıl Çalışır?

Yüklük yatakları sürekli alçalma ve yükselmeden dolayı pistonlarında sorunlar yaşanabilir. Yüklük yatağı çalışma prensibi ve sorunların çözümü yazımızda.

.
.

Yüklük yatakları ile ilgili olarak bilinen en büyük yanlışlık yatağın gerçek bir Duvarın içine yerleştirildiği konusudur. Gerçek büyüklük yatağını Bir duvarın içerisine yerleştirmeniz mümkündür fakat duvarların büyük bir bölümü Yaklaşık 15 santim kalınlığına sahip olduğundan dolayı yataklarda 50 santimi civarında olduğu için büyük bir oranda duvarın içerisine yerleştirilen mezler.

Yüklük yatakları Genellikle bu ölçüleri taşıyabilecek olan bir dolabın içerisine yerleştirilmektedir la.

Yüklük içleri tamamen yerleştirilmeden evvel Dolabın içinden çekilerek çalışma sistemine sahip olmaktadır ve yatağın ayakları tam olarak yeri oturabilmesi için köşeye düz şekilde geri çekilme işlem uygulanır.

Çalışma biçimi çekyat ya da bildiğimiz kanepenin içerisinde katlanarak oturtulması ile benzer bir şekilde olmaktadır. Ek olarak Sadece yatağın dolap içerisindeki pozisyonunu koruyabilmek için bir türkü bulunuyor.

Bir yüklük yatağa ile ilgili en bilinen şey yerine yerleştirmek için çekyat yerleştirmeden oldukça daha basit olmasındandır. Yüklük fiyatları dolabı herhangi bir boyutlu olabileceği gibi rahatlıkla inşa edilebilir.

En şaşırtıcı olan Özellikle büyük boy köşeye yukarı etmek 2 kişilik yatağı gitmek kadar basittir Çünkü kenarları denk bir şekilde oluşturulmaktadır ve piston sistemiyle yukarıya ve aşağıya doğru itilme ve çekilme işlemi için desteklenmektedir.
Eğer Sizlerde yükseltme alçaltma gibi işlemlerinde sıkıntılar yaşıyorsanız pistonlarda bir problem olduğunu göreceksiniz.

.

Şık bir görüntü olan yüklük yataklarını Herkes istediği takdirde profesyonel bir marangozla anlaşarak kendi evine kurdurabilir.

Bu tarz yetenekleriniz bulunuyorsa Gerekli malzemeleri aldıktan sonra siz de yapabilirsiniz. Biraz fazla gayret gösterilmesi gerekmektedir fakat gereken parçaları doğru şekilde yerleri yerleştirme işlemini başarı bildiğiniz takdirle ortaya Herhangi bir problem çıkmaz ve son derece rahat bir biçimde yüklük yataklarını evinizde oluşturabilirsiniz.

YouTube yataklarının harika görüntüsü ve kolay kullanılabilir olması son yıllarda ülkemizde ve dünyada yaygınlaşmasının en önemli sebepleri arasında gösteriliyor.

.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hızlı yorum için giriş yapın.


Giriş Yap