Boğa Burcu Erkeğine Ait Bütün Özellikler

Boğa Burcu Erkeği Burç özellikleri bazı kişiler için inanılası bir şey olmasa da tanıtıdığınız bir boğa erkeğinin temel özelliklerini inceleyip kanaat getirebilirsiniz.

Boğa Burcu Erkeği

Boğa Burcu erkeği diğer burçlara kıyasla daha sadık bir profil çizer. Ev hayatına önem veren boğa burcu erkeği partnerine oldukça sadıktır. Boğa burcu erkeği elindekinin kıymetini bilir ve düzeninin bozulmasını istemez. Genellikle sakin bir yapıya sahip boğa burcu erkeği bazen tam tersi şekilde sinirini çabuk gösterebilir. 

Boğa burcu erkeğinin asıl aradığı huzurdur. Hem özel hem de iş hayatında huzuru arayan boğa burcu erkeği stresli ortamlardan uzak durmaya çalışır. Zorluklar boğa burcu erkeğine göre değildir ancak sabırlı ve kararlı bir karaktere sahip olduğu için her türlü engelin üstesinden gelebilir. Boğa burcu erkeği ekşi sözlükte de fazlasıyla bahsedilen burçlar arasındadır.

Boğa Burcu Erkeğine Ait Bütün Özellikler
Boğa Burcu Erkeğine Ait Bütün Özellikler

Boğa Burcu Erkeği Olumlu Özellikleri

Boğa burcu erkeği özellikleri arasında şefkat gelmektedir. Duygusal yapıdadır ve herkese karşı samimi ve sıcak davranmaya çalışırlar. Yaptıkları işlerde kalıcı ve istikrarlı olurlar. İstikrarlı olmaları, boğa burcunun en olumlu özellikleri arasında yer alır.

Boğa Burcu Erkeği Olumsuz Özellikleri

Boğa burcu erkeği aşırı kıskanç yapıdadır. İnatçılığı ve gözü doymayan yapıları onların olumsuz yönleri arasındadır. Kimi durumlarda katı olup, kendilerinden başkalarını düşünmezler. Kibirli ve takıntılı olma potansiyelleri vardır.

Boğa Burcu Erkeği Temel Özellikleri

Boğa burcu erkeği, sıcakkanlı ve sakin duruşuyla dikkat çeker. Kızdıklarında sinirleri tavan yapabilir. Bu durumda güç ve anlayışsız olabilirler. Gayret etmeyi sever ve başkalarına yardımcı olma konusunda her zaman ön planda durur.

Boğa Burcu Erkeği Fiziksel Özellikleri

Boğa burcu erkekleri genelde orta boylarda olurlar. Burunları normalden daha iridir. Saçları gür ve göz yapıları belirgindir. Çene yapıları çıkık olan boğalar, kilo almaya yatkın olurlar.

Boğa Burcu Erkeği Aşk Hayatı

Boğa burcu erkeği aşk konusunda, her zaman gerçek aşkın peşinden koşar. Boğalar gibi kararlı ve güçlü olurlar. Aşık olduğunda, tanınmayacak duruma gelebilir. Beklenmedik seviyede romantik olabilir. Partnerine karşı düşkün hale bürünür.

Boğa Burcu Erkeği İş Hayatı

Disiplinli olduklarından, iş hayatında genellikle başarılı olurlar. Hemen her işte başarılı oldukları söylenebilir. Sorunları çözme konusunda, soğukkanlı olduklarından, iş hayatlarında liderlik potansiyelleri bulunur.

Boğa Burcu Erkeği Cinsel Hayatı ve Cinsellik

Hazzı yüksek yaşayan boğa burcu erkeği cinsellik konusunda yatakta baş döndürücü olurlar. Boğa burcu erkeği nasıl sevişir derseniz, cinsel hayatta yenliklere açık oldukları söylenemez. Partneri ona yeni şeyler öğretmediği sürece kendi başına yeniliklere sıcak bakmayabilir. Mutlak doyuma ulaşmak ve ulaştırmak için çaba gösterir ve genellikle bu konuda başarılı olur. Boğa burcu aşk konusunda yardıma ihtiyacı olabilir.

Boğa Burcu Erkeği Nelerden Hoşlanır?

Boğa burcu erkeği, etrafını bakımlı insanlarla oluşturmaya dikkat eder. Bu nedenle karşısındaki kişinin zarif giyinmiş, modayı takip eden birisi olmasını ister. Zariflik onun için vazgeçilmezdir.

Boğa Burcu Erkeği Hoşlandığını Nasıl Belli Eder?

Boğa burcu erkeğinin hoşlandığını öğrenmek için gözlerine bile bakmak yeterlidir. Heyecanı doruklara çıkar. Her zaman size karşı ilgili davranır. Hayatının merkezi siz olabilirsiniz. Boğa burcu erkeği terazi kadını ile bu noktada uyum sağlayabilir.

Boğa Burcu Erkeği Kıskanç Mıdır?

Boğa burcu erkekleri, aşırı kıskançtırlar. Hatta kıskançlıklarının bezdirici olduğu bile söylenebilir. Hayatının merkezi siz olduğunuz için sizden başka hiçbir şey düşünmeyebilirler. Birisinin size bakması bile onun için sorun teşkil edebilir.

Boğa Burcu Erkeği Nasıl Affeder ve Barışır?

Boğa burcu erkeği, birlikte olduğu kadını sever ve değer verir. Eğer kırılmışsa, bunun için zamana ihtiyaç duyar. Ama hiçbir şey yapılmasa bile eğer gerçekten seviyorsa, mutlaka geri dönüp barışma teklifi eder.

Boğa Burcu Erkeği Nasıl Geri Döner?

Boğa burcu erkeği çabalarla geri döndürülmesi zor insandır. Onu döndürmek için zaman ihtiyacınız olan tek şeydir. Gittikten sadece birkaç gün sonra bile geri dönebilir.

Boğa Burcu Erkeği Nasıl Giyinir?

Boğa burcu erkeği, modaya ve yenilikçi giyinmeye düşkündür. Sürekli modaya uygun giyinmek hedefleri arasındadır. Sportif veya resmi giyinmek onun için pek önemli değildir. Nasıl giyinirse giyinsin, elbiselerinin modaya uygun olması onun için önemlidir.

Boğa Burcu Erkeği Nasıl İkna Edilir?

Boğa burcu erkeği, çok kolay ikna olur denilemez. Yanlış ikna onların daha fazla uzaklaşmasına neden olabilir. Onun ikna etmenin en iyi yolu, güzel sözlerle gururunu okşamaktan geçer.

Boğa Burcu Erkeği Nasıl Sever?

Boğa burcu erkeği, sevdiği kadını kollamayı sever. Aynı zamanda sevdiği kadının güçlü olması onun için çok önemlidir. Sorunlara tek başına göğüs gerebilir. Ekonomik anlamda özgür kadınlar, onların daha çok hoşlarına gidebilir. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hızlı yorum için giriş yapın.


Giriş Yap