.
.

Xfinity Flex, Netflix, popüler akış uygulamaları ücretsiz

Comcast, yalnızca internet müşterilerine, Xfinity Flex’e ücretsiz yükseltme sağlıyor

.
.

Kablo kesimi, kablo ve uydu işletmelerinin en alt satırlarına gerçek bir engel koymaya başladığında, bazıları gelgitten kaçma girişimlerinde yaratıcılık kazanıyor. Comcast, günümüzde Xfinity’nin yalnızca internet olan tüm müşterilerinin aboneliklerine dahil olan Xfinity Flex hizmetini aldığını bildiriyor.

Mart 2019’da başlatılan Xfinity Flex, daha önce bu Comcast aboneleri için ayda 5 dolar ek ücret talep etmekteydi.

Xfinity Flex, Netflix, Amazon Prime Video, HBO vb. Gibi popüler akış uygulamalarını ve YouTube, Pluto TV , Tubi TV ve Xumo gibi ücretsiz akış içerik kaynakları arasında gezinmesi kolay tek bir paketi içeren bir IPTV ürünüdür.

 Flex kılavuzundaki yeni bir “Bana ücretsiz” bölümü, Comcast’e göre ücretsiz akış seçenekleri ile kullanılabilen 10.000’den fazla ücretsiz gösteriyi ve filmi görmenizi sağlar. 

NBCUniversal’in Peacock servisi, Hulu’da olduğu gibi gelecekteki bir eklenti seçeneği olacaktır.

 Flex kullanıcıları, yerleşik dijital mağaza aracılığıyla film ve şov satın alabilir veya kiralayabilir ve bir Film Anywhere müşterisiyseniz, dolabınıza Flex arayüzünden de erişebilirsiniz.

.

Hepsi, Xfinity Flex set üstü kutusunda, ses özellikli bir uzaktan kumanda ile birlikte gelen küçük bir ayak izi olan 4K UHD cihazında yapıldı. Yalnızca İnternet müşterileri, Flex kutusu, uzaktan kumanda ve diğer TV’leri için ilave Flex kutuları kiralama ücretini aylık 5 ABD Doları karşılığında alıyor.

Xfinity Flex, kablo kesicilere tüm akış seçeneklerini bir yerde toplayan ve böylece bunu yaparken, aynı şeyi yapmayı amaçlayan  Apple TV App için etkili bir şekilde yeni bir rakip oluşturan iyi tasarlanmış bir araç sunar . Xfinity Flex, Wi-Fi şifrelerinizi görme, Wi-Fi erişimini evdeki çeşitli cihazlara açma ve kapama, kameralarından video beslemelerini görüntüleme ve kameralarını kurma veya devre dışı bırakma gibi seçeneklerle birlikte, internet ve akıllı ev kontrol merkezi olarak da kullanılabilir.

Comcast’in bakış açısından daha da önemlisi, bu yılın ilerleyen saatlerinde, Flex aboneleri, kablo kesmenin TV perspektifinden çok fazla fedakarlık gösterdiğine karar vermeleri durumunda, bir DVR işlevi de dahil olmak üzere, tüm Xfinity X1 kablo kanallarını yükseltebilirler.

Mevcut bir Flex abonesiyseniz, aylık 5 dolarlık ücretinizin faturanızdan otomatik olarak kaybolduğunu görmelisiniz, ancak değilse, kaldırılması için Comcast ile iletişim kurun. Ücretsiz fırsattan faydalanmak isteyen, yalnızca internete bağlı bir müşteriyseniz, ücretsiz alıcı kutusunu almak için Comcast Xfinity perakende mağazasını aramanız veya bırakmanız gerekir.

 

.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hızlı yorum için giriş yapın.


Giriş Yap