Paten ve Tekerlekleri Nasıl Temizlenir?

Paten; bot, tekerlek ve rulman parçalarından oluşan, özellikle gençlerin eğlenmesi amaçlı kayma işlemi yaptıkları bir araçtır. Temizlik detayları yazımızda.

Eğlenceli bir etkinlik olan paten kayma günümüzde özellikle 16 ile 8 yaş arasındaki çocuklar tarafından çokça tercih ediliyor Hatta zaman zaman daha büyük yaştaki insanlar bile bu Eğlencenin keyfini yaşamak için paten kayma işlemi gerçekleştiriyorlar.

Özellikle bacak kaslarının çok iyi çalışmasını sağlayan patenler vücudun dengesini sağlanmasında ve koordinasyon sağlamasında çok büyük etki sağlar.

Etkinlik kullanılacak olan patenin özelliği ile beraber daha kaliteli hale gelebilir farklı paten türleri yeni başlayanlar için uygun olan patenler ve profesyonel patenler olarak farklı türleri bulunmaktadır.

Patenleri kullanmanın yanı sıra beraberinde Bakımlarını gerçekleştirmek ve çok büyük önem teşkil eder temizlik ve bakım işlemleri doğru gerçekleştirdiğiniz takdirde dış görünümü icat ve aynı zamanda konforu Size aynı anda sağlar.
Paten Nasıl Temizlenir?
Vatan nedir diş temizliğini gene olarak ıslak bir şey olabilir belki ya da havlu yardımıyla gerçekleştirebilirsiniz. Bu şekilde patenler Tekerlek hangi bölümler üzerinde oluşan tozlardan vekillerden rahatlıkla aldırılabilir paten üzerinde ıslak bezle çıkmayan lekeler bulunuyorsa bunu da sabunluk suya batırılmış bir kuru bez yardımıyla temizleyebilirsiniz.

Islak bezle temizlik yapılırken paten tekerlerinin orta kısımlarında bulunan ara bölümlerinin ıslatın olması son derece önemlidir daha sonra kullanırken güvenlik açısından Size problem çıkartabilir.

Paten temizliğin diğer önemli bölümlerinden bir tanesi de patenin hiç bot kısmının temizlenmesi dir. Çok paten modelinde içinde bulunan botlar paten nereden ayrılabilir bu şekilde Vatan’dan ayrılabilen hiç botlar yıkayarak rahatlıkla temizleyebilirsiniz Eğer ki ayrılmıyorlarsa o zaman elle temizleme yöntemleri uygulamamız gerekiyor.

Patenlerin içerisinde bulunan Rulman denilen bölüm temizliğin en önemli kısmıdır. Tekerlerin daha rahat ve hızlı bir şekilde dönmesini sağlayan Rulman denilen bölümün üzerinde oluşan toz ve kirin temizlenmesi tozlanması ve leke tutmasına karşı olarak muhafaza edilmesi gerekmektedir.

Sürtünme kuvvetinin azaltılabilmesi için buradaki tozların kaldırılabilmesi Hem daha hızlı paten sürmenin sağlayacaktır hem de güvenlik açısından sizlere büyük önem sağlayacaktır.

Numan kapaklarını temizlerken ortalarındaki deliğe tornavida sokarak rahatlıkla çıkartabilir ve sökülen rulmanları Tek Tek temizleyebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hızlı yorum için giriş yapın.


Giriş Yap