.
.

Yaşlanmaya Karşı Yüz Akupunkturu

yüz akupunkturu yaşlanmayı geciktirmek, zayıf görünmek için kullanılan bir tedavi yöntemidir. Lokal kan dolaşımı sağlayan faydası ile genç görünebilirsiniz.

.
.

Yaşlanmayı hiç bir kadın elbette istemezken teknolojinin geldiği son nokta olan botoks, lazer, kimyasal peeling ve estetik ameliyatlar gibi yöntemlerle yaşlanmak artık ertelenebiliyor.

Fakat tüm bu uygulamalara sizin için uygun değilse alternatif tıbbın size sunduğu imkanları tercih ederek yaşlanmaya karşı yüz akupunkturu deneyebilirsiniz.

Daha çok zayıflamada başarı gösteren ve adını bu sayede duyuran akupunktur yöntemi küçük iğnelerle yaratılan mucizeleriyle artık birçok alanda adını duyuruyor. Akupunktur yöntemi sigarayı bırakma ve birçok hastalığın tedaisinde alternatif tıbbın destekleyicisi bir yöntem olarak ta biliniyor.

Son yıllarda oldukça farklı bir alanda da kullanımıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran akupunktur yöntemi yüz bölgesine uygulanmaya başladı.

Yüz bölgesine uygulanan akupunktura akulift adı veriliyor. Akulift yüz akupunkturu anlamına gelmektedir özel iğneler yardımıyla kişinin yüzündeki özel noktalara yerleştirilen iğnelerle yapılan bir uygulamadır.

İğne fobisi olan kişilerde iğnesizde yapılabilen bir yöntemdir. Yapılan işlem kişinin yaşlanma belirtilerini azaltan, cerrahi hiç bir işleme maruz kalmadan gerçekleştirilen bir uygulama olarak dikkat çekiyor.

.

İğneli yapılan uygulama özel noktaların bulunması ve iğnelerin yüze yerleştirilmesinin ardından başlıyor. Belli bir süre yüzde kalan iğneler alınarak kişinin diğer tedavisi için farklı seanslarında tekrarlanıyor.

Yüz akupunkturunda amaçlanan yüzde lokal kan ve lenf dolaşımını artırmak, kolajen ve elastik lif üretimini uyarmak, sinir sistemindeki C lifleri uyararak nöropeptid denilen onarıcı maddeleri açığa çıkarmaktır.

Tüm bu yüz için gerekli olan uyarıları yapan yöntem ciltte yaşlanmaya bağlı gelişen olumsuzlukların ortadan kalkmasına yardımcı olur. İğnesiz akupunktur ise bir cihaz yardımıyla yüz kaslarının uyarılmasını sağlamaktadır.

Yüz kasları bu yöntemle çalışarak gücünü artırır ve yüzde vasat olan hacmini genişleterek sarkma ya da elastikiyeti sağlam bir cilde kavuşmuş muş olursunuz.

Yüz akupunkturu sayesinde yapılan özel bölgeler ise bayanların sarkan çene altı sarkmalarıdır. Genelde yaşa ya da kilo alıp vermede sorun yaranan bu bölgelerin gerginleşerek dik duruşuna yardımcı olmaktadır. Derin olmayan mimik ya da yaşlanma çizgilerini yok eder.

Göz kapağı düşmelerinde oldukça etkilidir cerrahi işlem yaptırmadan iyi sonuçlar alınmaktadır. Yüz sarkmalarında oldukça etkili olduğu kanıtlanmıştır. Yüzdeki cildin kolajen üretiminde artırmaktadır. Cildin tazelenerek parlaklaşmasına ve pürüzsüz olmasına yarımcı olmaktadır.

Yüzde oluşan şişliklerin oluşumunu engeller. Yapılan yüz akupunkturu sayesinde yaşlanma sürecinde gerileme ve duraklama dönemi izlenir.

.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hızlı yorum için giriş yapın.


Giriş Yap