.
.

Yengeç Burcu Erkeğinin Olumlu ve Olumsuz Özellikleri

Erkekte sakinlik arıyorsanız burcunun yengeç olmasına dikkat etmelisiniz. Her burçta olduğu gibi olumlu ve olumsuz özellikleri barındırmaktadır.

.
.

Yengeç erkeği oldukça duygusal, kırılgan ve bunun yanı sıra çok sakin bir yapıya sahip insanlardır. Yengeç burcunun aşk hayatı, arkadaşlığı, eş, sevgili rollerindeki duygu ve düşüncelerini anlamak, aynı zamanda da olası durumlarda vereceği tepkileri ön görebilmek için yazımızın geri kalanını okumaya devam edebilirsiniz.

Yengeç erkeği,  diğer burçlardan çok daha ayrıcalık özellikleri bir arada bulunduran özel bir burç olmanın verdiği ayrıcalıkları taşımaktadır. Yengeç erkeği bünyesinde barındırdığı derin duyguları sayesinde insanlarla olan ilişkilerinde oldukça başarılı olmuşlardır.

İnsanlarla iletişimlerinde kullandıkları sempatik dilleriyle bulundukları ortam sayesinde en çok dikkat çeken kişi olmayı başarmışlardır. Aynı zamanda yengeç burcu erkeği evcil bir burçtur. Ailesiyle birlikte zaman geçirmeyi, ailesini koruyup kollamayı öncelik haline getirmiş, ailesi adına çalışmayı hep seven bir burçtur. O yüzden yengeç burcu erkekleri tam bir aile babasıdır. Ev yaşamına olan düşkünlüğü dışında da birçok farklı özelliği bir arada taşır yengeç erkeği.

 

Yengeç Burcu Erkeği Olumlu Özellikleri

 

Yengeç burcu erkeğinin olumlu özellikleri; sağduyulu olmaları, düşünceli olmaları, sadık bir eş ve romantik olmaları, merhamet duygusuna sahip olmaları, yardımsever ve sabırlı olmaları, yaratıcılık özelliklerinin bulunması şeklinde sıralanabilir.

Yengeç Burcu Erkeği Olumsuz Özellikleri

.

 

Yengeç burcu erkeğinin olumsuz özellikleri; yüksek derecede hırs sahibi olmaları, inatçı ve rekabetçi olmaları, aşırı duyarlı olmaları, dedikodu yapmaları, ketum olmaları ve kibirli olmaları şeklinde sıralanabilir.

 

Yengeç Burcu Erkeği Temel Özellikleri Nelerdir?

 

İçsellik ve duygular konusunda çok hassas olan yengeç burcu erkekleri; kibar, sevecen, nazik, anlayışlı, ileri görüşlü ve yumuşak kalplidir. Yengeç burcu erkeği, güvenilir bir yapıya sahiptir. Bununla beraber yengeç burcu erkekleri genellikle empati kurabilen, karşısındakinin ne hissettiğini düşünebilen bir karaktere sahiptir.

 

Yengeç Burcu Erkeği Fiziksel Özellikleri

 

.

Yengeç burcu erkeğinin fiziksel özellikleri çok fazla dikkat çekici değildir. Genellikle; kumral veya beyaz tene sahiplerdir. İnce dudakları, belirgin bir çene yapısı ve pürüzsüz bir teni bulunur. Yüz hatları yuvarlaktır ve parlak, gür saçlara sahiplerdir.

 

Yengeç Burcu Erkeği Aşk Hayatı

 

Yengeç erkeği; diğer tüm burçların içerisindeki en romantik burç olarak tanımlanmaktadır. Yengeç burcu erkeği ile beraber olmak isteyen çok kişi olsa da bunu başarabilen kişinin sayısı oldukça azdır. Yengeç burcu erkeğine aşık olup beraber olan birey, kararlı ve azimlidir.

Yengeç burcu erkeği, aşık olduğu kadına romantiklik yapmaktan çok hoşlanır. Eşini etkilemesi adına konuşması gerekmez. Bir bakışı ile eşini etkileyebilen yengeç burçları huzurludur. Bununla beraber her şeyi kafasına takmaz.

 

Yengeç Burcu Erkeği İş Hayatı

 

.

Yengeç erkeği iş yaşamında oldukça başarılıdır. Bunun nedeni ise çalışkan olmasından kaynaklıdır. İş yaşamında çaba sarf eden ve emek gösteren yengeç burcu erkeği, yüksek mevkilerde yer alır. İşlerine tutkuyla bağlanmalarının yanı sıra işlerini severek yaparlar.

 

Yengeç Burcu Erkeği Cinsel Hayatı ve Cinsellik

 

Yengeç burcu erkeği; cinsel hayatta kadınını düşünüp, ona göre hareket eder. Cinsel bir birlikteliğe karar veren yengeç burcu erkeği, sevdiği kadınla bütünleşmek ister. Bu yüzden de yengeç burcu erkeklerinin bazıları, evlilik sonrası sekse olumlu bakmaktadırlar.

