Erkek Parkaları Nasıl Kombinlenir – Erkek Parka Modelleri

Her erkeğin kesinlikle kış gardırobunda olması gereken bir parça olan erkek parkaları sadece outdoor giyimin bir parçası olarak düşünmek büyük bir hata olur. İster hafta sonu ister ofis giyiminizde doğru kombin yapmak için bu yazımıza göz atmalısınız!

Her erkeğin kesinlikle kış gardırobunda olması gereken bir parça olan erkek parkaları sadece outdoor giyimin bir parçası olarak düşünmek büyük bir hata olur. İster hafta sonu ister ofis giyiminizde doğru kombin yapmak için bu yazımıza göz atmalısınız!

Parkaların hikayesi İkinci Dünya Savaşı’na kadar uzanmakta. Amerika Birleşik Devletleri Hava Kuvvetleri’nin uçuş ekipleri için geliştirmiş olduğu naylondan yapılmış, içi yün astarlı bu kabanlar, giyenleri eksi on beş derecelere kadar korumuştur.

Sonrasında bu militer dünyadan da sıyrılan kapüşonlu parka montlar günlük giyimin bir parçası haline geldi ve ünlü aktörlerden iş adamlarına birden fazla erkeğin tarzlarında harika kombin detayları ile karşımıza çıktı.

Kış için bir vazgeçilmez olan ve her erkeğin gardırobunda olması gereken bu parka montları satın alırken hangi modelleri seçmeniz gerektiğini ve onları nasıl kombinlemeniz gerektiği hakkında ipuçlarını sizler için hazırladık.

Siyah Parka Ceketler

Kış mevsiminin olmazsa olmazlarından birisi de siyah parka ceket modelleridir. Çünkü klasik olan haki rengin aksine çok daha sadece ve her ton ile uyumlu olabilen siyah parka montlar hem günlük kombinlerinde hem de takım elbiseleriniz ile dahi kolay bir şekilde kombin yapabilirsiniz.

Erkek gardıropları için zamansız bir parça olan siyah parka mont modeller ile tarz bir görünüm yaratmanız oldukça kolay olacaktır.

İster kot pantolonunuz ve açık ya da koyu tonlarda kazaklarınız ile kombin yaparak hafta tarzınızı konuşturun, ister toplantı ya da katılacağınız özel bir davette siyah ya da gri takım elbisenizi tamamlayarak asil bir görünüm yaratın.

Yeşil Parka Ceketler

Parka mont denildiği zaman akla ilk olarak yeşil ve haki tonlarında tasarımlar gelir. 60’lı senelerden günümüze kadar her kış mevsiminde karşımıza çıkan bu montlar, klasik haline dönüştü.

Militer trendi ile de uyum gösteren yeşil parka erkek mont modelleri, adaçayı renginden kahverengiye kadar farklı renklerde ve farklı tasarımlar ile karşımıza çıkar.

Klasik şıklıklar için çok fazla kullanışlı olma bile günlük erkek parka kombinleri için ya da sportif görünümleriniz için şık bir tamamlayıcı olacaktır. Aynı zamanda da outdoor stilleri için hem konfor hem de sıcak bir görünüş katacaktır.

Erkek Parkaları Nasıl Kombinlenir?

Sizin için en uygun erkek parka modelini bulduktan sonra sıra onu güzel bir biçimde kombinlemeye geldi. Parkalar her ne kadar sportif bir görünüşe sahip gibi dursa bile, az önce dediğimiz gibi renk ve doğru kombin seçimleri ile beraber son derece şık bir üst giyim parçası haline gelebilir.

Suni kürk kapüşon detayları ile kış mevsimine sıcacık bir dokunuş yapmayı başarabilen parkaları haftasonları botlarınız, kış desenlerinden oluşan kazaklarınız ve chino pantolonlarınız ile güzel bir kombin haline getirebilirsiniz.

Eğer ofis giyiminizde kurallar esnek ise kot pantolonlar, düz renk kazaklar ve botlar ile harika duran parkalarınızı, lacivert, siyah ya da gri tonlarında seçerek takım elbise ile kombin yapabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hızlı yorum için giriş yapın.


Giriş Yap