Ece Ronay’dan polise küfür !

Sosyal medyayı ayaklandıran görüntüyü görenler Emniyet Genel Müdürlüğü'nü etiketleyerek Ronay'ı şikayet etti.

Ece Ronay yaptığı canlı yayında polislere yönelik ağza alınmayacak küfürler savurdu. 

Sosyal medyayı ayaklandıran görüntüyü görenler Emniyet Genel Müdürlüğü’nü etiketleyerek Ronay’ı şikayet etti.

Canlı yayında ağza alınmayacak sözler kullanan ece Ronay.askerleri sevdiğini ancak polisleri sevmediğini söyledi.

Ece Ronay, TikTok’ta sahilde karpuz yerken çektiği videosunu paylaşıp fenomen olmuştu.

Oldukça kötü yorum almış olmasını aldırmayan Ronay, aldığı dislike’lardan fazla like alınca cesaretlenmiş olacak ki yeni bir şarkı çıkaracağını sosyal medya hesaplarından duyurmuştu. Hatta videolarından yeni şarkının sözlerinden spoiler’lar vermişti.

Ece Ronay kimdir?

12 Ocak  1992 yılında Diyarbakırda doğmuştur. 28 yaşında ve oğlak burcudur.

Ece Ronay’ın aslında ilk ortaya çıktığı ve bize kendisini gösterdiği sosyal medya platformu TikTok’tur. İlk olarak karpuz isimli videosu ile beraber ünlenmiştir.

Aktif bir TikTok kullanıcısı olan Ece Ronay Taylan’ın video klibi epey sevilse de olumsuz yorumlar sayısı da git gide arttı.

Güzel olduğu gibi bir o kadar da köküne ve kültürüne bağlı olan Ece Ronay, genelde çoğu TikTok videosunda en az bir tane kendi yöresine has bir cümle kurar.

Ece Ronay dış görünüşüyle de Diyarbakırlılara benzemeyen bir topluluğa karşı çekmiş olduğu videoda da karpuzu vurgulamıştı. Çektiği videolara da ‘rezalet’ diyerek yorum yapan Ece Ronay Taylan’ın en sevilen özelliği dobra olması.Daha çok tik tok videolarında takip edilen ve video çekerken fazla süslenmemesi ve çoğunlukla makyajsız çektiği videolarıyla ilgi odağı haline geldi. Bazı izleyiciler ise “Bu kız ne yapıyor?” deyip geçti. Her videosunun altında yoğun bir şekilde yorumlar yapılıyor. Şimdi ise Survivor yarışmasında yer almakta.

Ece Ronay’ın şarkılarına gelecek olursak şu an piyasada çok şarkısı olmasa da yaklaşık 4 ay önce çıkardığı “Karpuz” ondan iki ay sonra çıkardığı “Hıyar” ve yakın bir tarihte piyasaya sürdüğü Kong ile olan feati “Kes Lan” adlı üç tane şarkısı mevcuttur. Bunlardan en çok etkileşim alanı “Karpuz” adlı şarkısıdır ve 40 milyon civarı bir izlenme sayısına sahiptir.

İnstagram hesabında 328 binden fazla takipçisi olan Ronay’ın karpuz klibi 30 milyona yakın bir izlenme sayısına ulaşmıştır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hızlı yorum için giriş yapın.


Giriş Yap