.
.

Can Feda filmi nerede çekildi?

İlk çekimleri yaklaşık 1 yıl boyunca süren hazırlık çalışması ile Eskişehir'de başladı. Filmin kusursuz senaryosuna yakışacak dev bir platonun kurulduğu Eskişehir'de titiz bir çalışma sonucu çekilen filmde 2 binden fazla figüran rol aldı,3 bin silah ve 300 araç kullanıldı.

.
.

Yönetmenliğini Çağatay Tosun’un yaptığı Can Feda filmi vizyona girdiği 2018 yılının en sevilen filmlerinden biri olmuştu. 

Kerem Bürsin ile Burak Özçivitin başrolünü paylaştığı filmde vatan için mücadele eden iki askere hayat veriyor. İkiliye kadroda; Melike İpek Yalova, Süleyman Karaahmet ve Sabahattin Yakut eşlik ediyor.
 

Dünyanın en tehlikeli bölgelerinden birinde 7 yıldır iç savaş hüküm sürmektedir.

 

Türk ordusu yanında hiçbir müttefik devlet olmadan bölgeye giriş yapar. Bölgede görevliler arasında Yüzbaşı Alparslan’ın komutasındaki 6 kişilik Özel Kuvvetler timi de vardır. Tim, aralarına katılan Yüzbaşı Pilot Onur ile birlikte Türk ordusuna karşı kurulan büyük bir tuzağı ortaya çıkarır.

 

.

Tuzağı bozmak için zorlu şartlarda vatan millet uğruna teröristlere karşı yaşam savaşı veren tim için asıl sınav, vicdanını kaybetmeyip insan kalmayı başarabilmektir.

 

İlk çekimleri yaklaşık 1 yıl boyunca süren hazırlık çalışması ile Eskişehir’de başladı. Filmin kusursuz senaryosuna yakışacak dev bir platonun kurulduğu Eskişehir’de titiz bir çalışma sonucu çekilen filmde 2 binden fazla figüran rol aldı,3 bin silah ve 300 araç kullanıldı.
 

Platoda kullanılan dekorlar içinde son teknolojik imkânlardan yararlanıldı ve birebir gerçekçi sonuçlar elde edildi.

 

Suriye’deki bir Türkmen köyü olarak filmde sunulan köy, çatışma sahnelerine de ev sahipliği yaptı. Can Feda filminin son çekim yeri ise İstanbul’du.
 

 

Burak Özçivit kimdir?

.

 

24 Aralık 1984, İstanbul’da doğdu. Aslen Gazianteplidir.

 

Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğrafçılık bölümünde okudu. 2003 yılı Best Model of Turkey yarışmasında gelecek vadeden seçilmiştir. Yarışmadan sonra Uğurkan Erez Ajans ile çalışmaya başlamıştır.

 

2005’te Best Model of Turkey yarışmasına yeniden katılmış ve Best Model of Turkey seçilmiştir. Daha sonra Best Model of The World’e katılmış ve dünyanın en iyi ikinci mankeni seçilmiştir.

 

.

İlk oyunculuk deneyimini 2006 da “Eksi 18” adlı dizisinde genç komiser Murat’ı canlandırarak yaşamıştır.

 

Kasım 2007’de sinemalarda gösterime giren Musallat isimli sinema filminde rol almıştır. 2008 de Kanal D’de yayınlanan ve yönetmenliğini Kartal Tibet’in yaptığı Zoraki Koca adlı dizide oynamıştır.

 

Rol Aldığı Diziler Ve Filmler:

 

2011 – 2012 – Muhteşem Yüzyıl (Malkoç oğlu)
2010-2011 – Küçük Sırlar (Çetin Ateşoğlu)
2010 – İhanet (Emir)
2008-2009 – Baba Ocağı (Güven)
2008 – Zoraki Koca (Ömer Özpolat)
2007 – Musallat (Suat)
2006 – Eksi 18 (Murat)

 

.

 

 

.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hızlı yorum için giriş yapın.


Giriş Yap