8 Çekirdekli Efsane Laptop

Surface Laptop 3'ün güçlü, sekiz çekirdekli AMD işlemciyle piyasaya sürüldüğü söyleniyor

Microsoft’un New York City’deki 2 Ekim medya etkinliğine şimdi yaklaşık bir hafta kaldı, ancak sızıntılar devam ediyor. Daha önce, şirketin bu yılki etkinlikte 15 inçlik bir Surface Laptop 3 modelini tanıtabilmesi için daha önce ima edilmişti , fakat şimdi dahası var. Bu yılki yeni Surface Laptop, AMD işlemcilerle de başlayabilir – ayrıca kapağının altındaki gerçekten güçlü sekiz çekirdekli işlemci için bir seçenek.

Argüman uzun süredir AMD işlemcili bir Yüzey Laptopunun çok daha ucuz olabileceğini düşünürken , Alman Blog Winfuture’dan yeni sözde sızıntılar tam tersi olduğunu kanıtladı. “Dahili bir üretici belgesinin pasajı” na atıfta bulunarak, Microsoft’un 15 inçlik bir Yüzey Dizüstü 3’ün altı farklı versiyonunu piyasaya sürebileceği iddia ediliyor. Yine, bunların sadece kaçak olduğu söyleniyor ve söylenti olarak alınması en iyisi çünkü henüz hiçbir şey resmi değil.

Surface Laptop 3’ün en ilginç ve pahalı sürümü 16 GB RAM ile eşleştirilmiş sekiz çekirdekli AMD Ryzen işlemciye sahip olabilir. Bu modellerin 2.000 ila 2.400 $ arasında satış yapabileceği söyleniyor.

Böyle bir AMD işlemci henüz bilmediğimiz bir şey olmasa da, WinFuture, AMD EPYC Embedded 3000 ile benzer olabileceğini iddia ediyor . Bu yonga seti entegre grafik içermiyor ve bu yeni Surface Laptop 3’ün Surface Book 2 gibi ayrı grafiklerle başlatılabileceği ihtimalini artırıyor . Önemli bir termal yeniden tasarım gerekli olsa da, bu aynı zamanda 15 inç MacBook Pro veya Dell XPS 15 ile rekabet etmeye daha da yakınlaşacak. Bu dizüstü bilgisayarların hepsinde sekiz çekirdekli Intel Core i9 İşlemciler ve ayrık grafikler var, bu da onları iyi hale getiriyor içerik oluşturucuları için seçenekler sunuyor.

15 inçlik bir Yüzey Dizüstü 3’ün diğer varsayılan modelleri, daha az güçlü dört çekirdekli AMD Ryzen 5 3550U ve 8GB RAM’e sahip AMD Ryzen 7 3750U CPU’lara sahip. Sözde 1000 ve 1000 $ için satıldığı, Surface Laptop 3’ün bu sürümleri daha ucuz olabilir. Altı çekirdekli bir AMD Surface Laptop 3 modeli WinFuture’a göre 1.400 $ ve 1.600 $ ‘a satılabilse de, 12GB RAM ile satış yapabiliyordu.

Zaman, bu söylentilerin gerçekleşmeye devam edip etmediğini söyleyecek, ancak şimdilik, 2 Ekim medya etkinliği çok heyecan verici görünmek için şekilleniyor. Sadece Surface Laptop 3’ü değil aynı zamanda Surface Pro 7’yi ve uzun söylentili Surface Centaurus’u görebildik.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hızlı yorum için giriş yapın.


Giriş Yap