.
.

Suicide Squad 2 Oyuncu Kadrosu Net Olarak Belli Oldu

Suicide Squad 2 Oyuncu Kadrosu Net Olarak Belli Oldu Gunn, yaklaşmakta olan DC filminin tüm oyuncularının Twitter'da yayınlandığını açıkladı

.
.

Suicide Squad 2 Oyuncu Kadrosu Net Olarak Belli Oldu Etrafta çok uzun süre kalmayabilirler, ama yönetmen James Gunn’in The İntihar Kadrosu’nun kadrosu resmen onayladı.

Gunn, yaklaşmakta olan DC filminin tüm oyuncularının Twitter’da yayınlandığını açıkladı . Projenin, 2016 İntihar Kadro filminin gösterişli performansından sonra franchise’ın yeniden başlatıldığı bildirildi . Doğrudan bir netice olarak kullanmak yerine “franchise’ı yeni bir yöne” götürecek.

2016 filminden oyuncu kadrosuna dönen, Amanda Waller, Viogot Davis, Harley Quinn ve Margot Robbie, Kaptan Boomerang ve Jai Courtney, Rick Flagg ve Joel Kinnaman. Yeni gelenler arasında, daha önce John Cena, Taika Waititi ve Idris Elba da dahil olmak üzere projeye katıldığı söylenen bazı yüksek profilli oyuncular var. Oyuncular için yeni eklemelerin hangi karakterleri oynayacağına dair bir gösterge yok.

Bilim kurgu topluluğuyla güçlü bağları olan bir çift aktör de Firefly oyuncusu Nathan Fillion ve Peter Capaldi’nin eski anonslarında yer alan eski Doktor Who ile birlikte açık listede .

Birkaç hafta sonra, Gunn aralarında Gunn’la birlikte olan yeni İntihar Kadrolarının bazı üyelerinin bir fotoğrafını gönderdi .

Soldan sağa, fotoğrafta Flula Borg, Daniela Melchior, David Dastmalchian, Gunn, Jennifer Holland, Nathan Fillion, Sean Gunn ve Mayling Ng bulunuyor.

.

İlk döküm duyurusunda Gunn, bir devlet kurumu için tehlikeli görevler üstlenmeye zorlanan bir grup DC Comics süpervizörünü izleyen filmin temasına uygun olarak, bu büyük oyuncu kadrosunun oynadığı karakterleri kriptik bir öneriyle resme ekledi.

Şu ana kadar iki ismin de dikkat çekici bir şekilde döküm raporlarında bulunmadığını belirtmekte fayda var: Jared Leto ve Will Smith.

Leto, 2016 filminde Joker’in yeni bir versiyonunu canlandırdı ve ünlü Batman düşmanının dövmeli yinelemesi, izleyicilerden karışık bir tepki aldı. Görünüşe göre Smith, ölümcül nişancı Deadshot’ı oynayan ilk filmin ortak yıldızı (Robbie ile birlikte) idi.

İntihar Kadrosu , 6 Ağustos 2021’de sinemaları ziyaret edecek.

.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hızlı yorum için giriş yapın.


Giriş Yap