.
.

Gülşen Bubikoğlu Kimdir? Kiminle Evli? Kaç Yaşında? Hayatı

Gülşen Bubikoğlu Kimdir? Kiminle Evli? Kaç Yaşında? Hayatı Yeşilçam'ın en güzel oyuncularından Gülşen Bubikoğlu şimdilerde evli çocuğu ile birlikte yaşıyordu. Hayatına ve yaşına dair bilgiler merak konusu.

.
.

Gülşen Bubikoğlu Yeşilçam’ın en güzel gülen yıldızı Gülşen Bubikoğlu Bodrum’da tekne tatili yapıyor. Gülşen Bubikoğlu güzelliği ve tarzıyla gönüllere taht kuran usta Yeşilçam yıldızı hala gençlere tas çıkartan doğal güzelliği ile dikkat çekiyor. Usta oyuncu son yıllarda ABD de kızının yanında yaşamakta idi.

Torununa bakmakta ve sade sakin bir hayat yaşamakta olan oyuncu takipçileri ile instagramdan paylaştığı resimlere beğeni yağıyor. Gülşen Bubikoğlu instagramı aktif olarak kullanan ünlü isimler arasında. Takipçileri ile sürekli iletişim halinde olan güzel yıldız çok sayıda takipçiye sahip. Bodrumdan yaptığı paylaşımlarda Gülşen Bubikoğlu güzel gülüşünün hiç değişmediği görülüyor.

Gençlik resimlerini de zaman zaman paylaşan tecrübeli oyuncu Gülşen Bubikoğlu son hali ile de yıllara meydan okuyor.  Gülşen Bubikoğlu sosyal medyada eski Yeşilçam’ın en özel bir hatırlatıcısı. Geniş hayran kitlesinin kendisine yönelttiği sorulara da cevap veren güzel yıldız Türkiye de tatilin tadını çıkarıyor.

Bir takipçisinin  “Ekrana ne zaman döneceksiniz? Artık sizi çok özledik” sorusuna ise her zamanki gibi ekranlara dönmeyi düşünmediğini belirterek yanıtladı.  “Dizilerden ise sağ olsun teklifler gelmeye devam ediyor. Ama bazı şeyler geçmişte kaldı. O çalışma temposunu asla kaldıramam. Ekrana dönmeyi düşünmüyorum” dedi.

Pandemi nedeniyle gözlerden uzak kalan oyuncu bodrumdan paylaştığı resimlerle gündeme geldi. Normalleşme sürecinde ailesi ile tatil için Bodrumu tercih eden güzel oyuncu bandanası ile verdiği poza paylaşımına “Eylül ayı şahane” notu düştü.  Hala karantina günlerinin etkisi ile izole yasayan Gülşen Bubikoğlu hayranlarını eski ve yeni fotoğrafları ile kendinden habersiz bırakmıyor.

Yeşilçam’ın en güzel kadınlarından biri olan Gülşen Bubikoğlu Torunu ile zaman geçirirken de takipçileri ile “Uzun zamandır canım torunum Mavi’m ile ilgileniyorum. Arada geziyoruz da, yoruldum tabii biraz. Yaşlanıyoruz ne var bunda. Sağlıklı olalım yeter” mesajını yazdığı paylaşımı da oldukça beğeni almıştı. Vaktimi kızım Zeynep’ten olan torunum Mavi ile geçiriyorum genellikle. Bana büyük enerji veriyor. Hayata bağlıyor. Çok neşeli, kaliteli anlar yaşıyoruz. Dizilerden ise sağ olsun teklifler gelmeye devam ediyor. Ama bazı şeyler geçmişte kaldı. O çalışma temposunu asla kaldıramam. Ekrana dönmeyi düşünmüyorum”

.

Yıllara meydan okuyan güzel yıldızın sosyal medya paylaşımlarına takipçilerinden beğeni yağdı. Instagram hesabını takip ederek unutulmuş güzel filmleri ve Gülşen Bubikoğlu tarzını hatırlayabilirsiniz. Gülşen Bubikoğlu döneminin en tarz giyinen güzellerinden olduğu gibi günümüzde de tarzıyla takipçilerine hitap etmektedir.

Gülşen Bubikoğlu Kimdir? Kiminle Evli? Kaç Yaşında? Hayatı

Gülşen Bubikoğlu kimdir?

Gülşen Bubikoğlu kimdir bir hatırlama istersek,1954’ün Aralık ayında  dünyaya gelen yıldız oyuncu 1971 yılında Fatih Lisesini bitirdikten sonra  o yılların manken yetiştiren en önemli kurumu olan L.C.C Kültür Merkezinde dans ve mankenlik dersleri almıştır. Ses dergisinin açtığı yarışmada meşhur olana kadar hayatı hakkında çok az bilgi vardır.

1973 yılında ses dergisinin artistlik yarışması ile dikkatleri üzerine çeken Gülşen Bubikoğlu Yeşilçam’ın yıldız oyuncusu olarak sinema dünyasına adım atmıştır.

Gülşen Bubikoğlu güzellik yarışmasının birincisi olacakken Türker İnanoğlu, Ertem Eğilmez ve İrfan Ünal kendileriyle çalışmasını istedikleri için yarışmada ikinci seçilmesini sağlamışlardır. Yarışmanın birincisi olan artist 8 yapımcı ile de film çekmek zorunda idi. Güzelliği ve kabiliyeti belli olan Gülşen Bubikoğlu çok beğenilmiş ama sürpriz bir şekilde ikinci olmuştur. Türker İnanoğlu istediğini elde etmiştir. Ve oyuncu olarak sayısız filme imza atmışlardır.

Bubikoğlu, 1974 yılında Türker İnanoğlu ile evlenerek hayatına devam etti. Bu mutlu evlilik sonrasında da Gülşen Bubikoğlu Erler Film tarafından yıldız oyuncu olarak onlarca filmde oynamış ve başarılara imza atmıştır. Gülşen Bubikoğlu filmleri ile oldukça beğeni toplamaya başlamıştır. İlk filmi Yaban da Kadir İnanır ile başrolleri paylaşmıştır.

Gırgıriyede oyunculuğu ile akıllarda kalan, ah nerede gibi filmlerde dramdan komediye, duygusal veya aksiyon içeriklerine uyum gösterebilen Gülşen Bubikoğlu güzelliği ile ve yetenekleri ile milyonların beğenisini kazanmıştır. Gülşen Bubikoğlu kiminle evli? Gülşen Bubikoğlu eşi Türker İnanoğlu ile mutlu evliliği devam eden çiftin 1977 yılında Zeynep isminde kızları dünyaya gelmiştir. Gülşen Bubikoğlu kızı Zeynep Inanoğlu Cüneyt Özdemir ile evlidir. Gülşen Bubikoğlu ve eşinin bir de torunu bulunmaktadır.

1988 yılında Kurtar Beni adlı filmde canlandırdığı hayat kadını rolü ile Altın Portakal’da En İyi Kadın ödülünün sahibi oldu.

.

Güzel yıldızın son yer aldığı projeler Zirvedekiler ve Affet Bizi Hocam isimli TV dizileri olmuştur. Çok ısrarlı sorulara güzel oyuncu artık ekranlara dönmeyeceğini ifade etmektedir.

Gülşen Bubikoğlu sinema dünyasından elini eteğini çekmiş ABD de Kızları ve torunu ile birlikte vakit geçirmektedir. Gülşen Bubikoğlu instagram takipçileri ile paylaştığı güzel fotoğraflarla hayranları ile buluşmaktadır.

.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hızlı yorum için giriş yapın.


Giriş Yap