Yengeç erkeğinin yatakta etkilenebilmesi adına ona karşı yumuşak olmak çok önemlidir. Yengeç erkeği cinsellik konusunda da oldukça istekli ve kibardır. Yengeç erkeği aslan kadını bu konuda uyumlu olan iki burç insanıdır.

 

Yengeç Burcu Erkeği Nelerden Hoşlanır?

 

.

Yengeç burcu erkeği; nezaket ve nazik davranışlardan hoşlanır. Yengeç erkeğini elde edebilmek için yumuşak davranışlar yeterlidir. Yengeç burcu erkeği hayatında, eğlenebilecek bir arkadaş ister. Yengeç erkeği başak kadını nezaket konusunda benzerlik göstermektedir.

 

Yengeç Burcu Erkeği Hoşlandığını Nasıl Belli Eder?

 

Genel olarak; mesafeli olan yengeç burcu erkeği aşk yaşamında kimi zaman başka yönlerini de gösterir. Yengeç burcu erkekleri oldukça romantik ve espritüel bir yapıya sahiptir. Yengeç burcu erkekleri, sevmiş olduğu kadına güven vermek için hevesli olur.

 

Yengeç Burcu Erkeği Kıskanç mıdır?

 

Yengeç erkeği kıskançtır. Duygularını kendi içerisinde yaşayan yengeç burcu erkeği, göstermese de oldukça kıskanç bir yapıya sahiptir. Yengeç erkeği yay kadını kıskançlık konularında anlaşamayacak özelliklere sahiptirler.

.

 

Yengeç Burcu Erkeği Nasıl Affeder ve Barışır?

 

Yengeç burcu erkeği; zor affeden bir yapıya sahiptir. Bu yüzden küsen yengeç burcu erkeğini özüne döndürmek çok zordur. Bunun için çok çaba sarf etmek gerekir.

Yengeç burcu erkekleri, kolay kolay affeden bir yapıya sahip değildir. Bu yüzden çok çaba sarf etmek ve emek göstermek gerekir. Yengeç burcu erkeğine yeniden sevildiğini belli etmek bu konuda yardımcı olacaktır. Yengeç erkeği akrep kadını ile bu konularda anlaşamaz.

 

Yengeç Burcu Erkeği Nasıl Pişman Olur?

 

Yengeç burcu erkeğinin üstüne gitmemek bu konuda çok önemlidir. Bir süre yalnız kalan yengeç erkeği, hatasını anlayıp pişman olacaktır.

.

 

Yengeç Burcu Erkeği Nasıl Mutlu Olur?

 

Yengeç burcu erkeğini mutlu edebilmek için gerekli olan tek şey sevgi ve şefkattir. Bu davranışlarla yengeç burcu erkeğini mutlu etmek kesin olacaktır. Yengeç erkeği kova kadını bu konularda birbirinden oldukça farklıdır.

 

Yengeç Burcu Erkeği Nasıl Aşık ve Elde Edilir?

 

Yengeç burcu erkeğini aşık ve elde etmek için samimi davranmak çok önemlidir.

 

Yengeç Burcu Erkeği Nasıl Bir Sevgilidir?

.

 

Yengeç erkeği, muhteşem bir eş olduğundan sevgililik konusunda da çok iyi ve çok romantik bir eştir.

 

Yengeç Burcu Erkeği Nasıl Bir Baba Olur?

 

Yengeç erkeği, erkek çocuklarıyla gurur duyan, kızlarını koruyan bir baba olur.

 

Yengeç Burcu Erkeği Hangi Rengi Sever?

 

.

Yengeç burcu erkeğinin sakin, huzurlu ve dingin olduğu söylenebilir. Bu yüzden yengeç burcu erkeklerinin rengi beyazdır.

 

Yengeç Burcu Erkeği Hangi Yemeği Sever?

 

Yengeç burcu erkekleri için sağlık ve yemek konusu çok önemlidir. Hassas bir yapıya sahip olan yengeç burcu erkekleri için; et yemekleri ön sırada yer alır. Bunun dışında zeytinyağı ile yapılan yemekler yengeç burcu erkekleri için birinci sıradadır.

 

Yengeç Burcu Erkeği Nasıl Kadınlardan Hoşlanır?

 

Yengeç burcu erkeğinin ruh hali devamlı olarak değişmektedir. Ruh hali değişken olan yengeç erkeğine uyum sağlamak gerekir.

 

Yengeç Burcu Erkeği Nasıl Hediyelerden Hoşlanır?

 

Yengeç burcu erkeğine alınacak hediyeler; onun kalbine hitap etmelidir. Yengeç burcu erkekleri romantiklikten hoşlanmaktadır. Bu yüzden de buna uygun hediyeler almak önemlidir.

 

 

.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hızlı yorum için giriş yapın.


Giriş Yap