.
.

Erkeklere En Çok Hangi Renk Kıyafet Yakışır

 Esmer, kumral, sarışın, kızıl ve renkli gözlü erkekler hangi renk kıyafetleri tercih etmeli? Erkek giyiminde renk seçimi nasıl yapılır? Erkeklere en çok hangi renk yakışıyor?

.
.

Esmer, kumral, sarışın, kızıl ve renkli gözlü erkekler hangi renk kıyafetleri tercih etmeli? Erkek Giyiminde renk seçimi nasıl yapılır? Erkeklere en çok hangi renk yakışıyor?

Biz erkeklere genel olarak kahve tonları ya da siyah yakışmaktadır. Bizde bu sebeple dolaplarımızı hemen hemen aynı renk giysiler ile doldurmaktayız. Oysa biz erkeklerde aynı kadınlar gibi kırmızıdan pembeye kadar geniş bir renk skalası ile giyinebilir. Erkek giyiminde genellikle siyah tonları gibi koyu renkler hakim olsa bile farklı seçeneklerde bulunmakta.

Erkeklere yakışan renkleri belirleyen bazı özellikle bulunmaktadır. Kıyafetlerinizin renklerini seçerken bu özelliklerden yararlanarak seçmeye özen göstermelisiniz. Saç rengini, ten renginiz ve göz renginiz kıyafetlerinizin renklerini belirlerken en önemli başlıklardan olacaktır.

Esmer Erkekler Ne Renk Giymeli?

Gözleri ve saçları koyu renkli, ten rengi ise esmer olan erkekler esmer sınıfa girmektedir. Esmer erkeklere beyaz ve siyah dışında ki renklerde yakışmaktadır.

Esmer erkeklere yakışan renkler ise gri, eflatun, açık kahverengi ve saman rengidir. Esmer erkekler kendilerine yakışan renklerde gömlek ya da tişört giymeleri ile güzel bir görünüme kavuşacaklardır.

Beyaz Tenli Erkekler Ne Renk Giymeli?

Erkek giyiminde hemen her her rengin yakışmış olduğu bu tarz erkekler koyu saç rengi, renkli gözlü ve açık tenlidirler. Göz renklerine en yakın tonlardaki renkleri tercih etmeleri gerekmektedir. Örnek vereceksek eğer; göz rengi mavi ise mavi tonlarında ki kıyafetler daha fazla yakışacaktır.

.

Yeşil ve koyu kahve onlarını giyimlerinde tercih etmemeleri gerekmektedir. Çünkü bu iki renk ve tonları bu tarz erkeklere daha fazla yakışmaktadır. Bu renklerin yanında siyah ve beyaz renk kıyafetlerde giyebilirler.

Kumral Erkekler Ne Renk Giymeli?

Açık ten rengi, açık saç rengi ve koyu renkli gözlere sahip kumral erkeklere yakışan renkler ise sarı, siyah, haki, gri ve laciverttir. Kumral erkekler beyaz tonları yerine krem rengi ve yine krem renginin tonlarını tercih etmelidir. Kumral erkekler siyah renkli kıyafetler de giyebilirler.

Buğday Tenli Erkekler Ne Renk Giymeli?

Sıcak bir ten rengi olarak bilinmekte olan buğday tenli erkekler için kıyafet rengi önerilerimize gelirsek eğer koyu ve parlak renkli kıyafetler olacaktır.

Eğer sade bir tarza sahipseniz ve nötr renkleri daha fazla tercih ediyorsanız, lila tonları ve soluk bej buğday tenli erkekler için en ideal renk olacaktır.

Sıcak yaz günlerin beyaz keten gömlek size oldukça yakışacak iken, kış aylarında ise mavi, kırmızı ve macenta gibi tonlar ile tarzınıza sıcaklık katabilirsiniz.

Buğday tenli erkeklerin giymemesi gereken renkler arasında ise cildinize yakın renk tonları yer alır; sarı ve yeşil. Hardal rengi, kahverengi ve fıstık yeşili dolabınızda yer almaması gereken renkler arasında.

Erkeklerin kadınlar kadar renk seçiminde özgürlükleri olmasa da sadece beyaz ve siyah giymeleri gerektiğini bilmeleri lazım. Tüm renklere yakışan tek bir renk var ise o da mavi ve mavinin tonlarıdır. Bu bakımdan kararsız kaldığınız zaman mavi ve mavi tonları giyim aksesuarlar tercih edebilirsiniz.

Sarışın Erkekler Ne Renk Giymeli?

.

Açık ten rengi, sarı saçlara ve renkli gözlere sahip olan erkeklerin sayısı ülkemizde daha az olduğu için yakışıklı olarak kabul edilen bir erkek tarzıdır.

Sarışın erkeklere yakışan renkler mavi, koyu yeşil tonlar ve gri renginin her tonu yakışmaktadır. Sarı ve beyaz renkten ise uzak durmaları gerekmektedir. Gece davetlerine ise siyah ile katılabilirler.

Kızıl Erkekler Ne Renk Giymeli?

Kızıl erkelere en fazla yakışacak olan renk hakidir. Siyah ve beyaz da onlara çok iyi yakışacaktır. Kızıl erkekler göz renklerine yakın ya da benzer tonlar giyerler ise daha fazla çekici olurlar. Uzak durmaları gereken renk ise kızıl ve kırmızıdır doğal olarak. Kızıl erkekler yine kırmızının her tonundan uzak durmalıdır.

.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hızlı yorum için giriş yapın.


Giriş Yap