.
.

Revlon'un En Çok Satan Saç Kurutma Fırçası

Şimdiye kadarki en düşük fiyatına düştü

.
.

Birinci sınıf bir saç kurutma makinesi arıyorsanız , Amazon’un en çok satan saç kurutma makinelerinden biri aslında bir Revlon saç kurutma fırçasıdır . Birkaç hafta öncesine kadar Revlon One-Step Saç Kurutma Makinesi ve Volumizer Fırçası satın almaya devam ediyordum. Amazon’daki neredeyse beş yıldızlı incelemelerine rağmen, küçük banyoma başka bir saç şekillendirme aracı eklemek istemedim. Sonra bir arkadaşım Revlon kurutma fırçası aracını bana hediye etti ve bu bir oyun değiştirici oldu. Saçlarımı yıkadığımda sabahları kullanıyorum ve bu bana zaman kazandırdı ve bana bu post kuaför yetenekleriyle duygu bırakıyor.

Revlon One-Step, saçınızı zahmetsizce şekillendiren bir saç kurutma makinesi, yuvarlak bir fırça ve hacim kazandırıcıdır. Aracın rengini önemsemiyorsanız, siyah ve fuşya modelini orijinal 60 $ perakende fiyatından sadece 28 $ karşılığında kapatabilirsiniz ve 32 $ tasarruf edersiniz. Bu %53 indirim, Black Friday satışından (36 $) daha iyi, bu yüzden gerçekten en iyi teklifi elde edersiniz.

Ben çok kalın saç ve saçlarım bölümleri ve kollarımda bir çok aralandı sürekli yukarı ve hareketli olmak zorunda olması gerektiğinden düzenli fön makinası kullanılarak bir sürü iş olduğunu unutmayın. Sabah en az 25 dakika kullanıyordum saç kurutmayı ama Revlon One-Step Saç Kurutma Makinesi Volumizer Fırçası ile sadece 10 ila 15 dakika sürüyor ve fark yaratıyor. Saç aracının kendisinin ne kadar büyük göründüğüne şaşırdım ama onu aldığınızda çok hafif, bu yüzden kollarınız ekstra baskı altında olmayacak. Serin ortamda çok yüksek, düşük ve yüksek ısı ayarında normaldir. Saçlarımın hasar gördüğünü hissetmiyorum ve fırçanın şeklini seviyorum çünkü saçlarımı çözmeme ve şekillendirmeme yardımcı oluyor. Saçlarım kısa ila orta uzunlukta, bu yüzden stil yapmazsam saçlarım farklı yönlere gidiyor.

Özellikle sık sık seyahat eden biri için bir kurutma makinesi ve fırça arayan herkes için bu ürünü tavsiye ederim. Bu tek adım saç aracı, seyahat bagajında ​​taşımak ve yerden tasarruf etmek için yeterince taşınabilir. Ve köşedeki Sevgililer Günü ile kaliteli saç kurutma makinesi arayan birine harika bir hediye.

Daha harika şeyler mi arıyorsunuz? Daha fazla saç kurutma makinesi fırsatını ve hediye ilhamını küratörlük fırsatlarımızda bulabilirsiniz .

.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hızlı yorum için giriş yapın.


Giriş Yap