.
.

Limonla Saç Bakımı Nasıl Yapılır?

Saç bakımında doğal yöntemlerden biri limonlu tariftir. Yağlı saçlara iyi gelir, ayrıca saç şekillendirme ve renk açmada da kullanabilirsiniz.

.
.

Işıl ışıl parlayan saçlara Sahip olmayı her kadın ister burada sizlere harika bir tarif hazırlayacağız ve sizlere de limonların ile beraber Saçlarımızın sağlığı için Harikalar yaratabilecek siniz.

Limon, yağlı saçlarda kullanıldığı zaman çok etkin sonuçlar verebilir aynı zamanda kuru saçlarda da kullanılırsa yine benzer kalitede sonuçlar elde edilebilir.

Yağlı saçlar için limonlu su ile bakım gerçekleştirmek istediğiniz de şunu bilmeniz gerekiyor ki limon cildimizdeki gözenekleri sıkıştırdığı gibi kafa derisindeki gözenekleri de sıkıştırmaktadır.

Bu durumda yağ salgılanma oranı azalacaktır Eğer yağlı saçlarınız bulunuyorsa limon ile durulama yapmanız çok faydalıdır içerisinde bulunan asit kepeklenme sorunu tedavi edecektir.

Bir tane taze limonu bir kaba soyarak saçlarınız durularken kullanmış olduğunuz suya ekleyerek rahatlıkla kullanabilirsiniz hazırlanan su kafa derisine yavaşça dökülmelidir 3 dakika kadar ovalama işlemi yaptıktan sonra sonuçları almaya başlarsınız.

Su çok sıcak olması gerekiyor haftada 3 kere bu şekilde yıkama işlemi gerçekleştirerek Kuru saçlar için limonla beraber saç bakımı gerçekleştirebilirsiniz beraberinde yarım Limon suyunu bir bardak su ile birleştirerek içerisine bir yemek kaşığı kadar saç kremi ekleyip ağzını sıkı öyle bir şey söyledi doldurabilirsiniz.
Her yere değecek şekilde saçlarınıza sıktıktan sonra üç dakika kadar tarayın ve bekletin saçların evlendiğini ve canlandığını Sizlerde çok hızlı bir şekilde fark edeceksiniz bu uygulamayı her hafta üç kez yapabilirsiniz.

.

Limon Bakımı çok sık yapıldığı takdirde saç renginde açılmalar meydana gelebilir özellikle Güneşli ortamlarda rengin açılması ihtimali çok daha hızlı cereyan edecektir.

Limon bakımı için mükemmel bir uygulama olsa da içerdiği asitten dolayı bu uygulamaları yaparken göreneklerimize kaçmasına dikkat edin Çok sık yaptığınız takdirde saç derisinde kuruma oluşturabilir. Kuruma ortaya çıkarsa limonla saç bakımlı Ara verin ve uzun aralıklarla bu maskeyi nadiren yapmaya başlayın

.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hızlı yorum için giriş yapın.


Giriş Yap