Erkekler Spor Salonuna Giderken Ne Giymeli

Erkekler olarak spor salonuna giderken ne giyiyorsunuz? Sakın popüler takımların formalarını ya da tuttuğunuz takımın formasını giymeyin.

Erkekler olarak spor salonuna giderken ne giyiyorsunuz? Sakın popüler takımların formalarını ya da tuttuğunuz takımın formasını giymeyin.

Böyle söylüyoruz çünkü birçok erkeğin spor salonlarına forma giyerek gittiğini görüyoruz. Sizin adınıza bir şey fark etmiyor olabilir fakat karşınızdaki insanların göz zevkini bozabilirsiniz. Bu yüzden erkekler spor salonuna giderken ne giymeli açıklıyoruz!

Bu yüzden bir erkek olarak spor salonunda giyebileceğiniz kıyafet kombinlerini ve giyim tavsiyelerini sizin adınıza hazırlayarak spor salonunda da stil sahibi olarak gözükmenizi sağlayacağız. Umarım beğenebilirsiniz.

Spor Salonunda Kısa Şort Giymeyin!

por salonuna giden erkeğin sıklıkla düşmüş olduğu hata ise oldukça kısa şort giymektir. Erkeklere kısa şortların yakışmadığı ve son derece itici olabileceğini hatırlamamıza gerek yok diye düşünüyoruz. Eşofman yerine şort giymek isteyen erkekler daha uzun şort modellerini tercih edebilir.

Rahat Hissedin!

Spor yaparken rahat hareket edebiliyor olmanız ve kendinizi iyi hissetmeniz de oldukça önemli bir detay.

Bu yüzden (çok kısa bir şort ya da forma giymediğiniz süre boyunca) ne giydiğinizden çok nasıl hissettiğinizin daha fazla önemli olduğunu unutmamalısınız. Kendinizi nasıl rahat ve iyi hissediyorsanız ne giydiğinizin pek fazla bir önemi yoktur.

Spor Salonu İçin Normal Bir Kombin Yeterli!

Fazla unutmaya gerek yok aslında temel üç ya da parça ile spor salonunda iyi görmeniz mümkün olabilir. Ayak sağlığınızı koruyabilecek bir çift spor ayakkabı, kıyafetlerinizi koymak adına bir çanta, bir eşofman altı ve bir tişört ile iyi bir görünümü elde edebilirsiniz.

Eğer kullanırım diyorsanız su matarası da ekleyebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hızlı yorum için giriş yapın.


Giriş Yap