.
.

Aşk Yazıları

.
.

Aşk Yazıları Aşk öyle bir duygudur ki; kendinizden başka bir şeye zaman harcamaz, kafa yormazken bir anda size dizeler yazdırır ve güzel sözler söyletir. Kendimizden başka kimseyi düşünmeyen biz, bir anda onun bir tebessümü için neler yapabiliriz diye kafa yormaya başlarız. Sanki onun varlığının yüzü suyu hürmetine yaşıyor gibi hissederiz. Yüzümüzü güldürür, başımızı döndürür, sizin için yapmadığı fedakârlık kalmaz. Bunları aşk yazıları ile de hissettirir.

Birbirinizi anlayıp, dinlemeye başladıktan sonra bir bütün olursunuz. Sevgi aşk yazıları ile anlatıldığı gibi basit kalmaz ya da süslemez boyalı cümlelerle hayallerimizi. Beraberinde saygı, emek ister aşk. Güzel sözler söylerken, anlaşıldığını bilmek, bir yana bakarken orada ne olduğunu bilmek bile bağlı bir aşkın göstergesidir.

Yaşamayan bilmeyecektir. Siz kötüyken o kötü, siz iyiyken o iyi olacaktır Sizi güldürmeden gülmeyecektir. Hasta olduğunuzda belki başınızda beklemeyecek ama hep yanınızda olduğunu size hissettirecektir. Kendini ispatlaması gerekmeyecek, çünkü siz onun gözlerinden anlayacaksınız bu aşka verdiği değeri. Görmediğiniz yerde zaten sizde durmazsınız, aşkın varlığını da görmezsiniz. Ama aşıksanız gördüğünüz tek şey ondaki aşk olur.

Aşk Yazıları
Aşk Yazıları

Editörün Seçimi ile En Anlamlı Aşk Yazıları

  1. “Kalbimdeki en güzel melodiyi, seninle birlikte çalıyorum. Seninle geçirdiğim her an, aşkın büyülü dansı gibi.”
  2. “Gözlerine baktığımda, içimde bir deniz gibi dalgaların coşkusuyla doluyorum. Seninle birlikte olmak, hayatın gerçek anlamını keşfetmek gibi.”
  3. “Seninle birlikte geçirdiğim her an, kalbimde güzellikler bahçesini açıyor. Seninle hayat, daha renkli ve anlamlı bir yolculuk haline geliyor.”
  4. “Sensiz bir anı bile düşünemiyorum, çünkü sen hayatımın en güzel parçasısın. Seninle birlikte, her zorluğun üstesinden gelebileceğim inancını taşıyorum.”
  5. “Sana olan aşkım, kelimelerle ifade edilemeyecek kadar büyük. Seni sevmek, kalbimde sonsuz bir aşkın var olduğunu hissettiriyor.”
  6. “Seninle birlikteyken, zamanın nasıl geçtiğini fark etmiyorum. Seninle olmak, ruhumun derinliklerine bir nehir gibi akan sevgiyi hissetmek gibi.”
  7. “Gözlerin, ruhumun en derin köşelerini aydınlatıyor. Seninle birlikte, hayatın güzellikleri daha da anlam kazanıyor.”
  8. “Sana olan aşkım, bir gülü açan güneşin ışığı gibi parlıyor. Seninle birlikte, dünya daha aydınlık ve güzel görünüyor.”
  9. “Sensiz bir dünyada hayal bile edemem, çünkü sen benim için yaşamın anlamısın. Seninle birlikte, kalbim sevgiyle dolup taşıyor.”
  10. “Seni seviyorum demek, dünyadaki en güzel şarkıyı söylemek gibi. Seninle birlikte, her daim mutluluk ve huzur içindeyim.”
  11. “Seninle birlikte, hayatın en güzel renkleriyle boyanıyorum. Seni sevmek, kalbimin her atışında beni hayata bağlayan güçtür.”
  12. “Seninle geçirdiğim her an, bir masalın içindeymişim gibi hissettiriyor. Seni sevmek, dünyadaki en güzel hissiyatı deneyimlemek gibidir.”
  13. “Seni sevmek, kalbimde bir şarkı söylemektir. Seninle birlikteyken, hayatın tüm sırlarını çözdüğümü hissediyorum.”
  14. “Seninle birlikte, her gün aşkın büyüsüne kapılıyorum. Seni sevmek, kalbimin her atışında seni düşünmek demektir.”
  15. “Sensiz bir anı bile düşünemem, çünkü seni sevmek dünyanın en güzel şeyi.”

Bu aşk dolu yazılar, sevgililere olan duyguların samimi ve içten bir şekilde ifade edilmesine yardımcı olur. Aşk yazıları, sevgililere özel bir hediye olarak sunulabileceği gibi, romantik anlarda da kullanılarak ilişkilerdeki duygusal bağı güçlendirebilir. Kalbin derinliklerinden gelen samimi ifadelerle yazılan aşk yazıları, özel ve unutulmaz anılar yaratmada etkili olabilir.

Aşk Yazıları

  • Aşk en çok sevdiği kadının gözyaşlarına kıyamayan erkeğe yakışır.
  • Büyük aşklar ya sonsuzdur, ya da onsuz.
  • Mutlu olmak kimin umurunda, sen yanımda ol yeter.
  • Bir çift göze aşık ve diğer bütün gözlere körüm.
  • Onunla kavga etmeyi, başkasıyla gülmeye değişmem.
  • “Yan yana” ayrı yazılır, biz hep “sımsıkı” olalım.
  • Aşk sevgilim, seni düşlerken saç diplerimin bile terlemesi.
  • İnan gözümde hiç bir değerin yok, ne varsa kalbimde.

