Canım Yanıyor Sözleri

Canım Yanıyor Sözleri. İnsanın canının yanacağı o kadar çok nokta vardır ki bunları tek tek ele almak mümkün değildir. Ancak hayatın bir gerçeği vardır.

Canım Yanıyor Sözleri. İnsan hayatı her zaman can yakan şeyler ile doludur. İşte böyle durumlarda insan Canım yanıyor sözleri ile içinden geçenleri anlatmaya çalışır. İnsanın içinde yaşadığı acılar bazen kelimelere sığmaz, bazen de güzel sözler ile hiçbir şekilde anlatılmaz.

İnsan hayatı temeline bakıldığında her zaman acılar üzerine kuruludur. İnsanın hayatı boyunca her zaman canını yakacak bir şey mutlaka bulunmaktadır. Çünkü hayat devam ettikçe insan kaybeder.

İnsanın canının yanacağı o kadar çok nokta vardır ki bunları tek tek ele almak mümkün değildir. Ancak hayatın bir gerçeği vardır. Bu gerçekte insanın acı çekmeden olgunlaşmadığıdır. Önce canı yanar insanın. Önce acılar ile mücadele etmek gerekir.

Hayat her zaman önce acılar yaşatır, daha sonra güzellikleri sunar. Bu doğanın az bilinen bir kanundur. Çünkü hayat insana verdiklerinin değerini olabilecek en güzel şekilde anlamasını ve kaybetmemek için sıkı sıkıya tutunmasını ister. Her acı insan için bir ders olmalıdır ve insan canının yandığı hiçbir anı unutmamalıdır.

Canım Yanıyor Sözleri
Canım Yanıyor Sözleri

Canım Yanıyor Sözleri

Üşüyorsan yaklaş. Canım yanıyor!

Tam bitti derken tekrar yanmaya başlıyor canım.

Canım yanıyor dedikçe, benzin döktünüz.

Benim canım yandığı sürece, senin gülmen fazla sürmez.

Canım yanıyor canım. Bildiğin gibi değil!

Bazen öyle canım yanıyor ki, her şeyin rüya olmasını istiyorum.

Canım çok yanıyor ve o daha neye üzüldüğümü bile bilmiyor.

Ne olduğunu anlayamadım. Özlüyorum, üzülüyorum, canım yanıyor. Bu kadar!

Ne yani şimdi canım yanıyor diye unutacak mıyım o kadar güzel duyguyu?

Çok canım yanıyor be usta; delikanlı gibi sevipte hiç karşılık bulamamk çok canımı acıtıyor.

Ne çok canım yanıyor bir bilsen. Ama bilmezsin ki; çünkü sen beni hiç sevmedin ki.

Kırılıyorum, susuyorum. Canım yanıyor falan ama yeri geldiğinde ciğerinizi sökeceğim. Haberiniz olsun!

En çok da ne zaman canım yanıyor biliyor musun? Gerçekten sevilmediğimi düşündüğümde.

Öyle seveceksin ki yüreğinden kimse ayıramayacak. Ve öyle birini seveceksin ki, seni gözleriyle bile aldatmayacak.

Sevdikçe uzayan bir yoldayım. Sevdikçe uzuyor yollarım, sevdikçe büyüyorum, sevdikçe canım yanıyor.

Canım yanıyor, günlerim geçmiyor, gün yüzünü bana dönmüyor. Sevdiğim benden uzaklara gidiyor, bu kalbim yaralı kanıyor.

Benden uzak durman seni sevmeme engel değil biliyorsun değil mi? Sadece fazlasıyla canım yanıyor. O kadar!

Kalbim ağrıyor, canım yanıyor, gönlüm kırık. Sen nasılsın bilmiyorum ama ben iyi bakamadım kendime. Allah’a emanetim.

Parmak uçlarıma hapsettim seni, dokunduğum her yerde seni hissediyorum, canım yanıyor. Cemal Süreya

Sevgi bir yıldızdır yanıp sönen, masmavi bir düştür gökyüzünde hiç ölmeyen, sevenlerin mumudur sevgi, eriyip de hiç bitmeyen.

Ağlamak istiyorsanız asla yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, yaşayan birileri mutlaka vardır.

Ruhumdaki düğümler fazlasıyla sıkı. Kimsenin onları çözecek kadar ince tırnakları yok. Bense çoktan vazgeçtim tırnaklarımı uzatmaktan.

Doktorun sorduğu fiziksel bir engeliniz var mı sorusu içime dokunmuştu nedense. Yok diyebildim, sadece kalbim kırık.

Herkesin yalnızlığı kendine benzer. Benim ki biraz gürültülü biraz kalabalık ve çokça dağınık işte. Çok fazla kitap ve çok fazla boş bardak var.

Delisin derdin hep. Doğru. Hiç bir raporda sabitlenmemiş deliliklerim var benim. Hele biri vardı ki en büyüğü! Seni sevişim!

Bir gün gelip soracaksın beni mi daha çok seviyorsun yoksa Tanrı’yı mı diye. Ben hiç düşünmeden Tanrıyı diyeceğim ve sen küsüp gideceksin.

Üzerine bastığında kolaylıkla kırabileceğin bir sonbahar yaprağıyım şimdi, bir dokunsalar bin çıtırtı işitecekler yüreğimden.

Hayatta üç şeyi sevdim; seni, kalbimi, ümit etmeyi, seni sevdim, sensin diye, kalbimi sevdim, seni sevdi diye, ümit etmeyi sevdim, belki seversin diye.

Avuç içlerimden yükselen o kadar çok yaralı dualar var ki. Senin merhem niyetine sürebileceğin bir ‘Aminin’ yok mu ey Yar!

Ya durgun olmalı deniz; ya durmalı ya da kudurmalı, Sonuna kadar saplanamayacaksa hançer kınında durmalı, seven ölene dek sevilmeyecekse baştan unutulmalı.

Gittin. Şimdi bir mevsim değil, koca bir hayat girdi aramıza. Biliyorum ne sen dönebilirsin artık, ne de ben kapıyı açabilirim sana.

Ne seni unutmak gibi bir çaba var yüreğimde, ne de aşkımı körükleyen bir rüzgâr, ne seni görmeden durabilecek kadar güçlüyüm, ne de kaybetmeye dayanacak kalbim var.

Eğer bir gün sevmek istersen önce kendini sev, daha sonrada istersen beni, ama beni; beni sever gibi değil kendini sever gibi sevmelisin, çünkü ben seni öyle sevdim.

Son söz söylenmedi bu aşkta! Öldürmediysen beni içinde henüz ki yapmamışsındır bilirim, gömerken beni son kez içinden ‘Seni Seviyorum’ de. İnançsız gitmesin aşkımız. Gitmesin, gitme sen, gitme aşkım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hızlı yorum için giriş yapın.


Giriş Yap