.
.

Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu estetiksiz hali

Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu tam bir estetik harikası çıktı. 

.
.

Defne Samyeli’nin iki kızından büyüğü olan Deren Talu güzelliğiyle dikkat çekiyor. Şu sıralar yeni bir aşka yelken açan 23 yaşındaki Deren Talu ortaya çıkan eski bir fotoğrafıyla herkesi şoke etti.
 
Defne Samyeli’nin kızı Deren Talu tam bir estetik harikası çıktı. 

Ortaya çıkan eski bir fotoğrafında özellikle burun bölgesinde değişim olduğu görülüyor.

Deren Talu kimdir?

 

Deren Talu, Kasım 1996 yılında Abd’de dünyaya geldi. Manken, sunucu ve eski Türkiye güzellerinden Defne Samyeli ve Mimar Eren Talu’nun kızıdır.
Lise eğitimini ENKA Okulları’nda tamamlayan Deren Talu, üniversite eğitimini ise Los Angeles’ta aldı.
 
Manken olmayı isteyen Deren Talu, bu yoldaki ilk adımını Atıl Kutoğlu’nun defilesinde attı.

 
Defne Samyeli kimdir?

17 Mart 1972 tarihinde İstanbul’da doğdu. 13 yaşındayken Amiral olan babası Haluk Samyeli vefat etti. Sühan adında bir erkek kardeşi vardır.
 
TRT İstanbul Radyosu’nun çocuk korosuna girdi. Nişantaşı Anadolu Lisesi’ni üçüncülükle bitirdi.
 
Boğaziçi Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya bölümünde okudu. Ancak yarışmalar ve iş hayatı yüzünden yarım kalan okulundan seneler sonra; yatay geçiş yaptığı iş idaresi bölümünden mezun oldu.
 
24 Nisan 1991 tarihinde katıldığı Magic Box’ın ya da sonraki adıyla İnter Star’ın güzellik yarışmasında “Türkiye üçüncü güzeli” oldu. Ardından Senegal’deki Avrupa Güzellik Yarışması’nda dördüncü oldu. Ancak yarışmanın birincisi bir nedenle elenir ve Defne Samyeli yine üçüncülük tacını giyer.
2010 Mayıs ayından itibaren bir süre atv’de yayınlanan “Defne Her şey Bambaşka” isimli programı sundu. a Haber’de A3 haber kuşağını sundu.
Defne Samyeli, 29 Haziran 1995 tarihinde mimar Eren Talu ile evlendi.

2009’un Ekim ayında Samyeli boşanma davası açtı. 16 yıl sonra 2011 yılında boşandılar.

Deren ve Derin adlarında iki kız çocuğu var.

.

İlk kızı Deren’i 1996 yılında Las Vegas’ta dünyaya getirdi. Bebeğin adı anne ve babasının adlarının birleşiminden gelmektedir.

 

2003 yılında ikinci kızı Derin doğdu. Defne Samyeli, boşandıktan sonra siyasetçi Hüsamettin Özkan’ın eski damadı Emre Alkin ile nişanlandı. Defne Samyeli, 2013 yılında Fox Tv’de yayınlanan senaryosunu Gani Müjde’nin yazdığı “Babam Sınıfta Kaldı” adlı dizide Cem Davran ile başrolü oynadı. Milliyet Gazetesi’nde yapmakta olduğu köşe yazarlığını 3 Ocak 2015 tarihinde bıraktı.

Defne Samyeli, 16 Ağustos 2015 tarihinde “Kurtlar Vadisi Pusu” dizisinin 9. sezon kadrosuna ‘Ajan Zeynep’ olarak katıldı.

 
 
 
 

 

.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hızlı yorum için giriş yapın.


Giriş Yap