.
.

Erken Boşalma Sorunu Nasıl Önlenir

Hemen hemen her erkeğin, yaşamının bir döneminde önemli sorunlardan birisidir erken boşalma. Bu sizler için erken boşlama nasıl önlenir?, erken boşalmayı önlemenin yolları nelerdir? Sorularına cevap verecek bir içerik hazırladık.

.
.

Hemen hemen her erkeğin, yaşamının bir döneminde önemli sorunlardan birisidir erken boşalma. Bu sizler için erken boşlama nasıl önlenir?, erken boşalmayı önlemenin yolları nelerdir? Sorularına cevap verecek bir içerik hazırladık.

Erken boşalma sorunu erkeğin cinsel yaşamdan zevk almasını engeller, kendine olan güveninin zedelenmesine neden olur hatta uzun dönemde partneri ya da eşi ile ilişkisinin bozulmasına sebep olabilir.

Erken boşalma için tedavi yöntemleri bulunurken aynı zamanda da cinsel terapi gibi yöntemlerde bulunmakta. Terapi yöntemi oldukça etkili bir yöntem.

Bu yöntem ile birlikte erken boşalma sorunu yaşayan erkekler hem bu durumun neden kaynaklanmış olduğunu öğrenebiliyorlar hem de partneri ile iletişimleri de olumlu yönde değişiyor.

Erken Boşalma Sorununu Önlemenin Yolları Nelerdir?

Tantra Tekniği

.

Tantra tekniği bir çeşit terapidir. Terapi esnasına hasta bilgilenirken bu durumu kontrol etmesi olanaklı hale geliyor. Üstelik ortalama on iki seanslık bir terapi ile birlikte bu sorundan rahatlıkla kurtulabilirsiniz.

Tantra tekniği ile erkek erken boşalacağını anlarsa hemen kafasında bulunan her şeyi boşaltır, derin nefes alıp verir ve bu düşünceyi kafasından siler.

Böylelikle cinsel ve bedensel tüm duyumları algılayabilecek bir duruma gelir. Kişi meninin akışını durdurmak adına karnını içeri çekerek karın kaslarını kullanır ve penisi bir miktar dışarı çıkarır. Bu sayede de bedensel ve ruhsal bütünlük sağlanarak erken boşalma önlenmiş olur.

Cinsel Pozisyonlar

Cinsel ilişki sırasında erkeğin pozisyonunun boşalma üzerine oldukça büyük bir etkisi vardır. Bundan dolayı bazı pozisyonlarda boşalma daha hızlı bir şekilde gerçekleşir. Erkeğin genellikle üstte bulunduğu klasik pozisyonda boşalmanın gecikmesi mümkün değildir.

Erkeğin daha rahat olduğu, kolay bir şekilde gevşediği ve çok fazla efor harcamadığı genellikle partnerini kucağına aldığı ya da sırt üstü yattığı pozisyonlarda boşalma biraz daha geç uzun sürebilir.

Çin Tekniği

.

Eski çağ dönemlerinde aynı sorunu yaşayan Çinli erkekler tarafından bulunmuş ve yine kullanılmış bir yöntemdir. Erkek boşalacağını anladığı zaman sol elin baş ve orta parmaklarını kullanarak, anüs ve testis arasında bulunan kısma derince ve sıkı bir şekilde bastırır.

Aynı zamanda nefesini de ona kadar sayarak orta hızlı alır ve verir. Birkaç kez üst üste tekrarlandığı zaman erken boşalma geciktirilebilir.

Bunların dışında bazı telkinlerde de bulunmak erken boşalma sorunu için faydalı olabilir:

Partneriniz ile birbirinize masaj yapın.
Ön sevişme süresi uzun sürsün.
Cinselliğin bir başlangıcı ve sonu olduğu düşüncesi kafanızda olmasın.
Nefes alıp vermeniz oldukça yavaş ve belirli aralıklar ile olsun.
Ruhunuzu kemiren erken boşalma duygusunu aklınızdan çıkartın.
Sevişme ve öpüşme gibi ön sevişme aktivitelerinin yavaş olmasına özen gösterin.
Düşük uyarım ve düşük heyecan seviyesinde cinsel ilişki yaşayın.
Rahatlamış olduğunuzdan emin olduktan sonra tekrar cinsel ilişkiye devam edin.

Aşırı bir şekilde heyecanlandığınız kontrolünüzü kaybetmemek içi sakinleşinceye kadar bir süre bekleyin.

Durduğunuz zaman ya da yavaşladığınız zaman derin soluklar alın, kötü düşünceleri kafanızdan atın, gevşeyinceye kadar kendinize biraz zaman tanıyın.

.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hızlı yorum için giriş yapın.


Giriş Yap