Okyanusta ölmez de insan, gider bir kaşık ”sevda” da boğulur.

“Çok” sevilmeye değil, “hep” sevilmeye ihtiyacım var.

.

Ve aşk. Herkesi ona benzetip, kimseyi onun yerine koyamamaktı.

İster yar ol, ister yara. Lütfun da başım üstüne kahrın da.

Aşk bir uçurumdan düşmek gibidir, bunun için sevgiliye “yar” denilir.

Aşk namaz kılmaya benzer; niyet ettikten sonra etrafa bakılmaz.

Aşk davaya benzer, acı çekmek şahide. Şahidin yoksa davayı asla kazanamazsın.

Aklımda işin yok. Durup durup aklıma gelme. Yanıma gel, mevzu kalbimde.

Aşktan yana yaşadıklarımı bilseydin eğer, halen sevebiliyor oluşuma aşık olurdun.

.

Yüzüme okunmuş bir dua gibisin sevgilim. Çok şükür bugün de aşığım sana.

Öyle bir ‘yâr’ sev ki evladım; elinde su tasıyla, iftarı bekleyen oruçlu gibi beklesin seni.

Merhaba sevdiğim; ben o sevmediğin. Bugünde mi geçmedim aklının kıyılarından?

Asla aşk acısı çeken birine aşık olmayın; çünkü o kişi yaralıdır ve yara bandı olarak da sizi kullanır.

Aşk diye bir şey yaşıyorum. Ne tek taraflı demeye dilim var. Ne de karşılıklı olduğuna ispatım.

Ey yar! Seninle ölmeye geldim. Ateşsen yanmaya, yağmursan ıslanmaya, soğuksan donmaya geldim.

Sevdan üflendi bir kere vakit aşk-ı kıyamet. Sen kopuyorsun yüreğimde; gönlüm gönlüne emanet.

.

Doğan her günün sabahında içimde gözlerini görebilmek aşkı olmasa, inan hiçbir şeye değmezdi yaşamak.

Boğazıma takıldı sevdan. 3 kere sırtıma vur helal de; alışık değilim harama, ondan olacak herhalde.

Bendeki yerin anayasadaki ilk 3 maddeye benzer sevgili; değişmez, değiştirilemez, değişmesi teklif bile edilemez.

Öyle ucuz değil gül koklamak, gül tutan ele diken batmalı. Bir aşka gönül veren, o aşkın kapısında yatmalı.

Belki hiçbir evrakta isimlerimiz yan yana gelmedi. Ama gayri resmi birçok hayalde ben seninle aynı yastıkta yaşlandım.

Aşk bazen o elini ilk tuttuğundaki sıcaklık, gözlerine ilk baktığındaki o ışık ve tenine ilk yaklaştığındaki o tutkudur.

Birinin gözlerine bakmak, onun rüyalarına girmeyi göze almak demektir. Sevmeye kabiliyetin yoksa o gözlere bakmayacaksın.

.

Öyle bir seveceksin ki, yüreğinden kimse ayıramayacak. Ve öyle birini seveceksin ki, seni gözleriyle bile aldatmayacak.

Sizi hayallerinden vazgeçecek kadar seven bir kalp bulduysanız Allah’tan yeni bir ömür isteyin. Çünkü bir ömür yetmez onu sevmeye.

Aşk; bir bakıma sobaya dokunmak gibidir. Bir defa yanarsın, izi kalır. Sonra bir daha dokunmazsın sadece yanına yaklaşırsın.

Kalp midir insana sev diyen, yoksa yalnızlık mıdır körükleyen? Sahi nedir sevmek? Bir muma ateş olmak mı, yoksa yanan ateşe dokunmak mı?

Seni bana veren rabbime şükürler. Yaşanan senli her anıma şükürler. Göz görüp gönlüm severse sevgim için seni gören gözlerime teşekkürler.

Senin gözbebeklerin var ya, kadın kadın gülen, insan insan bakan gözbebeklerin. Beni tutsa tutsa gözlerin tutar ayakta. Beni yıksa yıksa gözlerin yerle bir eder. Bir açarsın ki mutluyum. Bir kaparsın her şey elimden gitmiş.

Sen benim en doğru yanlışım. Tövbesi olmayan günahımsın. Uzak duramadığım yasaklım, en açık ettiğim saklımsın. Sen başımdan giden aklım, severek çektiğim ahımsın.

.

Ey sevgili; heyben acıyla dolar da nefes alamazsan gel. Huzur bulacağın kıyılarım senindir. Umutların solar kurur da su bulamazsan beraber sulayalım, gözyaşlarım senindir. Kanadın kırılır da maviye uçamazsan, ne güne duruyor al, kanatlarım senindir. Çaresiz çilelere bir umut bulamazsan, kendime ettiğim dualarım senindir.

Sen benim bakışına hasret kaldığım sesine özlemle bağlandığımsın. Özlemim, hasretim, bakmaya doyamadığımsın. Bahtıma doğanımsın. Olmazsa olmazımsın. Nefretim, öfkem, kinim, sevincim, umudum, düşüm, rüyam, hayalim ama en çok ağlatan, en çok kanatansın. Sen tarifi imkânsızımsın.

.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hızlı yorum için giriş yapın.


Giriş Yap