Sakal Nasıl Gürleşir, Ne Kullanılır?

Sakalları gürleştirmek için cilt bakımı iyi yapılmalıdır. badem yağı gibi bitkisel karışımları kullanarak sakalın gürleşmesi sağlanır.

Bir çok erkeğin en önemli sorunlarından bir tanesi olan sakal çıkmaması problemi çıkan sakallarında bir olmaması probleminin çözümü Aslında basit yöntemlerle beraber ortadan kaldırılabilecektir. Evde kendiniz yapabileceğiniz bazı yöntemler sakız seninle sakalların daha gür hale gelebilir.

Sakalların gürleşmesi ne sağlayan yöntemler nelerdir?

Sakalı gürleştirmek için öncelikle sarımsak kullanımı çok önemlidir sarımsağı sakalımızı sürdüğünüzde sakalını çok daha kalın ve sağlam bir şekilde temelini oluşturan tüylerin çıkmasını sağlayacaktır.

Doğrudan gürleşmesini etki etmez fakat yüzünüze sarımsağı sürdüğünüz zaman oluşan yanma hissi bol su ile yıkamanız ile beraber geçecektir. Yanma olduğu takdirde bu yöntemi birkaç kez daha uygulamanızı tavsiye etmiyoruz.

Sakalı gürleştirmek için badem yağı

Badem yağı parmaklarınızın ucuna Masaj yaparak sakalınızı edildikten sonra sakallarınızı güneş derece gibi aynı zamanda parlamasına da fayda sağlayacaktır.

Aynı zamanda satılık düzenli bir şekilde tıraş etmek ve traş ederken Ustura ile kesmek birleşmesinde ki en önemli yöntemler arasında yer almaktadır.

Tüyleri tavsiye ondan değil de her zaman aldığınız yönden temizleme işlemine devam ederseniz çok basit bir şekilde okul sakallarınızı uzamasını sağlarsınız.

Halk arasında yaygın olarak bilinen bu yöntem yanlış bilinen bir duruma sahiptir. Birleştirme de ters bir şekilde sakalın kesilmesi etki oluşturmaz aksine tüylerin çıkış yönünün tersine yapılması cilde zarar vereceği için küçük yaraların oluşmasına sebebiyet vermektedir.

Ters Slash yapıldığı zaman cildin iltihap kapma ihtimali yüksektir bu nedenlerden ötürü sakallarınızı kaybedebilirsiniz dikkatli olmanızda büyük bir fayda var.
Uygulamasını herhangi bir sakınca olmayan yöntem bir şekilde tıraş olmaktan Eğer bu yöntemi düzenli uyguladığınız takdirde üç dört ay içerisinde sakalları birleşmiyor olsa bir cildiye hekimine başvurmanız gerekmektedir.

Son olarak bir yöntem daha bulunmaktadır Bu yöntem için size gerekli olan malzeme sadece sarımsak ve buz olmaktadır. Yüzünüzü iyice yıkayın ve ardından buzlarla tenis üzerinde birse gezdirin.

Bu sayede Yüzünüzdeki hücrelerini daha olmasını sağlayacaksınız ardından sarımsağı ikiye bölerek kesmiş olduğunuz sarımsakları yüzünüze bastırarak sürünüz bu işlemde canınız yanabilir ve yüzünüz kısalabilir bu durum sarımsak suyunun açılan kıl kökleri içerisinde girmesinden kaynaklanır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hızlı yorum için giriş yapın.


Giriş Yap