İlk Buluşmada Kadın Nasıl Etkilenir?

Bir ilişkinin en başındasınız ya da ilk defa buluşacaksınız, insanın aklında pek çok soru havada uçuşmakta değil mi? Nelere dikkat edilmesi gerekli? Erkekler için buluşmaların beş altın kuralını hazırladık.

Bir ilişkinin en başındasınız ya da ilk defa buluşacaksınız, insanın aklında pek çok soru havada uçuşmakta değil mi? Nelere dikkat edilmesi gerekli? Erkekler için buluşmaların beş altın kuralını hazırladık.

“Buluşmalarda nasıl davranmak gerekli, ilk buluşmada kadınlar nasıl etkilenir?” öğrenmek için yazımızı okumalısınız.

Hoşlandığınız kadını ilk buluşmada etkilemek için uymanız gereken kurallar, dikkat etmeniz gereken püf noktalar bulunur. Kıyafetten konuşma şekline kadar, ilk buluşmada dikkat edilmesi gereken kurallar!

İlk Buluşmada Kadınları Etkilemek

Kural 1: Kendiniz Olun!

İlk buluşmalarda üstünüze hangi rolü giyerseniz giyin, birkaç kez görüşmüş olduktan sonra size ait olmayan o kıyafet üstünüzden düşecektir. O yüzden sadece kendiniz olmalısınız.

Başkası gibi davrandığınız zaman sizden hoşlanan kadının, sizin gerçeğiniz ile karşılaştınız zaman ne kadar şaşıracağını ve kandırılmış hissedeceğini tahmin edebiliyor musunuz? Fakat olmadığını biri gibi kazanmış olduğunu zafer, acaba gerçekten zafer midir? Kadınları etkilemenin yolları arasında gerçekten doğal ve kendiniz olmak zorunda olmalısınız.

Kural 2: Kendinize Güvenin!

Dünyada hiçbir kıyafet yoktur ki, kendisine güvenen birisinin duruşundan daha fazla yakışsın. Elbette ukalalık ille özgüven arasında bulunan o ince çizgiyi korumanız gerekli. Kendinize güvenmek burun büyüklüğü, ukala bir şekilde davranmak değildir. Şu cümle hep aklınıza bulunmamalı; sadece dolu başaktır.

Kural 3: Her İnsan Bir Değerdir!

İlk buluşmada hayalleriniz yıkılmış olabilir. Aramış olduğunun kişinin olmadığını bir kahve bitiminde anlamış olabilirsiniz. Hemen umudunuzu kaybederek, ilişkilerden vazgeçmemelisiniz. Mutlaka karşınıza aklınıza yatacak birileri çıkabilecektir. Fakat insanları harcamak bu kadar kolay olmaması gerekli!

Siz o kadını bir nedenden dolayı beğendiniz ve buluşarak birbirinizi tanımaya kadar verdiniz. O zaman o insana hayatınızda bir dost ya da arkadaş olarak yer vermeyi denemelisiniz ve gerçek aşkınızı aramaya devam edin. O insanın farklı hazinelerini keşfedin ve hayatınızda güzel bir yerlere koyun.

Kural 4: Pozitif Düşünün ve Konuşun!

İlk buluşmada sizi mutsuz eden, ortamı soluklaştıran, mutluluğunuzu kaçırabilecek konulardan konuşmayın. Tartışma yaratabilecek, boşuna gerginleşmenize ya da mutsuz olmanıza sebep olabilecek konulara girmeyin. Pozitif düşünce üreterek pozitif konuşmalar yapın.

İçerisinde korku, nefret ve öfke temeli olan konulara, ikinizin buluşması ile ilgili negatif bilinçaltı kodlamaları yaşamanıza sebep olur. Onun yerine güzel konuları, kendinizi iyi hissedeceğiniz konuları tercih edin. Olumlu düşünün, olumlu şeyler çağırın ve olumlu konuşun.

Mutlu olmak adına mutluluk veren konular seçin. Doğanın güzelliğini, insanların büyüleyici tarafları, yaşamış olduğunuz kentin büyüleyiciliğiyle ya da çok lezzetli yemeklerden sohbet edebilirsiniz.

Kural 5: İçgüdülerinizi Dinleyin ve Güvenin

Birisi ile tanıştığınız zaman o dönem duygusal boşluk içindeyseniz, karşınıza çıkan ilk insana kapılıp gitme ihtimaliniz olduğunuzu unutmamalısınız.

Sakin olun ve iç sesinizi dinlemelisiniz. O size doğruyu söyleyecektir. İnsan bazen içerisinde bulunmuş olduğu durum yüzünden, yaşamış olduklarını ya da karşılaşmış olduğu insanları doğru değerlendirmekte zorlanabilir.

Fakat altıncı hissiniz size doğru olanı söyleyecektir. O sesi dinlemelisiniz. Eğer sizi bir şeyin rahatsız etmiş olduğunu hissediyor fakat ismini koyamıyorsanız, orada mutlaka dikkat edilmesi gereken bir şey vardır.

İnsanın kendisinden daha fazla güvenebileceği biri yoktur, yeter ki, kendisini ve içten gelen mesajları duyabilsin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hızlı yorum için giriş yapın.


Giriş Yap